Resultaten voor pasata

Jeroen Meus - Spaghetti bolognaise voor op kamp - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/spaghetti-bolognaise-voor-op-kamp

... )10 stengels selder5 dikke wortels625 g Parijse champignons250 g tomatenpuree (geconcentreerd)2 kg tomatenstukjes (in blik)7,5 dl pasata van tomaten5 dl water2,5 dl rode wijn5 takjes rozemarijnenkele takjes tijmenkele takjes verse oreganoenkele blaadjes lauriereen toefje harissa (naar smaak)enkele scheuten olijfolie Voor de spaghetti:2,5 kg spaghettizout Voor 50 personen Voor de saus:6,25 kg gemengd gehakt25 dikke sneetjes pancetta (min. 0,5 cm dik)12,5 dikke uien (minimum)6,25 teentje look (minimum)25 stengels selder12,5 dikke wortels1,5 kg Parijse champignons625 g tomatenpuree (geconcentreerd)5 kg tomatenstukjes (in blik)18,45 dl pasata van tomaten12,5 dl water6,25 dl rode wijn12,5 takjes rozemarijnenkele takjes tijmenk ...

Pasta parmezaan | met tomatensaus uit de oven - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/pasta-parmezaan/

... kaas over de ovenschotel en zet de ovenschaal nog 10-15 minuten in de oven. 175 gr pasta, 1 ui, 2 tenen knoflook, 200 gr tomaten pasata, 400 gr tomatenblokjes, 70 gr tomatenpuree, 2 tl basilicum, 1 tl oregano, 1 tl tijm, 8 zongedroogde tomaten, snuf peper en zout, 75 gr parmezaanse kaas ...

Jeroen Meus - Lasagne met ragù en aubergine - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lasagne-met-ragu-en-aubergine

... door de bloem.Blus het geheel met de rode wijn en kruid bij met peper en zout.Voeg er de tomatenblokjes aan toe, gevolgd door de pasata. Laat de ragù  ongeveer 3 uur garen in de oven.  Snijd de aubergines in schijfjes en bak ze in olijfolie ...

Mexicaanse wraps op de barbecue | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/mexicaanse-wraps-op-de-barbecue

... et oog, want dit kan zeer snel aanbranden) Laat de bonenpasta oplossen in de gekarameliseerde vloeistof. Voeg de chilibonen en de pasata eraan toe. Blijven roeren. Voeg er van elke seasoning mix 1 eetlepel aan toe. (TIP: zet op de minst warme kant van de barbecue. Laat 20 minuten pruttelen. De bonenpasta zal ervoor zorgen dat de saus indikt)  Voor het Mexicaanse limoenmengsel: Snipper de rode ui, de ontpitte chillipeper, de koriander en een ontpitte tomaat fijn. Meng deze ingridienten samen met het sap van 2 limoenen en een scheut sesamolie. Zet opzij.  Voor de paprika: Wrijf de zoete paprika’s in met een weinig sesamolie. Gril op de barbecue en draai ze regelma ...