Resultaten voor lamsragout met rode wijn

Recept voor rigatoni met lam en aubergine | njam!

http://www.njam.tv/recepten/rigatoni-met-lam-en-aubergine

... n de tomatensaus: stoof de fijngesneden uien, wortel, look en selder in 2 cl olijfolie. Blus met de rode wijn en passata. Voeg de lamsragout toe en laat samen met de oregano 1 uurtje op een zacht vuur onder een deksel koken. Verwijder de oregano en lamsragout. Haal het vlees van de beenderen en voeg het toe aan de saus. Kruid de saus met peper van de molen en zout. Kook ondertussen de rigatoni al dente in een grote hoeveelheid gezouten water. Giet af en meng met de warme saus. serveren: Schik de rigatoni op een warm pastabord. Verdeel er de warme rolletjes aubergine over. Schaaf e ...

Lamsragout | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lamsragout

... lamsragout - Neem een pan en bak het vlees, totdat je een bruin aanbaksel hebt. Voor je het vlees bakt kruid je het met peper en zout. Draai het vlees niet meteen om. Laat het eerst aan een kant bakken, en draai het daarna pas om. Ongeveer elke kant 5 min. Doe je fijngesneden ...

Lamsragout met een lentetoets - e-gezondheid.be

http://recept.e-gezondheid.be/lamsragout-met-een-lentetoets/recept/1718

... Bereiding van lamsragout met een lentetoets Verwijder zorgvuldig al het vet van het lamsvlees en snij het vlees in stukken.Borstel de aardappelen af, schraap de wortelen en maak de raapjes schoon. Snij de wortelen en de raapjes in kleine stukjes van ongeveer 3 cm.Pel de ...

Recept voor papardelle al arrabiata | njam!

http://www.njam.tv/recepten/papardelle-al-arrabiata

... el de Parmezaanse kaas over. tip: De kwaliteit van dit gerecht hangt af van je basistomatensaus. Die maak je best met wat stukjes lamsragout, ui, passata, look, rode wijn, selder, tijm, laurier, oregano en een kruidnagel. Laat alle ingrediënten zeker 1 uur op een zacht vuurtje koken. Ingrediënten voor 4 personen 1 ui 3 teentjes look 2 rode chilipepers 50 mlolijfolie 6 Romatomaten 500 mltomatensaus 400 gpapardelle 200 gParmezaanse kaas zout ...

Lamsragout | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lamsragout-0

... lamsragout - Neem een stoofpot (geen antikleeflaag) en smelt er een klontje boter in. Schroei het vlees goed dicht: 5 minuten langs één kant, niet roeren, omdraaien en ook 5 minuten langs de andere kant. Snij de ui fijn en voeg toe. Overstrooi met bloem en roer goed zodat ...

Vijgen in rode wijn | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vijgen-in-rode-wijn

... Vijgen in rode wijn - Maak een kruis in de vijgen, leg ze in een stoommandje. Giet er de rode wijn in en de suiker, ook de basilicum. Stoom ze 3 minuten op 100 graden. Snijd de peperkoek in blokjes en bak ze aan in de boter. Schel de sinaasappel en snijd deze in partjes. ...

Jeroen Meus - Tagliatelle met lam en Belgische schapenkaas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/tagliatelle-met-lam-en-belgische-schapenkaas

... Tagliatelle met lam en Belgische schapenkaas - Lintpasta met een lamsragout: een heerlijke combinatie, al hebben de beide ingrediënten een heel uiteenlopende gaartijd. Terwijl de pasta slechts een kort bad in kokend water nodig heeft, neem het smaakvolle lamsvlees graag ...

Vijgen met ricotta, honing en rode wijn | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vijgen-met-ricotta-honing-en-rode-wijn

... Vijgen met ricotta, honing en rode wijn - Smeer de ovenschotel in met boter. Snijd de vijgen bovenaan in 4 (niet tot beneden), vul op met ricotta en bestrooi met amandelschilfers. Doe de rode wijn en de honing erbij. Zet ongeveer 10 minuten tot een kwartier in de oven op ...

Receptjes.be - Recepten - Cocktails en Dranken - Warme Wijn (Gluhwein)

http://www.receptjes.be/recept_warme_wijn.html

... Warme wijn (Gluhwein) Ingredienten - 1 hele citroen - 4 kruidnagels - 1 fles rode wijn - Een stukje pijpkaneel - 8 suikerklontjesBereidingswijze Borstel de citroen schoon. Steek er de kruidnagels in. Verwarm de rode wijn. Laat de wijn 15 tot 20 minuten op een zacht vuurtje ...

Peertjes in rode wijn met pannenkoeken | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/peertjes-in-rode-wijn-met-pannenkoeken

... Peertjes in rode wijn met pannenkoeken - Warm de wijn samen met de suiker, tijm, laurier, rozemarijn en kaneel. Leg er de geschilde peertjes in en kook ze langzaam gaar. Bereid het pannenkoekenmengsel en bak de pannenkoeken. Serveer de pannenkoek in een diep bord met het ...