Resultaten voor njam. kalkoengebraad met druivensaus

Jeroen Meus - Piepkuiken met druivensaus en aardappelbolletjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/piepkuiken-met-druivensaus-en-aardappelbolletjes

... Piepkuiken met druivensaus en aardappelbolletjes - Piepkuiken met druivensaus is zonder twijfel een recept uit de eighties toen er nog veel vaker met fruit gekookt werd. Jeroen gebruikt voor zijn versie verse druiven in plaats van druiven uit blik en brengt ...

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Kalkoengebraad met Ananas

http://www.receptjes.be/recept_kalkoengebraad_ananas.html

... kalkoengebraad met Ananas Ingredienten Voor 4 Personen: - 600 gr kalkoengebraad - 2 kruidnagels - 2 eetl olijfolie - 1 eetl mosterd - 1 eetl bruine suiker - 6 schijven ananas (blik) - 1 klein blikje kersen op sap - 100 ml ananassap - peper en zout - peterselie ter ...

Jeroen Meus - Kalkoengebraad met krieltjes, selder en venkel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/kalkoengebraad-met-krieltjes-selder-en-venkel

... kalkoengebraad met krieltjes, selder en venkel - Dat kalkoen niet alleen smaakt met kerst bewijst dit recept. Jeroen gaart een sappig gebraad ‘en cocotte’ en serveert de vogel met lentegroenten en krieltjes. - Verwarm de kippenbouillon. Een recept om zelf een ketel ...

Kalkoengebraad met pepersaus, gesmoorde spruitjes en aardappelen in de schil | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/kalkoengebraad-met-pepersaus-gesmoorde-spruitjes-en-aardappelen-in-de-schil

... kalkoengebraad met pepersaus, gesmoorde spruitjes en aardappelen in de schil - Maak het gebraad klaar in een braadzak. Eerst rijkelijk kruiden met peper en een beetje zout. Voeg ook ½ glas water toe aan de braadzak. (tijdsduur voor 400 g - 40 minuten) Was en kuis de ...

kalkoengebraad met paprika, Wokgerechten : Recepten – e-gezondheid.be

http://recept.e-gezondheid.be/kalkoengebraad-met-paprika/recept/1750

... Bereiding van kalkoengebraad met paprika Snij de kalkoenfilets in reepjes.Maak de tomaten zuiver en ontpit ze. Snij ze in stukjes.Schil de paprika's, haal de graantjes en e witte stukken eruit en snij in reepjes.Schil de uien en snij in ringetjes.In een pan verwarmt ...

kalkoengebraad met paprika, Kalkoen : Recepten – e-gezondheid.be

http://recept.e-gezondheid.be/kalkoengebraad-met-paprika/recept/785

... Bereiding van kalkoengebraad met paprika Snij de kalkoenfilets in reepjes.Maak de tomaten zuiver en ontpit ze. Snij ze in stukjes.Schil de paprika's, haal de graantjes en e witte stukken eruit en snij in reepjes.Schil de uien en snij in ringetjes.In een pan verwarmt ...

Gevulde courgette met kalkoen | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gevulde-courgette-met-kalkoen

... Gevulde courgette met kalkoen - Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de ui in grove stukken. Snij 3 teentjes look en doe deze samen met het venkelzaad en korianderzaad in de cutter. Maal alles fijn. Snij het kalkoengebraad in grove stukken en doe het in de cutter. Kruid ...

Recept voor duif met druif | njam!

http://www.njam.tv/recepten/duif-met-druif

... bereiden: Haal de ingewanden uit de duiven of koop al schoongemaakte duiven. Spoel goed uit. Versnijd de duif in stukken en omwikkel elk stukje borstfilet met spek. Kruid met versgemalen peper en zout. Haal de druiven van hun takken en was ze. Verhit 1 el boter en olijfolie ...

Receptjes.be - Recepten - Bijgerechten - Gegratineerd Witloof met Champignons

http://www.receptjes.be/recept_gegratineerd_witloof_champignons.html

... Gegratineerd Witloof met Champignons Ingredienten Voor 4 Personen: - 8 stukken witloof - 1 fijngesneden ui - 50 gr boter - 500 gr verse champignons - 1 dl droge witte wijn - 1/8 L room - 100 gr gemalen parmezaan - 100 gr gemalen emmentaler - 2 afgestreken eetl blo ...

Kalkoenrollade met gebakken patatjes en wortelen | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kalkoenrollade-met-gebakken-patatjes-en-wortelen

... Kalkoenrollade met gebakken patatjes en wortelen - Verwarm de oven voor op 200 graden. Kruid het gebraad met rozemarijn.  Kleur aan in een klontje boter. Schil en was de wortelen. Laat het kalkoengebraad verder garen in de voorverwarmde oven op 200 graden gedurende ...