Resultaten voor lasagne savooikool van pascale naessens
Balletjes in savooikool | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/balletjes-in-savooikool
... Balletjes in savooikool - Hak het sjalotje en de look fijn. Snij de savooikool in julienne. Laat de sjalot, look en savooikool in een pan aanstoven. Stoom enkele buitenste bladeren van de kool (of pocheer ze in zout water). Afspoelen met koud water om de kleur te behouden. ...
Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven
http://photo-copy-ann.blogspot.com/2013/09/heerlijk-lichte-kabeljauw-uit-de-oven.html
... Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven Zoals ik in mijn vorige blogpost beloofd had, ben hier opnieuw met een eenvoudig gerecht van pascale Naessens. Ik heb het ondertussen al verschillende keren gemaakt en telkens weer is het een schot in de roos. Zo belachelijk eenvoudig, ...
Sas Kookt!: Lasagne met wintergroenten
http://saskookt.blogspot.be/2013/02/lasagne-met-wintergroenten.html
... aar eigenlijk komt het van de Life.food pagina van Het Nieuwsblad. Het is eigenlijk heel simpel, gewoon 3 lagen wintergroepen met lasagnebladen tussen en een kaassaus over. Zelf maakte ik er wel 2 lagen van en gebruikte ik dus één groente minder, want meer kreeg ik niet in mijn ovenschotel. De kaassaus maakte ik met maizena in plaats van met bloem, dan bl ...
Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/kleine-gare-tomaatjes-met-mozzarellabolletjes
... Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes By: pascale naessens Gepubliceerd: 7 June 2012 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaatjes in verschillende kleuren : 30 kleine kleine mozzarellabolletjes : 1 zakje gedroogde tijm verse basilicum ...
Kip met citroen, olijven en tomaten - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/kip-met-citroen-olijven-en-tomaten
... Kip met citroen, olijven en tomaten By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: + 90 minuten Yield: 2 persons Ingredients: zout olijfolie citroen : 1 sojasaus : 4 ui : 1/2 tomaat : 1 ontpitte zwarte en groene olijven : 4 peper kippenbillen : 2 D ...
Zacht gegaarde kippenborst met taartje van savooikool | VTM Koken
https://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/zacht-gegaarde-kippenborst-met-taartje-van-savooikool
... Zacht gegaarde kippenborst met taartje van savooikool - Bak de kipfilets aan en houd ze warm in de oven op 85 °C. Blancheer de buitenste bladeren van de savooikool en koel ze af in ijswater. Snijd de rest van de kool op, snipper de ui en stoof ze aan. Kruid met peper ...
Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/gebakken-groenten-met-kurkuma-en-noord-hollandse-gouda
... Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: walnoten zwarte peper kurkuma : 1 th lepel look groene peper aubergine courgette wortel prei belegen ...
Sas Kookt!: Dagen zonder Vlees: Week 2
http://saskookt.blogspot.be/2013/02/dagen-zonder-vlees-week-2.html
... gegeten dan anders... Wel hebben we een heerlijke lasagna en pasta met savooikool ontdekt, en dat is toch ook al iets :). Dag 8: lasagne met winterse groenten van het Nieuwsblad, gevonden op de Dagen zonder Vlees receptenpagina: superlekker! Dag 9: noedelsoep met scampi's, niet vegetarisch maar wel erg lekker! Dag 10: heerlijke inktvisjes gaan eten bij Aperto Chiuso in Gent, niet vegetarisch dus Dag 11: risotto met ...
Sas Kookt!: Kabeljauw met savooikool
http://saskookt.blogspot.be/2010/12/kabeljauw-met-savooikool.html
... Kabeljauw met savooikool Ik had nog een half savooikooltje in de koelkast liggen en ben nog eens op De Wassende Maan gaan kijken voor een receptje. Ik vond een aanlokkelijk receptje voor savooikool met tarbot en truffelolie, maar ik vond geen tarbot dus heb ik het met ...
Sas Kookt!: Ovenschotel met savooikool
http://saskookt.blogspot.be/2010/12/ovenschotel-met-savooikool.html
... Ovenschotel met savooikool Ik ben fan van ovenschotels. Niet alleen smaakt dat altijd goed op een winterse avond, je kan het ook makkelijk op voorhand maken zodat je rustig kan genieten van het voorgerecht of een gezellig aperitiefje. Deze keer een versie met savooikool, ...