Resultaten voor mosselen met groene curry jeroen meus
Jeroen Meus - Snoekbaars met mosselen, curry en aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/snoekbaars-met-mosselen-curry-en-aardappelen
... Snoekbaars met mosselen, curry en aardappelen - De mosseljus tilt deze waterzooi naar een hoger level. Dankzij de mosseltjes, de gebakken snoekbaars en het pittige van het currypoeder is dit gerecht een schot in de roos. - Schil de aardappelen en kook ze gaar ...
Jeroen Meus - Curry van groene groenten - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/curry-van-groene-groenten
... curry van groene groenten - Een knalgroene saus op basis van broccoli, rijst en groene curry, afgewerkt met knapperige, groene groenten en verse, groene kruiden. Zo lekker en zo eenvoudig! - Snijd de broccoli in roosjes en houd ze even apart. Snijd de stengel van de broccoli ...
Mosselen met curry en groenten | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/mosselen-met-curry-en-groenten
... mosselen met curry en groenten - Kook de mosselen op klassieke wijze in boter met ajuin, selder, peterselie en wat witte wijn. Voeg er 1 el curry aan toe en laat 5 minuten garen. Schud de mosselpot twee keer op. Haal de mosselen uit de pot, maar zeef het vocht en gebruik ...
Jeroen Meus - Gebakken gamba’s met groene curry, venkel en rijst - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-gambas-met-groene-curry-venkel-en-rijst
... Gebakken gamba’s met groene curry, venkel en rijst - Een lekkere curry met gamba's, wie zegt daar nu neen tegen?! - Doe het voorbereidende werk: pel de gamba’s en houd de pantsers apart, snijd de sjalotten fijn en snijd de venkel grof in parten. ...
Jeroen Meus - Courgettesoep met groene curry en kokos - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/courgettesoep-met-groene-curry-en-kokos
... Courgettesoep met groene curry en kokos - Met verse courgettes maakt jeroen een soep vol Thaise smaken. Een kleine trip vooraf langs de Oosterse supermarkt kan zeker geen kwaad, want daar vind je alles om deze Thais geïnspireerde soep te maken. - 0. Ontdooi een ...
Jeroen Meus - Venkelsoep met mosselen en lavas - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/venkelsoep-met-mosselen-en-lavas
... Venkelsoep met mosselen en lavas - Dit is een gastronomisch mosselsoepje, gemaakt met het kookvocht van de mosselen. De curry en kokos geven het een oosterse toets. Er is wat werk aan, maar het is zeker de moeite waard. - Venkelsoep met mosselen en lavas Verwarm een scheut ...
Jeroen Meus - Scampi met curry en groene groenten - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/scampi-met-curry-en-groene-groenten
... Scampi met curry en groene groenten - De scampi en hun pantsers geven een ongelofelijk smaak aan een currysaus. De smaken van schaaldieren en curry passen nu eenmaal ongelofelijk goed samen. De rijst is gemaakt op de wijze van pilav. Dat betekent dat de rijst eerst wordt ...
Jeroen Meus - Venkelsoep met groene curry, basmati en kipgehaktballetjes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/venkelsoep-met-groene-curry-basmati-en-kipgehaktballetjes
... Venkelsoep met groene curry, basmati en kipgehaktballetjes - Een voedzame en romige venkelsoep, gebonden met basmatirijst, geserveerd met pittige, oosterse balletjes van kippengehakt. jeroen werkt de soep af met krokante venkel en wat extra rijst. Dit is de ideale manier ...
Jeroen Meus - Curry van groene groenten met noedels - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/curry-van-groene-groenten-met-noedels
... curry van groene groenten met noedels - Er zijn zoveel manieren om de broodnodige groenten met plezier naar binnen te lepelen. Deze vegetarische curryschotel is er alvast één met een dosis pit en populaire oosterse smaken. Je kunt deze maaltijd perfect bereiden in de ...
Zeeuwse mosselen met shiso, gember, limoen en curry | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/zeeuwse-mosselen-met-shiso-gember-limoen-en-curry
... Zeeuwse mosselen met shiso, gember, limoen en curry - Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette (olijfolie, limoensap,sushi-azijn, limoenzest, korianderblaadjes, suiker). Gembergel: Breng het gembersap samen met de agar-agar tot het kookpunt. Meng alles goed en stort ...