Resultaten voor ovenschotel pascale naessens pangasius

Kip met citroen, olijven en tomaten - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kip-met-citroen-olijven-en-tomaten

... us : 4 ui : 1/2 tomaat : 1 ontpitte zwarte en groene olijven : 4 peper kippenbillen : 2 Directions: 1. Doe de kippenbillen in een ovenschotel. Voeg er het sap van 1 citroen bij, een scheut olijfolie en 4 eetlepels sojasaus. Wrijf de kippenbillen hier goed mee in. Snijd de tomaat in grote stukken en de ajuin in fijne plakjes. 2. Voeg de groenten toe aan de ovenschotel: de blokjes tomaten, de stukjes ajuin en de olijven. Meng alles goed. Strooi er ...

Snelle ovenschotel van zalm, pangasius en garnalen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zalm/snelle-ovenschotel-zalm-pangasius-garnalen

... Snelle ovenschotel van zalm, pangasius en garnalen 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 6 waarderingen HoofdgerechtVisOverige keukens Ingrediƫnten olijfolie 250 g gerookte zalmfilet, in plakken 250 g pangasiusfilet, in stukjes 150 ...

Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven

http://photo-copy-ann.blogspot.com/2013/09/heerlijk-lichte-kabeljauw-uit-de-oven.html

... Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven Zoals ik in mijn vorige blogpost beloofd had, ben hier opnieuw met een eenvoudig gerecht van pascale Naessens. Ik heb het ondertussen al verschillende keren gemaakt en telkens weer is het een schot in de roos. Zo belachelijk eenvoudig, ...

Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kleine-gare-tomaatjes-met-mozzarellabolletjes

... Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes By: pascale naessens Gepubliceerd: 7 June 2012 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaatjes in verschillende kleuren : 30 kleine kleine mozzarellabolletjes : 1 zakje gedroogde tijm verse basilicum bals ...

Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/gebakken-groenten-met-kurkuma-en-noord-hollandse-gouda

... Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: walnoten zwarte peper kurkuma : 1 th lepel look groene peper aubergine courgette wortel prei belegen of jonge ...

Courgette-rolletjes

https://www.prinsessenboontjes.be/post/courgette-rolletjes

... Courgette-rolletjes Maar met dit prachtig najaarsweer toch nog even genieten van een frisse lunch. Die nog gezond is bovendien. Super lekkere als lunch maar zeker ook als aperitiefhapje of voorgerecht.Ingrediƫnten:Bereidingswijze:Vet een schaal in met 2 lepels olijfolie ...

Scampi met tomatensaus van Pascale Naessens | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/scampi-met-tomatensaus-van-pascale-naessens

... Bereiding Snij 3 gewone tomaten in grote stukken. Verwijder enkel de harde, witte kern in het midden. Doe een flinke scheut olie in een pan en bak hierin de tomaten. Laat ze zachtjes 20 minuten pruttelen. Voeg geen water toe, maar roer regelmatig. Snijd intussen de stukjes ...

Pangasius | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/pangasias/

... Vorig jaar had ik er nog ruzie over met mijn visboer maar dat is bijgelegd. Al ben ik nog altijd voorzichtig met wat ik bij hem koop. Want wat bleek toen? Hij bakt zijn kibbeling, speciaaltjes en lekkerbekjes van Pangasius. Met een zout beslagje eromheen niet van zeevis te ...

Scampi met rijke tomatensaus - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/scampi-met-rijke-tomatensaus

... Scampi met rijke tomatensaus By: pascale naessens Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaten scampi Directions: 1. Snijd 3 gewone tomaten in grote stukken. Verwijder enkel de harde, witte kern in het midden. Doe een ...

Chocoladetaart met speculoos

http://photo-copy-ann.blogspot.com/2013/10/chocoladetaart-met-speculoos.html

... Chocoladetaart met speculoos Dit is het laatste recept uit het nieuwste kookboek van pascale Naessens. Het is eigenlijk een chocolademousse met een bodem van speculoos. Een echte taart is het niet, maar eerder iets zoals een tiramisu. Je kan het dus niet snijden of uit de ...