Resultaten voor lengfilet
Lengfilet met groentenratatouille omwikkeld met Breydelspek | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/lengfilet-met-groentenratatouille-omwikkeld-met-breydelspek
... groentjes eraan toe. Zorg dat de vinaigrette niet te fijn is zodanig dat de groentjes en de vinaigrette goed samenhangen. Snij de lengfilet in de lengte door tot in het midden en smeer daartussen wat van de groentjes en de olie en vouw weer toe. Omwikkel de lengfilet met de sneetjes Breydelspek. Om ervoor te zorgen dat het geheel niet uiteenvalt, steek je telkens wat tandenstokers in de breedte door de vis. Laat op het gemak bakken op de barbecue. Ingredià ...
Lengfilet met spitskool, pastinaakpuree en pittige tomatensalsa – Nooit meer diëten
https://www.nooitmeerdieten.be/recepten/dinner/lengfilet-met-spitskool-pastinaakpuree-en-pittige-tomatensalsa/
... lengfilet met spitskool, pastinaakpuree en pittige tomatensalsa Bereid alle ingrediënten voor zoals aangegeven. Verwarm een kookpot met een scheutje olijfolie. Stoof hierin de pastinaak en voeg de helft van de ajuin toe. Voeg af en toe een scheutje water toe tot de pastinaak ...
Jeroen Meus - Papillot van leng met schelpjes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/papillot-van-leng-met-schelpjes
... or. Doe de kappertjes in de schaal, samen met grof gesneden blaadjes platte peterselie. Meng alle ingrediënten. 5. Controleer de lengfilet op achtergebleven graten. Gebruik een keukenpincet of een vlijmscherp mesje om ze te verwijderen. Snij de vis in gelijke porties. 6. Verwarm de oven voor tot 200°C. 7. Leg voldoende dubbelgevouwen vellen zilverpapier klaar. Elk vel is zo’n 40 cm lang. (reken dus 80 cm aluminiumfolie per papillot) 8. Vul de papillots één voor één. Spreid elk vel alu-papier open op de tafel. 9. Begin met een portie verse vis. Kruid de lengfilet met wat peper van de molen en een snuifje zout. 10. Schep er enkele flinke lepels van de vulling met tomaat en kappertjes over en langs. Verdeel ook een kleine portie van de tapijtschelpen in elk pakket. 11. Druppel wat fijne olijfolie over de vulling. Maak de papillot half dicht en schenk er langs de bovenzijde een scheutje witte wijn in. 12. Sluit elk pakketje zorgvuldig zodat er geen vocht of stoom kan ontsnappen. Draai de uiteinden dicht zoals een snoeppapiertje. 13. Zet ze op een ovenschaal en gaar ze gedurende ong. 25 tot 30 minuten in de oven van 200°C. Afhankelijk van de grootte van de porties vis. Controleer de gaarheid. 14. Schil de vastkokende aardappelen en snij ze in grote stukken. Kook ze gaar in water met een snuifje zout. 15. Serveer iedereen een papillot en doe er aardappelen bij. Maak de papillotten pas open aan tafel, zodat iedereen kan genieten van het aroma dat uit de pakketjes ontsnapt. ...