Resultaten voor lasagne bolognaise trentina peppe njam

Lasagne met spinazie en ham | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lasagne-met-spinazie-en-ham

... r de spinazie bij. Wanneer alle ingrediënten klaar zijn kan je beginnen bouwen: start met een klein beetje saus, leg er een laag lasagneblaadjes op, dan een laag ham, bechamel, lasagne, ham, spinazie, lasagne, ham, bolognaise, etc ... Plaats gedurende 45 min. in een voorverwarmde oven van 180°. Ingrediënten 1 blikje tomatenpuree 500 gr spinazie laurier lasagnevellen 2 blikken tomaat 500 gr gehakt 2 teentjes look 1 ui 500 gr hesp 2 dl water ...

Recept voor lasagne bolognaise | njam!

http://www.njam.tv/recepten/lasagne-bolognaise

... kaas, een theelepel zout en een flinke snuf peper. Verwarm de oven voor op 175°C. Olie een ruime ovenschaal in en werk hierin de lasagne verder af. Begin met de lasagne bladeren, verdeel hierover de helft van het ricotta mengsel, leg hierop de helft van de bolognaise saus en dek dit af met de helft van de plakjes mozzarella. Herhaal dit nog een keer. Werk af met een handje Parmezaanse kaas en bak 45 minuten in de oven. tip: De rundsbouillon kan je ook vervangen door rode wijn. Ingrediënten voor 4 personenen 1 grote ui 1 grote wortel 1 rode paprika 1 stengel bleekselderij 1 bosje verse basilicum 1/2 bosje platte peterselie 500 grundsgehakt 500 gworstjes (uit hun velletje gehaald) 2 teentjes knoflook, geraspt 125 mlrundsbouillon 150 gtomatenpuree 800 gtomatenstukjes 2 elmelk 1/2 tlnootmuskaat 1 elgedroogde oregano 1 elgedroogde basilicum 500 gricotta 2 e ...

Lasagne met pesto & kerstomaatjes » Kokerellen

https://www.kokerellen.be/lasagne-met-pesto-kerstomaatjes/

... lasagne met pesto. Eén van mijn favoriete Italiaanse maaltijden? Dat moet toch wel lasagne zijn. Oh, die heerlijke laagjes, met smeuïge kaas ertussen en … die bergen afwas nadien. Minder fijn dan weer. Gelukkig ben ik eigenaar van de #geenafwas (oké nog niet maar ...

Lasagne bolognaise | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/lasagne

... . Kruid met muskaatnoot, peper en zout. Voeg de helft van de kaas toe. Roer stevig onder elkaar. Neem een ovenschotel. Leg er een lasagnevel in. Lepel er bechamelsaus op. Doe er wat tomatensaus bij. Bedek met een lasagnevel. Bouw zo verder op. Eindig met de witte saus. Bestrooi met kaas. Stop de ovenschotel een halfuur in de oven op 200 graden.  Ingrediënten 1 doos lasagnevellen ¾ l melk 50 g boter 60 g bloem 400 g gemalen kaas peper zout muskaatnoot 400 g gehakt 1 ui 5 wortelen 4 takken selder 2 grote tomaten tijm laurier 1 l tomatencoulis 1 potje tomatenconcentraat ...

Recept voor lasagna alla trentina | njam!

http://www.njam.tv/recepten/lasagna-alla-trentina

... en dep af met een keukenhanddoek. Giet een scheutje room in de ovenschaal en rasp er wat nootmuskaat over. Maak een bedje van de lasagne en bedek met saus. Herhaal dit. Giet telkens een scheutje room tussen de lagen en strooi er kaasblokjes tussen. Eindig met een laag saus en dek af met parmezaan en room. Rasp er wat nootmuskaat over. Bak 20 min. in de oven op 200°C. serveren: Serveer met peper, nootmuskaat en een takje bladpeterselie. wijnsuggestie: terlano classico - heeft vooral veel rijp fruit Ingrediënten voor 4 personen voor het lasagne deeg: 2 eieren 200 grimacinato bloem voor de saus: 2-3 sneetjes gedroogd spek in blokjes 1 aardappel in partjes 1 savooikool 3,5 clroom 8 sneetjes Montasio kaas 1 handvol geraspte parmezaan naar smaak peper - zout - nootmuskaat ...

Lasagne met pompoen en ricotta » Kokerellen

https://www.kokerellen.be/lasagne-met-pompoen-en-ricotta/

... wordt er toch vaak een pasta bolognaise op tafel getoverd in plaats van zo’n uitgebreide ovenschotel. Want ja, een traditionele lasagne is inderdaad best wel wat werk. Dat moet sneller kunnen, dacht ik. Laat ik er dan ook maar meteen een herfstige toets aan geven. ;) Niet veel later was deze lasagne met ricotta en pompoen geboren. De pompo ...

Recept voor lasagne met ragù | njam!

http://www.njam.tv/recepten/lasagne-met-ragu

... zeezout, peper en basilicum. Zet, zodra de saus aan de kook is, het vuur lager en laat ca. 20 minuten zachtjes sudderen. maak de lasagne vellen: Maak een kuiltje in de bloem, breek de eieren erin en kneed met je handen goed door. Rol het deeg tot een bolletje, wikkel in plastikfolie en laat 30 minuten rusten in de koelkast. Halveer het bolletje en rol het deeg uit. Snijd in fijne plakjes en kook de lasagnevellen beetgaar in ruim gezouten kokend water met olijfolie. Laat de lasagne blaadjes uitlekken op een propere keukenhanddoek. maak de béchamelsaus: Laat de boter smelt ...

Rolletjes van Lasagne met zalm & ricotta » Kokerellen

https://www.kokerellen.be/lasagnerolletjes-met-zalm-ricotta/

... et stip op nummer één als het om comfort food gaat. Maar soms wil je gewoon eens iets anders dan die klassieke bolognaise. Deze lasagne rolletjes met zalm & ricotta zullen je zeker kunnen bekoren! Heerlijk & gemakkelijk om te maken! Ik heb me vroeger wel eens gewaagd aan het maken van c ...

Recept voor lasagne aubergine met langoustinerolletjes | njam!

http://www.njam.tv/recepten/lasagne-aubergine-met-langoustinerolletjes

... bereiden: Bak de lasagne 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C. Snijd de aubergine in de lengte in 6 lange plakjes. Bestrooi met zout en kruid af met peper. Bak de plakjes krokant in een hete pan met een klein scheutje olijfolie. Leg de gebakken plakjes op k ...

Recept voor lasagne tradizionale met een typisch italiaans slaatje | njam!

http://www.njam.tv/recepten/lasagne-tradizionale-met-een-typisch-italiaans-slaatje

... bereiden: Bak de lasagne 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.  Rooster de pijnboompitten. Snijd de Romeinse sla in halfgrove stukken en doe in een slakom. Verwijder de buitenste blaadjes van de venkel en snipper fijn. Doe de venkel samen met de rucola bij ...