Resultaten voor krielaardappelen in de oven met kruiden colruyt

Kabeljauw met zomergroenten en krielaardappelen in de oven | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/kabeljauw-met-zomergroenten-en-krielaardappelen-in-de-oven

... Kabeljauw met zomergroenten en krielaardappelen in de oven - Verwarm je oven voor op 220 graden. Leg de geschilde krielaardappelen in een platte ovenschaal, voeg er vetstof aan toe en bestrooi met veel Provençaalse kruiden. Meng alles goed door elkaar en plaats de schaal 30 minuten ...

Witte vis met mosterdsaus, spinazie en Provençaalse aardappeltjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/witte-vis-met-mosterdsaus-spinazie-en-provencaalse-aardappeltjes

... eg er de vetstof aan toe. Meng alles goed onder elkaar met je handen en plaats gedurende 60 minuten (30 minuten voor voorgekookte krielaardappelen) in een voorverwarmde oven op 200°C. Kruid de witte vis met peper en stoom hem 10 tot 12 minuten (in de microgolf of in een kookpot). Meng 150 ml water met 150 ml halfvolle melk, 2 opgehoopte eetlepels bloem, één eetlepel mosterd en 1 blokje visbouillon koud door elkaar. Breng aan de kook. Als de vloeistof kookt ...

Recepten - Rog met spinazie, shiïtakes, krielaardappelen en Hollandse saus

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Rog_met_spinazie_shiitakes_krielaardappelen_en_Hollandse_saus

... Bereidingswijze de shiitakes afborstelen om het zand te verwijderen en de aardappelen wassen. de krielaardappelen in de pel gaarkoken.  Uithalen, pellen en goudbruin bakken in boter samen met de shiitakes. Kruiden met peper en zout. Warm houden. de rogvleugels goudbruin bakken ...

Krokant schelvishaasje met tartaarsaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/junior-masterchef/recept/krokant-schelvishaasje-met-tartaarsaus

... Krokant schelvishaasje met tartaarsaus - Was, halveer en kook de krielaardappelen. Kuis de veldsla en bereid de vinaigrette. Maak mayonaise en meng hierdoor de fijngesneden augurken, kappertjes en verse kruiden. Voeg de geplette hardgekookte eitjes toe en breng op smaak met peper ...

ALDI België - Hamburgers met sperziebonen en patatowedges

http://nl.aldi.be/aldi_hamburgers_met_sperziebonen_en_patatowedges_584.html

... Ingrediënten 4 hamburgers 750 g sperziebonen ALL SEASONS ® 600 g krielaardappelen 3 el olijfolie EL CULTIVADOR ® 2 el vloeibare boter BRATELLA ® 2 el boter BRATELLA ® 1 versnipperde ui Bereidingswijze Ontdooi de hamburgers en de sperziebonen. Schil de krielaardappelen en ...

Zalm met prei en krieltjes in de oven | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/zalm-met-prei-en-krieltjes-in-de-oven

... Zalm met prei en krieltjes in de oven - Was de verse krielaardappelen, meng ze met één eetlepel vetstof en bestrooi met grof zeezout. Doe de krieltjes in een ovenschaal en plaats gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200 tot 220°C. Leg de rauwe zalm in een schaaltje ...

Brandade met kabeljauw | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/brandade-met-kabeljauw

... Brandade met kabeljauw - Breng de krielaardappelen (met de schil) aan de kook. Snij pommes chateaux (of tonnetjes) van de grote aardappelen en kook in water met de saffraandraadjes en een snuifje zout. Snij sliertjes van de courgette met behulp van een mandoline en blancheer (koken ...

Aardappeltjes op zijn Italiaans | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/aardappeltjes-op-zijn-italiaans

... naar smaak. Aardappelen beleggen met tapenade, rundscarpaccio daarop schikken en versieren met parmezaankrullen. Ingrediënten 10 krielaardappelen 80 gr Parmezaan 150 gr rundscarpaccio 3 el olijfolie 150 gr zwarte ontpitte olijven 2 teentjes knoflook ½ el Provençaalse kruiden 1 el kappertjes 3 ansjovisfilets ...

Zalm met wokgroenten en krielaardappelen

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/zalm-op-een-bedje-van-wokgroenten-en-krielaardappelen

... Zalm op een bedje van wokgroenten en krielaardappelen - Wil je indruk maken op je gasten met een lekker culinair gerecht? Maak dan zeker deze gestoomde zalm met wokgroenten en aardappelen. Dit gerecht is niet alleen een smaakbom, het ziet er ook nog eens spectaculair uit. Succes ...

Jeroen Meus - Kippenbout met coleslaw en krielpatatjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kippenbout-met-coleslaw-en-krielpatatjes

... impel kipgerecht dat geschikt is voor iedereen die graag lekker eet, maar weinig tijd heeft om te koken.   - de krielaardappelen en de kippenbouten Verwarm de oven voor op 185°C.Spoel de krielaardappelen en snijd ze in twee. Leg ze op een bakplaat.Leg de kippenbouten op dezelfde bakplaat. Breng op smaak met een flinke scheut olijfolie, peper, de kippenkruiden, de Provençaalse kruiden, het lookpoeder, enkele takjes tijm en rozemarijn. Giet er nog een extra scheutje olijfolie over en wrijf de kr ...