Resultaten voor manger avec tout le monde
https://koken.vtm.be/glamour-puds/recept/blanc-manger
... nde dag: laat de peren uitlekken en houd 150 ml van de stroop apart. Hiermee maak je de perenstroop om op het einde over je blanc-manger te gieten. Laat 4 gelatineblaadjes weken in 50 ml koud water, zet op het vuur zodat ze kunnen oplossen en voeg ze dan bij je perenstroop. Leg de gepocheerde peren op de bodem van je vorm, giet er de perenstroop over en laat opstijven in de koelkast. Bereid ondertussen de blanc-manger: verwarm de melk, voeg de gemalen amandelen toe samen met de helft van de suiker, de zaadjes van het vanillestokje en een paar druppels amandelessence. Klop alles goed door elkaar. Meng de eierdooiers met de rest van de suiker en voeg dan bij het warme melkmengsel. Kn ...
Blanc Manger met kip en amandel
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/239/blanc-manger-met-kip-en-amandel
... Blanc manger met kip en amandel - Een echte Franse klassieker - Spoel de kipfilets onder koud stromend water en dep ze droog. Snij ze in blokjes van 1 cm. Verwarm de oven voor op 210°C. Breng de melk aan de kook. Voeg de rijst, het amandelpoeder en de kip toe. ...
Kipfilet met tuinbonen, tijm en chorizo | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/kipfilet-met-tuinbonen-tijm-en-chorizo/
... eft vandaag de dag een immense culinaire horizon, een blikkerend scala aan smaken, een mer à boire of, beter, un monde à manger. Ik graai en snaai tussen de tzatziki’s, carbonara’s, pörkölts, boerenkoolstamppotten, kalfsblanquettes, pad thais en cheviches, ik strooi en giet met nam pla, sesamzaad, sherryazijn, walnotenolie en sojasaus, ik stuuk en plamuur met harissa, crème d’Isigny en tahin. Elke dag anders, elke dag lekker – nou ja, bijna – dus ik zou boeken kunnen vullen met mijn ‘favoriete’ gerechten. Sterker, dat heb ik al gedaan. Ik ben een man van wisselende culinaire contacten, een Casanova van de gastronomie, telkens weer verliefd op nieuwe smaken. Ik heb nooit kunnen kiezen en ik hoef dat ook helemaal niet. Maar ze blijven doorzeuren hè. “Maa ...
Tapenade van gedroogde tomaten - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/sauzen/tapenade/tapenade-gedroogde-tomaten
... Tapenade van gedroogde tomaten 1 portie 0 min voorbereiden 5 min bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 8 waarderingen Sauzen / dipsVegetarischFrans Ingrediënten 2 potjes gedroogde tomaten op olie (Ã ca. 200 g) 1 bos peterselie, in plukken 1 bosuitje, in ringetjes ...
Kalfsgebraad met dragonsaus | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalfsgebraad-met-dragonsaus
... Kalfsgebraad met dragonsaus - Bak het gebraad aan beide kanten goudbruin (ongeveer 4 minuten aan elke kant) samen met de fijngesneden sjalotten. Stoom of kook de groenten gaar en spoel ze onder koud water. Blus met het water van de groenten en de rundsbouillon en laat ...
Zoetzure pikante kip met ananas en rijst | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/zoetzure-pikante-kip-met-ananas-en-rijst
... Zoetzure pikante kip met ananas en rijst - Snij de ajuin en look fijn, stoof ze daarna aan in een pot in wat zonnebloemolie. Voeg ook een mespuntje cayennepeper, bruine suiker en 1 tl sambal toe. Snij ook de tomaat en gember fijn en doe ze bij in de pot. Ook de tomatenpuree ...
Foodblogswap augustus 2013: Kip met champignons en witte wijnsaus
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.com/2013/09/foodblogswap-augustus-2013-kip-met.html
... Foodblogswap augustus 2013: Kip met champignons en witte wijnsaus Ja, ik weet het, ik ben te laat. En dan ook nog eens een recept zonder foto. Excuses aan Pien van de blog De pan van Pien. Want dat was het blog dat ik in augustus kreeg toegewezen voor de Foodblogswap. ...
http://saskookt.blogspot.be/2010/02/lekkers-in-gent.html
... Lekkers in Gent Ik heb 4 jaar op kot gezeten in Gent en nu bewoon ik er samen met mijn man een gezellig appartementje. Tijdens mijn studententijd maakten we er een gewoonte van om telkens als één van mijn vriendinnen jarig was, gezellig samen te gaan eten. Zo heb ...
‘Ravioli’ van rode biet met geitenkaas | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/ravioli-van-rode-biet-met-geitenkaas/
... ‘Ravioli’ van rode biet met geitenkaas Eigenlijk verbluffend. Ik kom al 35 jaar in Parijs, maar nog nooit was ik op een van de stoeltjes rond een vijver gaan zitten. Overal waar vijvers zijn in die stad, in het Jardin du Luxembourg, in de Tuilerieën, in het ...
Kwartels met tijm, linzen en room | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/kwartels-met-tijm-linzen-en-room/
... Kwartels met tijm, linzen en room “Zou deze tent er over tien, vijftien jaar nog zijn?†sprak Dave, en prikte frieten aan zijn vork. Om ons heen honderdtwintig eters, pratend, wachtend, kauwend, lopend tussen hun tafel en het buffet van hors-d’oeuvres, ...