Resultaten voor njam recepten kalfsragout

Kalfsragout | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kalfsragout

... kalfsragout - Maak een stevige bouillon: Zet het kalfsvlees, een wortel, een prei, selder, ajuin, tijm en laurier en een eetlepel PH rundsbouillon onder water en laat opkoken. Laat dan gedurende een uur zachtjes verder koken. Voeg de laatste 10 minuten de gehaktballetjes ...

Recepten - Kalfsragoût met madera en dragon

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Kalfsragout_met_madera_en_dragon

... Bereidingswijze Snijd de schoongemaakte groenten klein en kook ze 25 minuten in koud water met de bouillonblokjes, laurier, tijm en kruidnagels. Voeg er de vleesblokjes bij en laat nogmaals 45 minuten pruttelen. Neem het gare vlees en de groenten uit het kooknat en ...

Recept voor drunken monk | njam!

http://www.njam.tv/recepten/drunken-monk

... bereiden: Vul het glas met ijsblokjes, voeg Frangelico en wodka toe en roer goed door. (voor meer recepten van Manuel Wouters klik hier) Ingrediënten 4 clFrangelico 4 clwodka ijsblokjes ...

Recept voor vijgen met suikerjasje | njam!

http://www.njam.tv/recepten/vijgen-met-suikerjasje

... prikker (want de stroop is heet!). Plaats de vijgen op bakpapier en laat afkoelen. serveren: Serveer met nougatijs. /> (Bron: njam!-magazine november - december 2011) Ingrediënten voor 4 personen 380 gfijne suiker 200 mlwater 1 kaneelstokje 1,5 limoen, het sap 4 vijgen 4 bolletjes nougatijs ...

Recept voor angel’s tit n°1 | njam!

http://www.njam.tv/recepten/angel%E2%80%99s-tit-n%C2%B01

... bereiden: Vul de shaker met ijsblokjes, doe de Luxardo en room erbij. Sluit af en shake krachtig. Strain de cocktail in het glas en werk af met een cocktailkers. (voor meer recepten van Manuel Wouters klik hier) Ingrediënten 4,5 clLuxardo 3 clroom 1 cocktailkers ...

Recept voor mint julep | njam!

http://www.njam.tv/recepten/mint-julep

... bereiden: Kneus de muntblaadjes in het glas en vul op met crushed ijs. Doe de Woodford Reserve en het suikerwater erbij. Roer goed door en werk af met pepermunt. (voor meer recepten van Manuel Wouters klik hier) Ingrediënten 5 clWoodford Reserve 1 clsuikerwater ...

Recept voor praline van foie gras | njam!

http://www.njam.tv/recepten/praline-van-foie-gras

... ling en houd koel tot gebruik. serveren: Teken een streep chocoladecoulis op een bord en leg er enkele pralines op. /> (Bron: njam!-magazine november - december 2011) Ingrediënten voor 4 personen 200 gfoie gras 100 gnotenmengeling voor de coulis: 20 ...

Recept voor espresso martini | njam!

http://www.njam.tv/recepten/espresso-martini

... bereiden: Koel het martiniglas voor met crushed ijs. Meng alle ingrediënten met het suikerwater in het mixglas van de shaker, vul met ijs, sluit af en shake krachtig. Strain de cocktail in het martiniglas en werk af met de koffiebonen. (voor meer recepten van Manuel ...

Recept voor dubonnet cocktail | njam!

http://www.njam.tv/recepten/dubonnet-cocktail

... bereiden: Koel het glas voor met crushed ijs. Meng alle ingrediënten in het mixglas van de shaker, vul met ijsblokjes en roer goed door. Strain de cocktail in het glas en snijd een zeste boven het glas. Knijp uit, wrijf ermee langs de rand en leg in het glas. (voor ...

Recept voor gebakken oesters met gembersiroop en bieslook | njam!

http://www.njam.tv/recepten/gebakken-oesters-met-gembersiroop-en-bieslook

... bereiden: Maak de oesters open en haal ze uit hun schelp. Vang het sap op en zet even opzij. Kook de gembersiroop en azijn kort op. Leg de oesters heel even in de warme siroop en verdeel ze over de bordjes. Doe het oestersap bij de siroop, roer om en verdeel over ...