Resultaten voor lamszwezerik

Taboulé met gemarineerde lamskoteletjes | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/taboule-met-gemarineerde-lamskoteletjes

... es nog beetgaar zijn en kruid aan met komijn en verse koriander, gebruik niet teveel gepekelde citroen en geen zout.  Pocheer de lamszwezerik heel even, droog goed af en bak kort aan tot er een krokant korstje ontstaat, maar het vlees zacht blijft vanbinnen. Werk af met zachte olijfolie en fleur de sel. Ingrediënten voor de taboulé ½ stengel selder ¼ venkel 50 gr feta ½ rode ui handvol koriander 3 lamskoteletjes handvol munt 1 kop couscous 1 teentje look 1 chili olijfolie zeste van 1 limoen voor de groentestoofpot 2 wortels 1 raapje 1 stengel prei 1 paprika 2 tomaten ½ th lepel komijn handvol koriander 1 citroen 1 stuk kalfszwezerik olijfolie fleur de sel ...