Resultaten voor limoensaus

Coquilles in Limoensaus recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/coquilles-in-limoensaus/

... hreven voor 4 Personen. Coquilles, heerlijk! Houdt jij net als wij van lekker vis als voorgerecht? Dan is zijn deze coquilles in limoensaus misschien hét voorgerecht voor jullie kerstdiner. Coquilles zien er erg luxe uit, maar dat betekent natuurlijk niet dat het moeilijk te bereiden is. Door de juist simpele bereiding komt het de smaak van de coquilles goed naar voren. Binnen een kwartier heb je dit voorgerecht op tafel, ideaal dus voor een druk kerstdiner. Bereiding van ...

Recept voor kabeljauw in een jasje van parmaham | njam!

http://www.njam.tv/recepten/kabeljauw-een-jasje-van-parmaham

... bereiden: maak de limoensaus: Meng in een sauspan het water met het limoensap en het visbouillonblokje. Breng dit aan de kook. Roer de maïzena los met wat water en roer dit onder de saus. Breng verder op smaak met de boter, peper en zout naar smaak en de dille. maak ...

Zeebaars, gerookte aubergines en asperges met een boter- soja- limoensausje | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/zeebaars-gerookte-aubergines-en-asperges-met-een-boter-soja

... Zeebaars, gerookte aubergines en asperges met een boter- soja- limoensausje - Voor de gegrilde en gerookte groentjes: Snij de aubergines in grote parten, bestrooi ruim met zout en laat een 30-tal minuten inwerken. Spoel daarna af met water. Besprenkel de groenten met olijfolie. ...

Recept voor Blini's met verse zalm, camembert, rode peper en een limoensausje | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/blinis-met-verse-zalm-camembert-rode-peper-en-een-limoensausje/

... tlekken op een stukje keukenpapier. Leg de stukjes zalm op de blini's en bedek ze met de plakjes camembert. Werk verder af met de limoensaus, de peperbolletjes en de gefrituurde peterselie. Geniet van Blini's met verse zalm, camembert, rode peper en een limoensausje ...

Jeroen Meus - Veggie Valentine op z’n Thais - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/veggie-valentine-op-zn-thais

... okende soep in een (Thais) fondustel. 10. Laat de gasten zelf de groenten garen in de bouillon. 11. Geef er zoetzure chilisaus en limoensaus bij. ...

Krabkoekjes met limoen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/viskoekjes/krabkoekjes-limoen

... e olijfolie in een anti-aanbak koekenpan en bak er de koekjes ca. 2 minuten aan elke kant in. Serveer direct en geef er de romige limoensaus apart bij. TipsJe kunt deze krabkoekjes ook met gekookte witvis zoals kabeljauw maken. Gebruik verse krab of vacuümverpakte krab uit de diepvries en geen krab uit blik. Het verschil in smaak is groot. Je hebt niet zoveel krab nodig en het zou jammer zijn om op de smaak te bezuinigen. KookboekHet recept 'Krabkoekjes met limoen' is afkomstig uit het kookboek... Amuse hapjes & heerlijke snacksNoëmie AndréMaak een keus uit de hapjes in dit boek en maak een heerlijk hapjesfeest waar iedereen ontspannen van kan genieten. De hapjes zijn makkelijk en snel te maken... lees verder© Good Cook Publishing. ...

Doradefilet met wortel- en courgetterolletjes - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/dorade/doradefilet-wortel-courgetterolletjes

... heutjes Tabasco en wat zout en peper toe. Laat 5 tot 10 minuten sudderen.Serveer de mandjes zodra de dorade gaar is en geef er de limoensaus bij. Extra benodigd 4 stoommandjes KookboekHet recept 'Doradefilet met wortel- en courgetterolletjes' is afkomstig uit het kookboek... Stomen, mandjes vol smaakSandra MahutEen heerlijke verzameling individuele stoommandjes, om zo op tafel te zetten en als bord te gebruiken. Zet gewoon uw ingrediënten klaar, combineer... lees verder© Good Cook Publishing. ...

Tortilla’s met makreel en koriander-limoensaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/tortillas-met-makreel-en-koriander-limoensaus

... Bereiding Voor de limoen-koriandersaus: Snij koriander en peterselie fijn. Hou een beetje koriander vrij ter afwerking. Kruid met peper en zout. Meng peterselie en koriander onder de zure room. Kruid met peper en zout. Voeg zeste (rasp) en sap toe van een limoen. Tip: masseer ...

Voorbij het einde van de wereld

http://kamelenvoer.blogspot.com/2013/01/voorbij-het-einde-van-de-wereld.html

... e ze eerst in hele dunne plakken, om die dan vervolgens weer in reepjes te snijden. Meng voor de dressing de vissaus door de limoensaus en de honing. Als je bruine suiker gebruikt moet je de dressing even verhitten om alles goed op te lossen, maar laat hem niet koken. Meng de garnalen, pinda, ui en chili door elkaar in een vijzel en stamp het geheel redelijk grof fijn. Meng de dressing en de garnering door de salade. Bestrooi met wat blaadjes thaise basilicum of koriander. ...

Singapore girl

http://kamelenvoer.blogspot.com/2013/06/singapore-girl.html

... het eet hoe meer ik chicken rice ga waarderen. De zachte, maar toch kruidige smaak. De romige rijst. De scherpfrisse chili-gember-limoensaus. Het werd dus hoog tijd om het ook thuis uit te proberen. Kip koken is iets wat we in Europa eigenlijk nooit doen, behalve voor de soep. Maar als je eenmaal aan het idee went zijn er vooral voordelen. De kip wordt heerlijk sappig en mals. Je kunt hem niet te lang koken, want droog wordt hij nooit. En je eet de dag erna lekker kippensoep. Natuurlijk zijn er zoals bij alle klassieke recepten zoveel recepten als koks, maar na uitgebreid onderzoek online begon het proces vorm te krijgen in mijn hoofd. Ik had dus een kip, een plan en een zieke Jasmijn die wel wat chicken rice lustte. Maar toen gooide juist die zieke Jasmijn roet in het eten door zich zo vast aan mijn nek te knellen dat koken onmogelijk was. Wederom bracht Indah uitkomst. Ze bleek al veel, heel veel keren chicken rice gekookt te hebben. Een vroegere Chinese werkgeefster leerde haar het recept. Ze kon het met haar ogen dicht koken. Dus dat geschiedde, Indah kookte chicken rice, ik keek toe en ...