Resultaten voor kruidige loempiaatjes met zalm en garnaal

Loempiaatjes uit de oven - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/tortillas-wraps/loempia/loempiaatjes-oven

... loempiaatjes uit de oven 24 stuks 0 min voorbereiden 35 min bereiden 0 min wachten waardering7.9obv 7 waarderingen VoorgerechtVleesChinees Ingrediënten 2 gedroogde shiitakes, 20 minuten geweekt in kokend water 2 theelepels arachideolie 1 lente-uitje, fijngehakt 1 teentje ...

Tomaat garnaal

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tomaat-garnaal

... Tomaat garnaal - Tomaat-garnaal is nog steeds een van de populairste Belgische (voor)gerechten, en terecht, want je hebt er weinig voor nodig. Houd het lekker puur met dit recept.  - Snijd een kruis onderaan de tomaat en dompel de tomaten 10 seconden in kokend ...

Feestschotel van kreeft, zalm en tomaat-garnaal | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/feestschotel-van-kreeft-zalm-en-tomaat-garnaal

... Feestschotel van kreeft, zalm en tomaat-garnaal -  Begin met het kruiden van de zalm met peper en zout. Leg de stukken in een ovenschotel en overgiet met een scheutje droge witte wijn. Plaats de zalm ongeveer een kwartiertje in een voorverwarmde oven van 200 graden.  ...

Tomaat-garnaal met frietjes | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tomaat-garnaal

... Tomaat-garnaal met frietjes - Gooi ons lekkere grijze garnaal samen met frietjes, onze nationale trots en je hebt tomaat garnaal. Ook wel tomaat crevette genoemd. Het is één van onze Belgische klassiekers. En terecht! Met dit recept maak je het in een handomdraai. Voor ...

Erwtensoep met een remoulade van tongschar en garnaal

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/erwtensoep-met-een-remoulade-van-tongschar-en-garnaal

... Erwtensoep met een remoulade van tongschar en garnaal - Erwtensoep met een remoulade van tongschar en garnaal - Snijd de ui aardappel en de prei in stukjes. Fruit aan in wat olijfolie. Voeg de gevogeltebouillon en spek toe en laat 15 minuten koken.Voeg 200 g erwten toe ...

Kebabstokjes van Parmaham, garnaal en perzik | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kebabstokjes-van-parmaham-garnaal-en-perzik

... Kebabstokjes van Parmaham, garnaal en perzik - Hak de muntblaadjes in fijne stukjes en meng ze met de olijfolie. Maak de garnalen schoon zonder de staarten te verwijderen. Was en droog de perziken en snijd ze in partjes. Wikkel de perzik partjes in sneetjes Parmaham. Neem ...

Mini tomaat-garnaal met tzatziki

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/mini-tomaat-garnaal-met-tzatziki

... Mini tomaat-garnaal met tzatziki - Mini tomaat-garnaal met tzatziki - Rasp een halve komkommer in fijne sliertjes en pers de look. Doe de Griekse yoghurt in een potje en meng er de komkommer de look de fijngesneden munt en dille bij. Even mengen en voilà de ...

Meloensoepje met garnaal | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/meloensoepje-met-garnaal

... Meloensoepje met garnaal - Maak de meloen schoon, snijd in stukjes en doe hem in de blender (of mix). Pers er een halve citroen bij, voeg de vermout toe alsook de room. Mix en zet gedurende 1 uur in de koelkast om goed te laten afkoelen. Hak de dille fijn en doe er 3 eetlepels ...

Kruidige walnotencake

http://photo-copy-ann.blogspot.be/2014/12/kruidige-walnotencake.html

... kruidige ...

Zachte zalm taco's - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/zachte-zalm-tacos/

... it zorgt voor een hele kenmerkende smaak die het in dit gerecht fantastisch doet met de fris pittige komkommer salsa en de milde, kruidige pindasaus. Door de taco's eerst te grillen wordt het een nog bijzonderder gerecht en komen de smaken het beste tot zijn recht. Van vind je van dit recept? Ga je het ook maken? Laat het weten in de comments! Instructies Kruid de zalm in met de five spice poeder, peper, zout en olie. Zet de koekenpan op hoog vuur. Wanneer de pan heet is, giet je olie in de pan en bak je de zalm op de velkant (circa 7 minuten) Maak intussen de salsa door de komkommer, sjalotje en jalapeño peper fijn te snijden en te mengen met mirin en bruine suiker. Draai het ...