Resultaten voor pascale naessens feta spinazie tomaten kurkuma
Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/gebakken-groenten-met-kurkuma-en-noord-hollandse-gouda
... Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: walnoten zwarte peper kurkuma : 1 th lepel look groene peper aubergine courgette wortel prei belegen ...
Feta spinazie rolletjes | tapas hapje - Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/feta-spinazie-rolletjes/
... feta spinazie rolletjes Maak eens feta spinazie rolletjes van bladerdeeg. Een makkelijk en lekker hapje. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de bosui in stukjes. Laat de spinazie even uitlekken in een zeef. Rol het bladerdeeg uit over een bakplaat met bakpapier. ...
Cannelloni met spinazie en feta | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/cannelloni-met-spinazie-en-feta
... Cannelloni met spinazie en feta - Warm olijfolie op in een pan. Snijd de ajuin en tomaten fijn en stoof ze aan in de olijfolie. Giet de gepelde tomaten, het water en de groentenbouillon toe. Kruid met peper, zout en rozemarijn en laat inkoken. Zet een antiaanbakpan op ...
Cannelloni met spinazie, feta en pijnboompitten | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cannelloni-met-spinazie-feta-en-pijnboompitten
... Cannelloni met spinazie, feta en pijnboompitten - Warm olijfolie op in een pan, snij de ajuin en tomaten fijn en stoof ze aan in de olijfolie. Giet de gepelde tomaten en het water erbij en voeg de bouillon toe. Kruid met peper, zout en rozemarijn en laat inkoken. Zet ...
Kip met citroen, olijven en tomaten - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/kip-met-citroen-olijven-en-tomaten
... Kip met citroen, olijven en tomaten By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: + 90 minuten Yield: 2 persons Ingredients: zout olijfolie citroen : 1 sojasaus : 4 ui : 1/2 tomaat : 1 ontpitte zwarte en groene olijven : 4 peper kippenbillen : 2 D ...
Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven
http://photo-copy-ann.blogspot.com/2013/09/heerlijk-lichte-kabeljauw-uit-de-oven.html
... Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven Zoals ik in mijn vorige blogpost beloofd had, ben hier opnieuw met een eenvoudig gerecht van pascale Naessens. Ik heb het ondertussen al verschillende keren gemaakt en telkens weer is het een schot in de roos. Zo belachelijk eenvoudig, ...
Spinazie feta taart met yoghurt | Vegetarisch recept! | Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/spinazie-feta-taart-met-yoghurt/
... spinazie feta taart met yoghurt Een makkelijke spinazie feta taart met yoghurt, uit de oven. Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe de spinazie in een zeef en duw met een houten lepel al het vocht uit de spinazie (doe dit boven de wasbak). Snipper de ui en giet een scheutje ...
Gevulde paprika's met spinazie en feta | Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/gevulde-paprikas-met-spinazie-en-feta/
... Gevulde paprika's met spinazie en feta Maak eens gevulde paprika's met spinazie en feta. Makkelijk, lekker en vrije snel klaar! Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de paprika's door de helft en verwijder de zaadjes. Snijd de mozzarella in plakjes. Giet een ...
Scampi met rijke tomatensaus - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/scampi-met-rijke-tomatensaus
... Scampi met rijke tomatensaus By: pascale naessens Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaten scampi Directions: 1. Snijd 3 gewone tomaten in grote stukken. Verwijder enkel de harde, witte kern in het midden. Doe ...
Scampi met tomatensaus van Pascale Naessens | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/scampi-met-tomatensaus-van-pascale-naessens
... Bereiding Snij 3 gewone tomaten in grote stukken. Verwijder enkel de harde, witte kern in het midden. Doe een flinke scheut olie in een pan en bak hierin de tomaten. Laat ze zachtjes 20 minuten pruttelen. Voeg geen water toe, maar roer regelmatig. Snijd intussen de stukjes ...