Resultaten voor mousselinesaus light piet huiysentruit

Mousselinesaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/mousselinesaus

... mousselinesaus - Een mousselinesaus is een Hollandse saus waaraan je op het laatste ogenblik geklopte room toevoegt. - Smelt de boter en houd apart.Breng het water aan de kook samen met de azijn en citroensap laat dit inkoken. Voeg één voor één de ...

Jeroen Meus - Mousselinesaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mousselinesaus

... rengen met citroensap, peper en zout. 2. Spatel en roer de half opgeklopte room door de schuimige botersaus. 3. Proef en breng de mousselinesaus op smaak met het citroensap, een beetje cayennepeper en wat zout. ...

Hopscheuten met mousselinesaus | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/hopscheuten-met-mousselinesaus

... Hopscheuten met mousselinesaus - Laat een flesje Hopus tot de helft reduceren. Voeg 2 eierdooiers toe en klop op een zacht vuurtje. Voeg geklaarde boter en wat citroen toe, meng tot een mousselinesaus. Neem een klein kookpannetje en vul dit met water en citroensap, zet op een ...

Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu

... Kruidenslaatje met tofu By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...

Ei à la florentine | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/ei-la-florentine

... kruid met peper, zout en muskaatnoot. Bak de sneden brood krokant in boter en snij er soldaatjes uit. Dresseer met de spinazie en mousselinesaus in een diep bord. Versier met een takje peterselie en een soldaatje. voor de mousselinesaus: Klop de dooiers los en meng op een zacht vuur met citroen en water. Kruid met peper, zout en cayennepoeder. Klop de zachte boter eronder. Ingrediënten 4 eieren 500 gr spinazie boter peper en zout nootsmuskaat 4 sneden brood voor de mousselinesaus 250 gr zachte boter 4 eidooiers 2 el citroensap 4 el water peper en zout caynnepoeder p ...

Zeebaarsfilet met mousselinesaus en trostomaatjes | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/zeebaarsfilet-met-mousselinesaus-en-trostomaatjes

... Zeebaarsfilet met mousselinesaus en trostomaatjes - Schil de aardappelen en laat ze ongeveer 20 minuten gaar koken. Neem de zeebaarsfilets, maak ze schoon en verwijder de graten. Leg ze in een ovenschotel met een beetje olijfolie, besprenkel met wat Noilly Prat vermouth en kruid ...

Heerlijk lichte lunch in 1-2-3! Asperges met Ardeense ham en Maredsous light saus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/heerlijk-lichte-lunch-in-1-2-3-asperges-met-ardeense-ham-en-maredsous-light-saus

... Heerlijk lichte lunch in 1-2-3! Asperges met Ardeense ham en Maredsous light saus - Schil de asperges en snij de staartjes proper af. Bak de asperges op in wat boter of olie. Rol 3 asperges samen met een sneetje Ardense ham Meng de Maredsous light samen met de melk op een zacht ...

Gerookte zalm met gebakken asperges en mousselinesaus met dille | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gerookte-zalm-met-gebakken-asperges-en-mousselinesaus-met-dille

... Gerookte zalm met gebakken asperges en mousselinesaus met dille - Schil de asperges. Bak ze in twee eetlepels olijfolie. Kruid met peper en zout. Draai de asperges af en toe om. Zet ze onder in kippenbouillon.  Verwarm een pot. Doe het hooi in een cirkel of bakring in de pot. ...

Eenvoudig en lekker: Kippengyros met paprika en rijst | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kippengyros-met-paprika-en-rijst

... Eenvoudig en lekker: Kippengyros met paprika en rijst - Neem een braadpan en doe er een beetje Alpro Soya light Bakken en Braden in. Bak de kippengyros langs beide kanten gedurende 3 minuten gaar. Op het laatste voeg je de paprika en ui toe. Blus de pan met water en roer het ...

Primeur patatjes gestoomd met mousselinesaus en vis

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/575/primeur-patatjes-gestoomd-met-mousselinesaus-en-vis

... Primeur patatjes gestoomd met mousselinesaus en vis - Een typisch Belgisch visgerechtje - Breng de aardappeltjes op smaak met zout. Kruid de vis met peper en zout. Stoom de aardappeltjes in 15 minuten en de vis in 10 minuten gaar. Klaar de boter: smelt ze op een zacht vuurtje, ...