Resultaten voor koken met ilse
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/hondshaai-met-dragonsaus
... dragon bij.Maak een roux door evenveel boter met bloem te mengen of gebruik instantroux en voeg beetje bij beetje toe; laat even koken en voeg eventueel nog wat roux toe tot de gewenste dikte. Kruid met peper en zout.Serveer het stoofpotje met gekookte aardappelen en een groene salade of prinsessenboontjes. Recept ilse D'hooge ...
Tortilla’s met Noordzeegarnaal
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tortillas-met-noordzeegarnaal
... Tortilla’s met Noordzeegarnaal - Tortilla’s met Noordzeegarnaal - Spoel de sla en snijd in reepjes. Halveer de kerstomaatjes. Haal het vruchtvlees uit de avocado’s en snijd in lange repen. Besprenkel met het limoensap.Verwarm de oven voor op 200°C. ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/lentestoofpotje-van-zeewolf
... Lentestoofpotje van zeewolf - Lentestoofpotje van zeewolf - Snipper de sjalot en knoflook fijn. Maak de wortelen boontjes en broccoli schoon en snijd in stukken.Fruit de sjalot in wat boter. Voeg de aardappelen en wortel toe. Kruid met peper en zout. Roerbak tot de ...
Tongschar met tartaar en citroenpuree
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tongschar-met-tartaar-van-zwarte-olijven-citroenpuree
... Tongschar met tartaar van zwarte olijven, citroenpuree - Tongschar met tartaar van zwarte olijven, citroenpuree - Ontpit de olijven. Snijd de olijven en artisjok in kleine blokjes. Meng er de gehakte kruiden chilipeper citroenrasp en uitgeperst teentje knoflook door. ...
Pladijs met artisjoksaus en saffraanaardappelen
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/pladijs-met-artisjoksaus-en-saffraanaardappelen
... Pladijs met artisjoksaus en saffraanaardappelen - Iedereen kent de pladijs en daardoor wordt hij soms gezien als alledaags. Onterecht. Met dit recept maak je pladijs heerlijk verrassend klaar met een saus van artisjok en saffraanaardappelen. - Verwarm de oven voor op ...
Gepofte aardappel met garnaalslaatje
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gepofte-aardappel-met-garnaalslaatje
... tot 50 minuten in de oven afhankelijk van de grootte.Pel de garnalen. Pel de tomaten snijd ze in blokjes.Blancheer de boontjes in kokend lichtgezouten water giet af en laat schrikken onder koud water. Snijd de boontjes en de augurkjes in kleine blokjes. Pel de sjalot en snipper fijn. Meng de garnalen met de boontjes augurkjes tomaat sjalot gehakte peterselie en de zure room. Breng op smaak met peper en zout.Haal de aardappelen uit de oven en snijd er een spietje uit. Vul met de garnaalsalade. Serveer met nog wat extra garnaalsalade in een apart kommetje en een g ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tongschar-la-provencale
... Tongschar à la Provençale - Tongschar is goedkoper dan Noordzeetong, maar zeker even lekker. Maak ‘m eens op zijn Provençaals en dan genieten maar! - Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de aubergine venkel courgette en tomaat en snijd ...
Grietmoot met boschampignons en aardpeer
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/grietmoot-met-hazelnoot-boschampignons-en-aardpeer
... Grietmoot met hazelnoot, boschampignons en aardpeer - Grietmoot smaakt heerlijk met de smaken van herfst en winter zoals boschampignons en aardpeer. Ideaal als voorgerecht bij de feesten. - Schil de aardperen en kook ze gaar in lichtgezouten water. Pureer de aardperen ...
Scharretong met gevulde courgettes
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gevulde-courgettes-met-visrolletjes-van-schartong
... Gevulde courgettes met visrolletjes van schartong - Dit superlekker visje mag je niet over het hoofd zien. Zo’n opgerolde schartong smaakt hemels! - Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de pompoenblokjes gaar in de groentebouillon en mix samen met ...
Carpaccio van sint-jakobsvruchten en pompelmoes
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/carpaccio-van-sint-jakobsvruchten-en-pompelmoes
... Carpaccio van sint-jakobsvruchten en pompelmoes - Op zoek naar een fris voorgerecht? Dan is deze carpaccio van sint-jakobsvruchten en pompelmoes zeker iets voor jou. Makkelijk, snel klaar en overheerlijk. - Snij met een heel scherp mes de sint-jakobsvruchten in dunne ...