Resultaten voor marinade ketjap manis

Saté van varkenshaasje met pindasaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/sate-van-varkenshaasje-met-pindasaus

... Saté van varkenshaasje met pindasaus - Snijd het varkenshaasje in gelijke blokjes en marineer deze een nachtje in de ketjap manis en de fijngesneden look. Rijg de blokjes vervolgens aan spiesjes en bak deze op een teppanyakiplaat. Fruit de sambal oelek in de arachideolie, ...

Kip ketjap | Binnen 30 min. op tafel! | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/kip-ketjap/

... Kip ketjap Duik de keuken in en maak kip ketjap met sperziebonen en rijst. Lekker, makkelijk en binnen 30 minuten op tafel! Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Snijd de kipfilet in stukjes en snijd de ui in halve ringen. Snijd de knoflook heel fijn. ...

Zalm uit de oven recept | makkelijk en snel klaar - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/zalm-uit-de-oven/

... ketjap manis, sojasaus, honing, olijfolie, knoflook, chilivlokken (naar smaak) en een snuf zout en peper. Leg de zalmmoten in de marinade en zorg dat alle kanten bedekt zijn. Laat nu even 15 minuten 'marineren'. Bak de zalm in ongeveer 15-20 minuten gaar in de oven. De ene oven gaat net wat harder dan de andere, dus houd de zalm even in de gaten. Bij ons was de zalm na 18 minuten mooi gaar. 2 zalmmoten, 1 bosui, 1 teen knoflook, 2 el sojasaus, 2 el ketjap manis, 1 tl honing, 1 el olijfolie, chilivl ...

Wraps met kipsate | super lekker! - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/wraps-met-kipsate/

... ng in een bakje de ketjap manis, een fijngesnipperde rode ui, de knoflookpoeder, sambal en citroensap. Roer de kipblokjes door de marinade en laat even een uurtje in de koelkast marineren. Kook de sperziebonen in 10 minuten zacht. Doe een scheutje olie in een pan en bak de kip in circa 6-8 minuten gaar. Verwarm ondertussen de satesaus en blancheer de taugé door wat kokend water eroverheen te giete ...

Kipsaté uit de oven | heerlijke malse kip met satesaus - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/kipsate-uit-de-oven/

... tjes. Snijd de kippendijfilet in vier grote stukken. Controleer voor de zekerheid nog even op achtergebleven stukjes bot. Maak de marinade. Meng hiervoor in een schaal de kruiden, de sojasaus, olie en ketjap manis. Doe de kip erbij en roer goed door. Dek de schaal af met vershoudfolie. Laat de kip minimaal een uur marineren in de koelkast. Verwarm de oven ...

Kipsate van de barbecue | met pindasaus | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/kipsate-van-de-barbecue/

... ketjap manis, knoflook, gember, chilipoeder en zwarte peper in een bakje. Snijd de kippendijfilet in stukjes en doe de kip in de marinade. Dek het bakje af en laat de kip minimaal 30 minuten marineren in de koelkast. Rijg daarna de stukjes kip aan een spies. Steek de barbecue aan en verwarm hem tot circa 180 graden. Bak de kipspiesjes eerst ongeveer 20 minuten indirect (dus n ...

Kip ketjap met perzik | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kip-ketjap-met-perzik

... Kip ketjap met perzik - Kook de rijst volgens de aanwijzigingen op de verpakking. Verhit in een hapjespan de olie. Bak de kipfilet in ongeveer 5 minuten rondom bruin aan. Schep de kipblokjes uit de pan. Fruit in dezelfde pan de ui en knoflook aan. Stoof de paprika 3 minuten ...

Stoofpotje van sperziebonen met varkensvlees - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/stoofpotje-van-sperziebonen-varkensvlees

... Stoofpotje van sperziebonen met varkensvlees 2 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering6.8obv 6 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 25 g boter 1 ui, gesnipperd 200 g varkensvlees, in blokjes 500 g sperziebonen, gehalveerd 4 ...

Jeroen Meus - Thaise kipsaté met pindasaus en komkommersla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/thaise-kipsate-met-pindasaus-en-komkommersla

... an het vuur en doe ze in de pot van de blender en mix ze fijn. Voeg het sap van de citroen eraan toe en mix nog eens.Meng voor de marinade de ketjap manis, de sriracha, de ketchup en het sap van de limoen onder elkaar in een kom.Rijg het kippenvlees op satéprikkers en leg het vlees op de hete grill. Draai het vuur rechtstreeks onder de satés uit en laat het vlees even garen.Draai de satés om en lak de saté aan beide kanten met het marinade van ketjap manis, sriracha en ketchup.Zet de pindasaus op een plank. Schep de komkommersla in een kom en zet ze bij de pindasaus. Haal de satés van de bbq en serveer ze bij de pindasaus en de komkommersla. Werk de satés af met wat sesamzaadjes. ...

Noedels met kip en peultjes | In 30 min. op tafel! - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/noedels-met-kip/

... noedels met kipt In een half uur staat dit recept 'noedels met kip en peultjes' op tafel. Makkelijk te maken, snel klaar en dus ideaal voor een doordeweekse dag. Vervang de peultjes ook eens door sugar snaps. Bereid de noedels volgens de instructies op het pak. Zelf breek ...