Resultaten voor mosselen met venkel pastis reroen meus
Jeroen Meus - Pasta met venkel, mosselen en pastis - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-met-venkel-mosselen-en-pastis
... Pasta met venkel, mosselen en pastis - Aan zee kookt Jeroen natuurlijk graag met mosselen. Een pasta met mosselen, pastis, venkel en kruidenkaas bijvoorbeeld. Snel klaar en echt zomers! - Was de mosselen een paar keer in koud water zodat al het zand verwijderd is. ...
Recept voor mosselen uit de provence met venkel en pastis | njam!
http://www.njam.tv/recepten/mosselen-uit-de-provence-met-venkel-en-pastis
... bereiden: Fruit de ui en venkel in de boter en blus met pastis. Doe de mosselen erbij, zet het deksel op de pan en zet op het vuur tot alle mosselen open zijn. Schep de mosselen uit de pan en houd ze warm. Laat het kookvocht met de groenten tot twee derde inkoken. Doe ...
Jeroen Meus - Gegratineerde mosselen met pastis - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gegratineerde-mosselen-met-pastis
... Gegratineerde mosselen met pastis - mosselen met pastis, fijne groentjes en een roomsausje, gegratineerd in de oven. Heerlijk én origineel! Dit hapje maakt deel uit van het aperitieftrio van het Nationale Kerstmenu 2023. Ontdek de twee andere feestelijke hapjes ...
Jeroen Meus - Gamba’s met venkel, gnocchi en pastis - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gambas-met-venkel-gnocchi-en-pastis
... Gamba’s met venkel, gnocchi en pastis - Een zuiderse gambaschotel met gnocchi en een rijke saus met de typische smaak van venkel en pastis. - Pel de gamba’s. Laat de kopjes eraan en hou de pantsers bij.Verhit een scheut lookolie (of een scheut olijfolie en een fijngeplet ...
Mosselen met room en pastis | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/mosselen-met-room-en-pastis
... mosselen met room en pastis - Spoel de mosselen zeer goed in koud water. Pel de ui. Snij in stukjes. Pel de look. Plet en hak of pers fijn. Was de selder. Snij de stengels overlangs in twee en daarna in blokjes. Was de tomaten en snij elk in vier. Verwijder de pitjes. ...
Roodbaars met venkel en pastis - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/roodbaars/roodbaars-venkel-pastis
... Roodbaars met venkel en pastis 4 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 8 waarderingen HoofdgerechtVisMediterraan Ingrediënten 2 venkelknollen 1 ui, grof gesnipperd 50 ml olijfolie 4 roodbaarsfilets 1 limoen, in plakjes peterselie ...
Mijn Pop-uprestaurant 2016: mosselen met venkel en sambucca van Chloe en Magali | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/mijn-pop-uprestaurant-2016-mosselen-met-venkel-en-sambucca-van-chloe-en-magali
... Mijn Pop-uprestaurant 2016: mosselen met venkel en sambucca van Chloe en Magali - Strombowli van de twee zusjes Chloe en Magali serveert Siciliaans geïnspireerde gerechten. Hun mosselen met venkel en sambucca werd door Sergio Herman omschreven als één van de beste ...
Jeroen Meus - Zeewolf met venkel, mosselen en pommes duchesse - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zeewolf-met-venkel-mosselen-en-pommes-duchesse
... Zeewolf met venkel, mosselen en pommes duchesse - Pommes duchesse of hertoginnenaardappelen maak je van een droge puree met alleen maar eierdooier. De eierdooier zorgt ervoor dat de torentjes mooi kleuren in de oven. Het is de perfecte aardappelbereiding bij een stevige ...
Mosselen met spinazie, venkel, witte ui en tomaat | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/mosselen-met-spinazie-venkel-witte-ui-en-tomaat
... mosselen met spinazie, venkel, witte ui en tomaat - Spoel de mosselen af. Loop ze even na en verwijder eventuele kapotte mosselen. Ontvel de tomaten, snijd ze in vieren, verwijder de zaadjes en halveer de stukken. Snijd of schaaf de venkel in dunne plakken en snijd het ...
Wilde zeebaars met spinazie, venkel en Zeeuwse mosselen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/club-camping/recept/wilde-zeebaars-met-spinazie-venkel-en-zeeuwse-mosselen
... Wilde zeebaars met spinazie, venkel en Zeeuwse mosselen - Kook de mosselen op de klassieke manier met groenten en look. Fileer de zeebaars en snij hem in stukken. Schroei de zeebaars even langs één zijde in een pan met wat olijfolie. Daarna mag de vis in de oven garen. ...