Resultaten voor opgevulde kalkoen rollade sofie dumont

Flespompoen 'rollade' - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/flespompoen-rollade/

... Flespompoen ‘rollade’ Een van de klassieke kerstgerechten is toch wel de rollade. Gemaakt van kalkoen, kip of varkensvlees staat 'ie vaak op tafel. Dit jaar doen we dat even helemaal anders. Een rollade, maar dan helemaal vegetarisch. Oké voor de puristen, het is misschien ...

Opgevulde citroenen met citroengranité | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/opgevulde-citroenen-met-citroengranite

... opgevulde citroenen met citroengranité - Het lievelingsgerecht van Laura Tesoro. Het tweede lievelingsgerecht van Laura zijn gevulde citroenen met citroenijs. Ideaal bij warm weer.Zelf de pizza's maken? Hier vind je het recept. Voor het dessertje: snij een uiteinde van ...

Jeroen Meus - Kalkoenrollade in bladerdeeg met wintergroenten, pepersaus en kroketten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalkoenrollade-in-bladerdeeg-met-wintergroenten-pepersaus-en-kroketten

... Kalkoenrollade in bladerdeeg met wintergroenten, pepersaus en kroketten - Het moment om uit te pakken op het kerstdiner: de hoofdschotel. Klassiek met kalkoen voor kerst maar toch weer net iets anders. Voor het Nationale Kerstmenu van 2021 kiest Jeroen voor een kalkoenrollade ...

Broccolimousse met kalkoen en basilicum | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/broccolimousse-met-kalkoen-en-basilicum

... Broccolimousse met kalkoen en basilicum - Verwarm de oven voor op 100°C. Cutter de basilicum fijn en voeg het dubbel aan olie toe. Kruid met peper en maal opnieuw fijn. Droog de sneden kalkoen gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven van 100°C. Stoom ¾ van de ...

Gevulde paaseieren met banaan en advocaatroom | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gevulde-paaseieren-met-banaan-en-advocaatroom

... Gevulde paaseieren met banaan en advocaatroom - Goed Weekend met Cath Luyten. Speciaal voor Cath en Pasen maakt sofie opgevulde eieren. Chocolade eieren met advocaat, banaan en room. Dat kan niet slecht zijn! Doe het merg van een vanillestok bij de room. Klop de room op ...

Gevulde kalkoenborst, appel- en perencompote, veenbessen en champagnesausje | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gevulde-kalkoenborst-appel-en-perencompote-veenbessen-en-champagnesausje

... er aardappelbolletjes, veenbessen, appelcompote bij. Alles werkt ze af met een lekker champagnesausje. Succes verzekerd! Voor de opgevulde kalkoenborst en de champagnesaus. Begin met de vulling. Verwijder het zwoerd en het kraakbeen van het spek. Snij de sneetjes fijn.  Borstel de paddenstoelen proper. Snij ze in plakjes en vervolgens in kleine blokjes. Smelt een klontje boter in een pan. Voeg de spekjes, paddenstoelen en rozijntjes toe. Bak mee aan.  Ga verder met het opensnijden van de kalkoenborst. Neem hiervoor een lang en scherp mes. Snij verticaal in tot net niet tegen de rand. Draai 90 graden en snij hor ...

Gevulde kalkoen | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/gevulde-kerstkalkoen

... Gevulde kalkoen - Verwarm de oven op 200 graden. Doe het gehakt in een kom een doe er de gehakte look, de eitjes, de ganzenlever in blokjes en het truffelsap door. Kruid goed met peper en zout. Vul de kalkoen rijkelijk met dit mengsel. Neem het bindtouw en reconstrueer ...

Kersttip: Gevulde kalkoen | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gevulde-kalkoen

... Kersttip: Gevulde kalkoen - Hou je het op Kerstmis liever klassieker? Serveer dan kalkoen. Je kan dit naar smaak opvullen. Best wel wat werk, maar het is superlekker! Voor de vulling: Vermeng het kippengehakt met de eieren en fijngehakte look. Verhit een scheutje koolzaadolie ...

Opgevulde tomaatjes met Maredsous | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/opgevulde-tomaatjes-met-maredsous

... opgevulde tomaatjes met Maredsous - Was de kerstomaatjes en snij ze in twee. Haal voorzichtig het vruchtvlees uit de kerstomaatjes met een klein lepeltje. Vul de kerstomaatjes met Maredsous® Dubbelroom. Leg dan met behulp van een vorkje de lompeitjes erop. Vergeet je ...

Chocoladebrownie full option | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/chocoladebrownie-full-option

... Chocoladebrownie full option - Verwarm de oven voor op 200°C. Laat 250 gram boter met 250 gram pure chocolade en 200 gram suiker smelten in een pan. voeg hier al roerend 7 eieren aan toe. Wrijf de bodem van de bakvorm in met bloem en giet de chocoladebrownie in de bakvorm. ...