Resultaten voor kreeftensaus maken

Scampi in kreeftensaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-kreeftensaus

... Scampi in kreeftensaus - Pel de scampi en haal het darmkanaal eruit. Kruid ze met peper en zout. Neem een braadpan en smelt er een klontje boter in. Laat de pan goed warm worden en bak dan de scampi langs beide zijden. Blus met cognac en de kreeftenbisque. Voeg ook de kreeftenfond ...

Kreeftensaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kreeftensaus

... kreeftensaus - Laat de boter smelten in een kookpot. Stoof de fijngesneden groenten even aan in de pot. Doe de garnalenkoppen erbij . Laat dit 5 à 10 minuten sudderen. Doe de bloem erbij en roer om te binden. Voeg dan de tomatenpuree, het water en de witte wijn erbij totdat ...

Quenelles van vis | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/quenelles-van-vis

... et kookpunt. Maak met behulp van 2 eetlepels quenellen en pocheer ze gedurende 4 à 5 minuten in de groentenbouillon. Serveer met kreeftensaus. Ingrediënten 1 el groentenbouillon 1 ei nootmuskaat zout peper 125 ml room 250 gr verse vis ...

Tongrolletjes, sint-jakobsvrucht, grijze garnalen en kreeftensaus | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/tongrolletjes-sint-jakobsvrucht-grijze-garnalen-en-kreeftensaus

... Tongrolletjes, sint-jakobsvrucht, grijze garnalen en kreeftensaus - Voor Filip Peeters is het deze keer puur genieten. Sofie verwent hem met tongrolletjes, sint-jakobsvrucht, grijze garnalen en kreeftensaus of Nantuasaus. Nog geen inspiratie wat je met de feestdagen moet ...

Asperges met coquilles - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/asperges/asperges-coquilles

... aarderingen HoofdgerechtVisFrans Ingrediënten 12 asperges, geschild 2 eetlepels olijfolie 4 coquilles 100 g zeekraal voor 200 ml kreeftensaus 40 g boter 35 g bloem 500 ml melk 10 g ansjovisfilets 50 g kreeftenpasta 3 theelepels truffelnat nootmuskaat Bereiden Bereid de k ...

Sofies Feestmaand: Tongrolletjes, sint-jakobsvrucht, grijze garnalen en kreeftensaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/sofies-feestmaand-tongrolletjes-sint-jakobsvrucht-grijze-garnalen-en

... Hou de graten bij voor de saus. (Je haalt vier filets uit 1 tong.) Stoom de tongrolletjes in ongeveer drie minuten gaar. Voor de kreeftensaus of Nantuasaus: pel de garnalen. Hou de kop en karkassen bij en doe ze in een kookpotje. Voeg de visgraten van de tong toe. Voeg een scheut wijn en de bisque toe aan de visgraten en garnaalkarkassen. Kruid met peper, zout en cayennepeper. Breng aan de kook. Klop de room half op. Zeef de saus door. Kruid af naar smaak met peper en zout. Voeg een scheutje Calvados en twee eetlepels halfopgeklopte room. Meng onder elkaar. Voor de ri ...

M&M koekjes » Kokerellen

https://www.kokerellen.be/mm-koekjes/

... Oh jaa, this is real! Deze M&M-koekjes moet je gewoon eens maken. Verplicht! Deze zachte, boterige koekjes zijn gewoon te goddelijk voor woorden. En, zoals je al wel kon raden, ook gewoon super easy peasy om te maken. Ik wist al langer dat ik M&M-koekjes wilde maken ...

Icetea 'green' zelf maken | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/icetea-green-zelf-maken

... Icetea 'green' zelf maken - Zelf icetea maken? Met dit recept maak je een lekkere en gezonde icetea. Laat  de groene thee trekken in kokend water. Doe ijsblokjes in een glas. Voeg een sneetje limoengras en een takje citroenverbena toe.  Giet er de afgekoelde groene thee ...

Super lekker aperitiefhapje

https://www.prinsessenboontjes.be/post/super-lekker-aperitiefhapje

... Super lekker aperitiefhapje Dit is een heerlijk hapje, en dat zonder te koken. Het is echt de moeite waard, en je zal er veel complimenten mee oogsten.Ingrediënten:Bereidingswijze:Deze zijn het lekkerst en meest krokant als je ze nog vers kan maken:Snij de feta in kleine ...

Fish cuisine zelf maken - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/fish-cuisine-zelf-maken/

... Fish cuisine zelf maken Vis uit de oven met een krokant laagje bovenop. De Iglo Fish Cuisine heb je misschien al eens gegeten. Wist je dat je het ook zelf makkelijk kunt maken? Een lekker stukje kabeljauw (of een andere witvis) met een laagje kruiden en paneermeel. Eventjes ...