Resultaten voor parmezaankoekjes jeroen meus
Parmezaankoekjes | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/parmezaankoekjes
... parmezaankoekjes - Meng de bloem samen met de boter en de Parmezaanse kaas tot een homogeen deeg. Rol dit vervolgens in de vorm van worsten van 5 cm dik en laat deze rusten in de koelkast. Snij in schijven van een halve centimeter dik. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. ...
Zuiderse cappucino met parmezaankoekjes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/zuiderse-cappucino-met-parmezaankoekjes
... Zuiderse cappucino met parmezaankoekjes - Was de courgette en aubergine en snijd ze, ongeschild, in hele kleine blokjes. Ontvel de tomaten met een speciale tomatenschiller of dompel ze gedurende 10 seconden onder in kokend water en pel ze. Snijd dan wel eerst aan de onderkant ...
Carolines blog: Parmezaankoekjes met maanzaad
http://carolinebrouwer.blogspot.be/2012/12/parmezaankoekjes-met-maanzaad.html
... parmezaankoekjes met maanzaad Ingrediënten: - 210 g bloem - ½ tl bakpoeder - ½ tl paprikapoeder - een snuf cayennepeper - een snuf zout - ½ tl versgemalen zwarte peper - 165 g zachte boter - 165 g Parmezaanse kaas, vers geraspt - 50 g maanzaad - 1 ei, losgeklopt Bereiden: ...
Jeroen Meus - Hummus van witte bonen en parmezaancrackers - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hummus-van-witte-bonen-en-parmezaancrackers
... van witte bonen en parmezaancrackers - Zet de week goed in met een zelfgemaakt aperitiefbordje. jeroen toont je hoe je hummus en parmezaankoekjes maakt om erbij te serveren. - De parmezaankoekjes Verwarm de oven voor op 175°C.Doe de bloem in de mengkom van de keukenmachine met d ...
Jeroen Meus - Lamskroon met kruidenkorstje - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamskroon-met-kruidenkorstje
... Lamskroon met kruidenkorstje - Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk altijd feestelijk uit. Bovendien is peuzelen toegestaan. jeroen stopt de lamskroon in de oven met een heerlijke kruidenkorst, hij serveert daarbij een ...
Jeroen Meus - Aperitiefverrassingsbrood - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aperitiefverrassingsbrood
... Aperitiefverrassingsbrood - Didier groeide op in de bakkerij van zijn ouders en zet de stiel nu voort. Elke dag bakt hij verse broden waarvan hij er een paar aflevert in Jeroens keuken.Jeroen tovert een multigranenbrood om tot een verrassingsbrood gevuld met ‘salsa verde’ ...
Jeroen Meus - Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/konijn-meus-met-frietjes-en-kropsla
... Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dit is weer echte degelijke Dagelijkse kost zoals iedereen het graag heeft! Speciaal voor de verjaardag van zijn papa deelt jeroen een klassieker zoals die vroeger bij hem thuis op tafel verscheen: een stoofpot van konijn met ...
Jeroen Meus - Mayonaise - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mayonaise
... Mayonaise - Voortaan alleen nog maar verse mayonaise! jeroen legt uit hoe je op de klassieke manier mayonaise maakt met een klopper, op basis van mosterd.Je zal merken dat mayonaise erg makkelijk te bereiden is. Maak er dus best niet te veel van, want verse mayonaise is maar ...
Jeroen Meus - Roux - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/roux-0
... Roux - Dé basis, hét fundament waarop elke witte saus kan bouwen. In twee stappen en klaar! - Roux Smelt de boter in een kookpot op een matig vuur. Schep de bloem bij de bruisende boter en roer met de garde.Laat het mengsel al roerend een beetje ‘opdrogen’, tot je een heerlijke ...
Jeroen Meus - Mayonaise voor 300 man - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mayonaise-voor-300-man
... Mayonaise voor 300 man - Zelf mayonaise maken is een koud kunstje. Mayonaise maken voor 300 man is niet veel moeilijker. jeroen kruipt in de grootkeuken en gaat aan de slag met 20 eieren. Serveer deze klassieke saus met die andere Vlaamse klassieker: stoofvlees-friet! - Doe de ...