Resultaten voor pain à la greque jeroen

Pain à la greque | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pain-la-greque

... pain à la greque - Doe de bloem in een kom. Verwarm de melk op een laag vuur en los de gist erin op. Giet de lauwe melk met gist in de kom, samen met het ei en kneed het deeg. Bebloem het aanrecht en kneed het deeg zeer goed. Doe het deeg terug in de kom, dek af met ...

Jeroen Meus - Gebakken perzik met mousse van geitenplattekaas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-perzik-met-mousse-van-geitenplattekaas

... luchtige mousse op basis van plattekaas van geitenmelk. Serveer daarbij gekaramelliseerde perziken met honing en krokante stukjes pain à la grecque, en je hebt een volwaardig toetje. - Voor de mousse van geitenkwark Laat de gelatineblaadjes weken in koud water.Schep de plattekaas in een kom en roer los.Voeg er de honing en de zaadjes van een vanillestokje aan toe en m ...

Jeroen Meus - Gepocheerde abrikozen met crème chiboust en pain à la Grèque - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gepocheerde-abrikozen-met-creme-chiboust-en-pain-a-la-greque

... Gepocheerde abrikozen met crème chiboust en pain à la Grèque - Dit dessertje maken is makkelijker dan het uit te spreken. Lekker gemarineerde abrikozen worden vergezeld van een crème chiboust. Dit is een vanillepudding gemengd met wat meringue ...

Vissoep met pain de campagne - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/vissoep/vissoep-pain-campagne

... Vissoep met pain de campagne 4 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 10 waarderingen HoofdgerechtVisFrans Ingrediënten 3 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 courgette, in blokjes 1 pot gekoelde vissoep 250 g kerstomaatjes, ...

Uit de keuken van Levine: juli 2010

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2010_07_01_archive.html

... Woensdag = bakdag (3) Vandaag heb ik me weer eens gewaagd aan het bakken van zuurdesembrood. Ik heb er zelfs 3 verschillende gemaakt (en dan van ieder 2). De desem heb ik gemaakt volgens de beproefde werkwijze van Peter Reinhart: The Pineapple juice Solution.Pain au ...

Uit de keuken van Levine: oktober 2010

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2010_10_01_archive.html

... pain de Dieppe (wit brood) Van de week kwam ik via de rubriek Yeast Spotting op het weblog Wild Yeast terecht op het weblog Mis recetas favoritas. Daar vond ik een recept voor een prachtig brood: pain de Dieppe.Ik spreek bijna geen woord Spaans, ik kan twee biertjes ...

Sandwich rauwe ham- avocado

http://hobbykokpluis.blogspot.com/2013/09/sandwich-rauwe-ham-avocado.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+HobbykokPluis+%28Hobbykok+Pluis%29

... Sandwich rauwe ham- avocado Ingrediënten: 8 sneetjes pain de Madeleine (brood) 4 el mayonaise 8 plakken rauwe ham1 avocado 16 blaadjes basilicum Bereiden:Besmeer de sneetjes brood met de mayonaise. Verdeel het rauwe ham over 4 sneetjes. Verwijder de schil en de pit ...

Sandwich rauwe ham- avocado

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2013/09/sandwich-rauwe-ham-avocado.html

... Sandwich rauwe ham- avocado Ingrediënten: 8 sneetjes pain de Madeleine (brood) 4 el mayonaise 8 plakken rauwe ham1 avocado 16 blaadjes basilicum Bereiden:Besmeer de sneetjes brood met de mayonaise. Verdeel het rauwe ham over 4 sneetjes. Verwijder de schil en de pit ...

De keuken van Johanna: Volkorenbrood (Pain de Boulogne) (1)

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2010/05/volkorenbrood-pain-de-boulogne-1.html

... Volkorenbrood (Pain de Boulogne) (1) Vandaag stond bijna helemaal in het teken van brood bakken.Het regent bijna de gehele dag en werken in de tuin is niet echt aangenaam. De voorbereidingen voor het maken van een nieuwe schutting tussen de tuinen van de buren en de ...

Uit de keuken van Levine: Woensdag = bakdag (3)

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2010/07/woensdag-bakdag-3.html

... Woensdag = bakdag (3) Vandaag heb ik me weer eens gewaagd aan het bakken van zuurdesembrood. Ik heb er zelfs 3 verschillende gemaakt (en dan van ieder 2). De desem heb ik gemaakt volgens de beproefde werkwijze van Peter Reinhart: The Pineapple juice Solution.Pain au ...