Resultaten voor lamsschouder stoofpot
Lamsschouder met eierdooier | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamsschouder-met-eierdooier
... durende 2h. Haal het vlees van het been. Serveer met de saus, puree, een eierdooier, parmezaan en een takje tijm. Ingrediënten 1 lamsschouder 1 wortel 1 ui 1 prei 2 selderstengels 2 lookteentjes 1 sjalot 1 l rode wijn ½ l water verse kruiden (tijm, laurier, rozemarijn) ...
Jeroen Meus - Curry met lamsschouder en aardappel - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/curry-met-lamsschouder-en-aardappel
... Curry met lamsschouder en aardappel - Volgens Jeroen is dit echt een topgerecht, het proberen waard! Ideaal als je zin hebt in een heerlijk gekruide stoofpot van lamsvlees en aardappelen. De bimi en sluimererwten zorgen voor een frisse, groene toets. - Verwarm de kippenbo ...
Lamsschouder | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamsschouder
... °. Breng water met peper en olijfolie aan de kook. Roer er de couscous door. Serveer de couscous in een diep bord met daarop de lamsschouder. Ingrediënten 4 lamsschouders 4 dikke wortelen 4 uien 4 teentje look 2 sinaasappels saffraandraadjes bakboter komijnzaadjes saffraan steranijs tijm laurier rozemarijn 2 dl witte wijn 2 dl water 1 rundsbouillon couscous ...
Lamsschouder gevuld met pancetta, salie en gekonfijte sjalot | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/lamsschouder-gevuld-met-pancetta-salie-en-gekonfijte-sjalot
... amsschouder gevuld met pancetta, salie en gekonfijte sjalot - Lam en feest gaan perfect samen. Scoor daarom eens met deze gevulde lamsschouder met pancetta en salie. Ideaal op je paasmenu! Verwarm de oven voor op 180 °C (stand 6). Doe de gehakte teentjes look, de pancetta, ...
Recepten - Geroosterde lamsschouder met puree
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Geroosterde_lamsschouder_met_puree
... Bereidingswijze Opmerking: De lamsschouder is afkomstig van de voorpoten van het lam. De achterpoten leveren de lamsschouder. Het gewicht van de lamsschouder is mee afhankelijk van het seizoen. De schouder van een lentelam is doorgaans wat kleiner. Zet een ruime ovenschaal ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/varkensspiering-met-spruitjes
... Varkensspiering met spruitjes - Winterse stoofpot met rozemarijn en knoflook afgekruid met kippenkruiden. - Smelt boter in een stoofpot en voeg de rozemarijn en look toe. Schroei vervolgens het spieringgebraad aan alle kanten toe.Haal het vlees uit de stoofpot en houd ...
Lamsschouder met krieltjes | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/lamsschouder-met-krieltjes/
... lamsschouder met krieltjes acrale maaltijd Er lag een lamsschouder bij de slager. Een klein lamsschoudertje, nogal bloot en delicaat, als van een jonge dochter. Nu is mijn slager niet zo lammerig, maar dat komt omdat de buurt het niet is, zegt hij. Veel Zaankanters vinden ...
Jeroen Meus - Lamsschouder met puree - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamsschouder-met-puree
... ree - Dit recept is ideaal om te serveren op een familiediner. Zeker rond de tijd van Pasen is het een aanrader. De overheerlijke lamsschouder wordt eerst geroosterd en gaart nadien op een lage temperatuur verder. De bereiding vraagt weinig werk maar toch veel tijd, want ...
Ierse stoofpot van lam, aardappelen en wortel | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/ierse-stoofpot-van-lam-aardappelen-en-wortel
... hotel borrelt aan de rand van de schaal. Zet de stoofschotel rechtstreeks vanuit de oven op tafel. Ingrediënten 4 el bloem 675 g lamsschouder 1 tl fijngesneden tijm 2 ui (in plakjes gesneden) 2 grote wortels (in plakjes gesneden) 600 ml kippenbouillon een scheutje Worcestersaus 675 g aardappelen 40 g boter (bv. Kerrygold) Zout en peper ...
Lamsvlees met witte bonen in tomatensaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/lamsvlees-met-witte-bonen-in-tomatensaus
... aus - Verwarm de oven voor op 150°C. Spoel de bonen af en doe ze in een aardewerken schaal of in een zware braadpan. Bestrooi de lamsschouder met zout en peper en leg het stuk vlees tussen de bonen. Schenk de gepelde tomaten en de wijn in de pan. Voeg de tijm, knoflooktenen, suiker en 1 theelepel zout toe en sc ...