Resultaten voor orgaanvlees

Salade van eendenmaagjes, spekjes en frambozenazijn | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/salade-van-eendenmaagjes-spekjes-en-frambozenazijn

... jes en frambozenazijn - Sofie probeert haar gast ook altijd te overtuigen met iets dat hij of zij niet lust. Stany houdt niet van orgaanvlees. Kan Sofie hem toch overtuigen met een heerlijk frisse salade met gebakken eendenmaagjes, krieltjes en framboos?  Stoom of kook de krieltjes gaar. Open het blik ...

Jeroen Meus - Salade van kippenlevertjes, peer en blauwe kaas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/salade-van-kippenlevertjes-peer-en-blauwe-kaas

... Salade van kippenlevertjes, peer en blauwe kaas - orgaanvlees is een moeilijk ingrediënt, niet iedereen eet het graag. Jeroen zelf is geen fan van niertjes bijvoorbeeld, maar gelukkig wel van kippenlevertjes. In deze salade zijn de levertjes de echte smaakmakers. Samen ...

Ongecompliceerde Beaujolais bij Dirck III | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/ongecompliceerde-beaujolais-bij-dirck-iii/

... eemden aan tafel eet, ‘elleboog aan elleboog’, en waar de fantastisch simpele happen op tafel komen. Het helpt als je van orgaanvlees houdt, pens, nieren, lever, en van dingen als kalfspootjes en varkenssnuit, maar het hoeft niet; de heel langzaam gebraden kalfsborst van Chez Paul was ook verschrikkelijk lekker, een paar jaar terug. In die bouchons drink je Beaujolais. Uiteraard. De streek grenst immers bijna aan de stad. En dan geen Beaujolais Primeur, maar gewone. Die naar wijn smaakt in plaats van naar limonade. Zoals de Beaujolais ‘Natural’ 2009 van de Cave de Bel-Air. ...

Recept kalfstong met sauce piquante – Volkskeuken van 13 december | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/recept-kalfstong-met-sauce-piquante-volkskeuken-van-13-december/

... Recept kalfstong met sauce piquante – Volkskeuken van 13 december Laat ik eens de loftrompet steken over orgaanvlees. Over lever, nier, hart ook, en speciaal vandaag over kalfstong met een sauce piquante. Geen orgaan, maar door de slager wel tot die categorie gerekend. ...