Resultaten voor pascale naessens groene en witte asperges in de oven

Kip met citroen, olijven en tomaten - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kip-met-citroen-olijven-en-tomaten

... Kip met citroen, olijven en tomaten By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: + 90 minuten Yield: 2 persons Ingredients: zout olijfolie citroen : 1 sojasaus : 4 ui : 1/2 tomaat : 1 ontpitte zwarte en groene olijven : 4 peper kippenbillen : 2 D ...

Aspergesoepje met framboos en vanille | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aspergesoepje-met-framboos-en-vanille

... Aspergesoepje met framboos en vanille - Schil de asperges: de witte asperges tot aan het kopje, de groene asperges enkel de onderste helft. Snijd de asperges in de lengte in vier en daarna in blokjes. Breng water, witte wijn, suiker en vanille aan de kook tot de suiker ...

Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven

http://photo-copy-ann.blogspot.com/2013/09/heerlijk-lichte-kabeljauw-uit-de-oven.html

... Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven Zoals ik in mijn vorige blogpost beloofd had, ben hier opnieuw met een eenvoudig gerecht van pascale Naessens. Ik heb het ondertussen al verschillende keren gemaakt en telkens weer is het een schot in de roos. Zo belachelijk eenvoudig, ...

Gebakken tofu met asperges en groene vinaigrette | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gebakken-tofu-met-asperges-en-groene-vinaigrette

... Gebakken tofu met asperges en groene vinaigrette - Schil en stoom de asperges gedurende 1 minuut op 120°C. Kook de kruiden in kokend gezouten water gedurende 2 minuten en spoel ze onder ijskoud water. Mix het geheel in de blender met wat water tot een groene puree. Meng ...

Gegrilde gerookte zalm met spaghetti van asperges | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gegrilde-gerookte-zalm-met-spaghetti-van-asperges

... Gegrilde gerookte zalm met spaghetti van asperges - Rook de zalm in het rookbakje of in de wok (facultatief). Schil de asperges en snijd ze met een mandoline in reepjes (zoals spaghetti). Meng de groene met de witte asperges en stoof ze aan in een pan met wat boter. Blus ...

Sandwiches met asperges en ham | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/sandwiches-met-asperges-en-ham

... Sandwiches met asperges en ham - Schil de witte asperges tot 1 cm onder de kop. de groene asperges hoeven niet geschild te worden. Verwijder de houtachtige uiteinden. Kook de asperges apart in lichtgezouten water beetgaar en snijd in stukjes van 5 cm. Snijd de ham in ...

Asperges met zalm en volkorenpasta | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/asperges-met-zalm-en-volkorenpasta

... asperges met zalm en volkorenpasta - Schil de witte asperges en kook ze samen met de groene asperges beetgaar in lichtgezouten water in ongeveer 5 min. en snijd ze in stukken en houd warm. Verwarm de ricotta met de melk in een pannetje en breng op smaak met peper, zout ...

Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kleine-gare-tomaatjes-met-mozzarellabolletjes

... Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes By: pascale naessens Gepubliceerd: 7 June 2012 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaatjes in verschillende kleuren : 30 kleine kleine mozzarellabolletjes : 1 zakje gedroogde tijm verse basilicum ...

Oude Noord-Hollandse Gouda met groene asperges | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/oude-noord-hollandse-gouda-met-groene-asperges

... Oude Noord-Hollandse Gouda met groene asperges - Snijd het onderste harde deel van de asperges af. groene asperges hoef je niet te schillen! Leg ze in een ovenvaste kom en overgiet met een goeie scheut olijfolie, balsamico en kruid met peper, zout en tijm en strooi er ...

Receptjes.be - Recepten - Voorgerechten - Aspergesalade met Groene Kruiden

http://www.receptjes.be/recept_aspergesalade_groene_kruiden_garnalen.html

... Aspergesalade met groene Kruiden en Garnalen Ingredienten Voor 2 Personen: - 6 witte asperges - 6 groene asperges - 150 gram garnalen - 1 eetlepel kervel (fijngehakt) - 1 eetlepel bieslook (fijngehakt) - 1 eetlepel dragon (fijngehakt) - 2 eetlepels tuinkers (fijngehakt) ...