Resultaten voor kweeperenconfituur maken
http://saskookt.blogspot.be/2011/01/kweeperen.html
... Kweeperen Zoals ik al aankondigde in mijn bericht over de Turkse supermarkt zou ik dit weekend kweeperenconfituur maken. Ik had nog kweeperen klaargemaakt en had het nog niet vaak gegeten, dus ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten. Maar ondertussen hebben we de confituur ...
http://saskookt.blogspot.be/2011/03/kookprojectjes-3.html
... uikervervangers waarmee ik heb geexperimenteerd zijn agavesiroop en rietsuiker. Zo zit er bijvoorbeeld rietsuiker in de heerlijke kweeperenconfituur die ik maakte en in de glutenvrije appeltaart. Agavesiroop gooide ik in warme bereidingen zoals appelmoes en rode kool, maar dit is geen blijver want veel te duur. Ook met glutenvrij gebak heb ik al wat meer ervaring (kijk maar eens onder het label "desserten en zoet gebak"), maar aan xanthaangom heb ik me nog steeds niet gewaagd. Zelf glutenvrije pasta maken is sinds de ravioli ook een feit, maar ik ben ...
Jeroen Meus - Kaneelrol met peer en yoghurt - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kaneelrol-met-peer-en-yoghurt
... uiker tot ze mooi karameliseren. Gebruik niet te veel boter want de vulling mag niet te vochtig worden. Laat afkoelen. 14. Doe de kweeperenconfituur in een steelpannetje met een beetje water. Verwarm en roer tot de confituur volledig is opgelost. 15. Haal het bakpapier van de biscuit. Leg hem met de bruine kant naar boven op een grote snijplank. Strijk er de Griekse yoghurt op uit. 16. Verdeel de gebakken peren over de yoghurt en bestrooi met de geroosterde amandelschilfers. 17. Draai de snijplank zo dat de biscuit in de lengte voor je ligt. Rol het gebak voorzichtig op. Leg de ‘sluiting’ aan de onderkant zodat de rol goed dicht blijft. 18. Besprenkel de buitenkant van de rol helemaal met de verdunde kweeperenconfituur (‘sauceren’). 19. Meng de brésiliennenootjes met de bruine suiker en strooi uit op een bakplaat of in een grote ovenschaal. Rol de biscuit door het mengsel tot hij helemaal bedekt is. 20. Snijd de rol met een goed scherp mes in dikke plakken. Serveer er eventueel een bolletje vanille-ijs, wat extra Griekse yoghurt of plattekaas bij. ...
https://www.kokerellen.be/mm-koekjes/
... Oh jaa, this is real! Deze M&M-koekjes moet je gewoon eens maken. Verplicht! Deze zachte, boterige koekjes zijn gewoon te goddelijk voor woorden. En, zoals je al wel kon raden, ook gewoon super easy peasy om te maken. Ik wist al langer dat ik M&M-koekjes wilde maken omdat ...
Icetea 'green' zelf maken | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/icetea-green-zelf-maken
... Icetea 'green' zelf maken - Zelf icetea maken? Met dit recept maak je een lekkere en gezonde icetea. Laat de groene thee trekken in kokend water. Doe ijsblokjes in een glas. Voeg een sneetje limoengras en een takje citroenverbena toe. Giet er de afgekoelde groene thee op. I ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/super-lekker-aperitiefhapje
... Super lekker aperitiefhapje Dit is een heerlijk hapje, en dat zonder te koken. Het is echt de moeite waard, en je zal er veel complimenten mee oogsten.Ingrediënten:Bereidingswijze:Deze zijn het lekkerst en meest krokant als je ze nog vers kan maken:Snij de feta in kleine blokj ...
Fish cuisine zelf maken - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/fish-cuisine-zelf-maken/
... Fish cuisine zelf maken Vis uit de oven met een krokant laagje bovenop. De Iglo Fish Cuisine heb je misschien al eens gegeten. Wist je dat je het ook zelf makkelijk kunt maken? Een lekker stukje kabeljauw (of een andere witvis) met een laagje kruiden en paneermeel. Eventjes in de ...
Homemade fastfood: zelf kipcorn maken | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/homemade-fastfood-zelf-kipcorn-maken
... Homemade fastfood: zelf kipcorn maken - Onder het motto "hoe vettiger hoe prettiger" en "YOLO", is dit de eigen versie van kipcorn. Je kan het met lange tv-worstjes maken, ofwel kip ofwel varkensvlees. Ideaal met een pintje bij een avond voetbal kijken. Schuif de worsten over s ...
Witte chocolademelk zelf maken - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/witte-chocolademelk-zelf-maken/
... Witte chocolademelk zelf maken Zelf chocolademelk maken is echt supermakkelijk. Als je het eenmaal hebt geprobeerd, wed ik dat je nooit meer kant-en-klare choco drinkt of uit een zakje. Uit een zakje is het vaak mierzoet en meer suiker dan cacao. Chocolademelk van witte chocolade ...
Rolletjes van Lasagne met zalm & ricotta » Kokerellen
https://www.kokerellen.be/lasagnerolletjes-met-zalm-ricotta/
... Pasta staat bij mij altijd met stip op nummer één als het om comfort food gaat. Maar soms wil je gewoon eens iets anders dan die klassieke bolognaise. Deze lasagne rolletjes met zalm & ricotta zullen je zeker kunnen bekoren! Heerlijk & gemakkelijk om te maken! Ik heb me ...