Resultaten voor mergpijp rund jeroen meus dagelijkse kost
Tournedos met mergpijp en bordelaisesaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/masterchef/recept/tournedos-met-mergpijp-en-bordelaisesaus
... Tournedos met mergpijp en bordelaisesaus - Plet de peperbollen en zet ze op een vuur met olijfolie. Snij de sjalot fijn en doe deze bij de peperbollen. Als alles aangefruit is, doe er dan de suiker bij en laat het geheel karameliseren. Blus de sjalotjes met de rode wijn ...
Bouillon met mergpijp en een bruine boterham | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/mergpijp-met-bruine-boterham
... Bouillon met mergpijp en een bruine boterham - Versnijd de groenten en zet ze op in een grote pot water. Voeg er de tijm, laurier en groentebouillon bij. Voeg na 30 minuten de mergpijpjes erbij en laat nog eens 30 minuten sudderen. Serveer de soep met de mergpijpjes, de ...
Jeroen Meus - Maaltijdsoep met linzen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.een.be/gerechten/maaltijdsoep-met-linzen
... oepvlees. Laat het vlees zeer lang garen. Dan verandert het vanzelf van een taaie brok in een malse lekkernij. Koop ook zeker een mergpijp voor extra smaak. - 0. Laat de linzen op voorhand een nacht weken in koud water. 1. Ontdooi een portie kippen- of groentebouillon, of maak een verse bouillon. 2. Spoel alle groenten schoon. 3. Snij het soepvlees in grote stukken (zoals dikke karbonaden) of vraag vooraf aan de slager om het vlees te versni ...
Jeroen Meus - Varkensschenkel met zuurkool - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.een.be/gerechten/varkensschenkel-met-zuurkool
... Varkensschenkel met zuurkool - dagelijkse kost wordt vandaag stevige kost. jeroen werkt met schenkels, een stuk uit de poot van het varken dat tijd nodig heeft om te garen maar ook bijzonder veel smaak heeft.Hij serveert het met zuurkool en gekookte aardappelen. De kl ...
Jeroen Meus - Roux - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.een.be/gerechten/roux-0
... Roux - Dé basis, hét fundament waarop elke witte saus kan bouwen. In twee stappen en klaar! - Roux Smelt de boter in een kookpot op een matig vuur. Schep de bloem bij de bruisende boter en roer met de garde.Laat het mengsel al roerend een beetje ‘opdrogen’, tot je ...
Jeroen Meus - Wortelstoemp met chipolata - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.een.be/gerechten/wortelstoemp-met-chipolata
... Wortelstoemp met chipolata - Vandaag staat er comfortfood op de tafel: een stuk worst met eenvoudige wortelstoemp. Dat is dagelijkse kost waar je groot én klein plezier mee doet.Extra materiaal:Keukentouw Een pureestamper - 0. Schil de aardappelen en snijd ze in ...
Jeroen Meus - Kippengehaktballen met spinazie en tagliatelle - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.een.be/gerechten/kippengehaktballen-met-spinazie-en-tagliatelle
... Kippengehaktballen met spinazie en tagliatelle - Deze pasta is supereenvoudig, lekker en snel. Echte doordeweekse dagelijkse kost dus. Jeroen maakt gehaktballen van kippengehakt en een saus met spinazie, ricotta en pecorino. Een gerecht dat jong en oud lust. - ...
Jeroen Meus - Lamskroon met kruidenkorstje - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.een.be/gerechten/lamskroon-met-kruidenkorstje
... Lamskroon met kruidenkorstje - Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk altijd feestelijk uit. Bovendien is peuzelen toegestaan. jeroen stopt de lamskroon in de oven met een heerlijke kruidenkorst, hij serveert daarbij ...
Jeroen Meus - Kippenbillen met peperroom - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.een.be/gerechten/kippenbillen-met-peperroom
... Kippenbillen met peperroom - Aan deze kippenbillen met peperroomsaus heb je weinig werk, zeker als je er frieten van de frituur bij serveert. Maak er witloofsalade bij met wat mayonaise. Eenvoudige dagelijkse kost die iedereen lust. - 0. Verwarm de oven voor tot 180 °C. ...
Jeroen Meus - Aperitiefverrassingsbrood - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.een.be/gerechten/aperitiefverrassingsbrood
... Aperitiefverrassingsbrood - Didier groeide op in de bakkerij van zijn ouders en zet de stiel nu voort. Elke dag bakt hij verse broden waarvan hij er een paar aflevert in Jeroens keuken.Jeroen tovert een multigranenbrood om tot een verrassingsbrood gevuld met ‘salsa ...