Resultaten voor njam tv de pauw

Tagliata van struisvogel met citroenpasta en avocado | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/tagliata-van-struisvogel-met-citroenpasta-en-avocado

... Tagliata van struisvogel met citroenpasta en avocado - Op reis met Bart de Pauw. Bart is grote fan van gevogelte en van de Italiaanse keuken. Sofie verwent Bart de pauw dan ook met een Italiaanse bereiding van struisvogel met pasta en avocado.Tip: ideaal voor een zomerse ...

Recept voor vijgen met suikerjasje | njam!

http://www.njam.tv/recepten/vijgen-met-suikerjasje

... prikker (want de stroop is heet!). Plaats de vijgen op bakpapier en laat afkoelen. serveren: Serveer met nougatijs. /> (Bron: njam!-magazine november - december 2011) Ingrediënten voor 4 personen 380 gfijne suiker 200 mlwater 1 kaneelstokje 1,5 limoen, het sap 4 vijgen 4 bolletjes nougatijs ...

Waterzooi met parelhoen, asperges en erwtjes | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/waterzooi-met-parelhoen-asperges-en-erwtjes

... Waterzooi met parelhoen, asperges en erwtjes - Een groentenfan is Bart niet. Toch probeert Sofie hem te overtuigen met een waterzooi van parelhoen, erwtjes en de enige echte Belgische asperges. Lust Bart de pauw het of niet? Tip: grote groep? Warm het vlees dan op ...

Recept voor praline van foie gras | njam!

http://www.njam.tv/recepten/praline-van-foie-gras

... ling en houd koel tot gebruik. serveren: Teken een streep chocoladecoulis op een bord en leg er enkele pralines op. /> (Bron: njam!-magazine november - december 2011) Ingrediënten voor 4 personen 200 gfoie gras 100 gnotenmengeling voor de coulis: 20 ...

Kwartels in cidersaus met appelstoemp | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kwartels-in-cidersaus-met-appelstoemp

... Kwartels in cidersaus met appelstoemp - Het lievelingsgerecht van Bart de Pauw. Gevogelte behoort tot Barts favoriete soorten vlees. Sofie verwent hem met één van de kleinste vogels: de kwartel. Een cidersaus, een stoemp met gebakken appel en ui, meer moet dat niet ...

Lasagne met kip, prei, spinazie en raapsteeltjes | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/lasagne-met-kip-prei-spinazie-en-raapsteeltjes

... Lasagne met kip, prei, spinazie en raapsteeltjes - de eerste vogel op het menu is kip. Bart de pauw en Sofie maken een heerlijke lasagne met kip, prei en spinazie. Perfect voor wie een alternatief zoekt voor de gewone lasagne bolognaise.Wijntip van Sofie: Pinot grigio, ...

Recept voor violetsiroop | njam!

http://www.njam.tv/recepten/violetsiroop

... bereiden: Verwarm het water met de snoepjes op een zacht vuur en roer tot een siroop. Laat afkoelen en bewaar in een fles met dop op kamertemperatuur. Ingrediënten 1 kgvioletsnoepjes 500 mlwater ...

Recept voor black russian | njam!

http://www.njam.tv/recepten/black-russian

... Bereiden: Vul het glas met ijsblokjes. Doe de Kahlua en wodka erbij en roer goed door. Ingrediënten 4 clKahlua 4 clwodka ijsblokjes soort glas: tumbler ...

Recept voor straffe koffie: white russian | njam!

http://www.njam.tv/recepten/straffe-koffie-white-russian

... bereiden: Vul het glas met enkele ijsblokjes. Doe de vodka en koffielikeur erbij en roer om. werk af: Top de cocktail af met room. Ingrediënten 4 clvodka 3 clkoffiuelikeur (Kahlua) ijsblokjes extra: tumbler, cocktaillepel ...

Recept voor drunken monk | njam!

http://www.njam.tv/recepten/drunken-monk

... bereiden: Vul het glas met ijsblokjes, voeg Frangelico en wodka toe en roer goed door. (voor meer recepten van Manuel Wouters klik hier) Ingrediënten 4 clFrangelico 4 clwodka ijsblokjes ...