Resultaten voor noordzeevis meuniere hof van cleve in een panache
Gebakken lotte Meunière | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gebakken-lotte-meuniere
... Gebakken lotte Meunière - Kruid de lotte en haal haar door de bloem. Bak de lotte vervolgens 2 à 3 minuten (afhankelijk van de dikte) aan elke kant goudbruin in boter. Blus met water en citroensap om een mooie jus te bekomen. Serveer met de gestoomde savooikool met spekblokjes. ...
Zeetong 'Meunière' | VTM Koken
https://koken.vtm.be/masterchef/recept/zeetong-meuniere
... Zeetong 'Meunière' - De zeetong ontvellen, de buitengraten en kop eraf snijden. Kruiden met peper en zout en de vis lichtjes bebloemen. Boter smelten in een pan en de zeetong lichtjes laten kleuren en overgieten met boter. De filets van de graat halen en de overtollige graten ...
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/sole-meuniere
... Sole Meunière - Kook de aardappelen in gezouten water. Kruid de tong met peper en zout, haal hem door de bloem en klop het teveel aan bloem af. Laat voldoende bakboter smelten in de pan en leg de tong erin wanneer de vetstof begint te schuimen. Zet het vuur op een middelmatig ...
Gebakken zeetong 'Meuniere' | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gebakken-zeetong-meuniere
... Gebakken zeetong 'Meuniere' - Reinig en was de champignons zorgvuldig zodanig dat al het zand verwijderd is. Bak de champignons in een hete pan met boter. Kook de aardappelen goed gaar en plet ze. Wentel de zeetong in bloem en bak ze in ruim veel boter krokant aan beide kanten. ...
Recept voor Klassieke zeetong ‘à la meunière’ | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/Klassieke-zeetong-a-la-meuniere/
... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 20 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 4 tongen Toevoegen 100 g bloem Toevoegen 2 el olijfolie Toevoegen 2 stevige klonten Solo Toevoegen ...
Pladijs à la Meunière | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/pladijs-la-meuniere
... Pladijs à la Meunière - Kook de aardappelen gaar. Snijd de chorizo in julienne. Stoof de look aan met de chorizo. Voeg de spinazie eraan toe. Voeg de gekookte aardappelen eraan toe wanneer de spinazie gaar is. Plet alles tot een puree met room en boter. Kruid af met peper ...
Jeroen Meus - Hondshaai meunière met andijvie - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hondshaai-meuniere-met-andijvie
... Hondshaai meunière met andijvie - Deze bakwijze is toch wel een ode aan de hardwerkende molenaars. een stevig stukje vis gebakken in bloem. Voeg er andijvie en een gekookt aardappeltje aan toe en de molenaars kunnen weer op krachten komen. Ben je geen molenaar? Ook jij zal ...
Sole meunière met bladspinazie en gekookte aardappelen | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/sole-meuniere-met-bladspinazie-en-gekookte-aardappelen
... Sole meunière met bladspinazie en gekookte aardappelen - Breng de aardappelen aan de kook. Maak in het vel aan het uiteinde van de zeetong een kleine inkeping. Neem het vel vast en verwijder het. Snij het uiteinde er volledig af en snij ook de kop van de zeetong weg. Zorg ...
Recept voor noordzeetong meunière - hof van cleve style | njam!
http://www.njam.tv/recepten/noordzeetong-meuniere-hof-van-cleve-style
... maak de panade: Maal de pijnboompitten en hazelnioten fijn tot de olie er bijna uitkomt. Voeg de panko, Parmezaanse kaas en boter toe. Mix alles tot een smeuïg geheel en strijk uit op een vel boterpapier. Leg er een tweede vel boterpapier bovenop en rol er met een deegrol ...
Jeroen Meus - Snelle vissoep van Noordzeevis - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/snelle-vissoep-van-noordzeevis
... Snelle vissoep van noordzeevis - een vissoep maken hoeft niet altijd een hele karwei te zijn. Je kan vanaf nu genieten van dit snel en simpel vissoepje. De visgraten kan je vragen aan een lokale vishandelaar. - Laat een flinke scheut olijfolie heet worden in een pan.Pel de ...