Resultaten voor knolraap soep
Recept voor wintersoep met wortelen en pastinaak | njam!
http://www.njam.tv/recepten/wintersoep-met-wortelen-en-pastinaak
... Bereiden: Schil, was en reinig knolraap, wortelen en wortelpeterselie en snijd in hapklare blokjes of schijfjes. Reinig en was de prei en snijd in ringen. Bruineer knolraap, wortelen en wortelpeterselie in een pan in hete boter, voeg kerrie en karwij toe, bruineer deze ...
Wildragout met pappardelle | Jamie Oliver
https://koken.vtm.be/jamie-home/recept/wildragout-met-pappardelle
... rdelle - Verwarm de oven voor op 180°/ stand 4. Giet wat olijfolie in een stoofpan en zet hem op het vuur. Voeg de ui, wortelen, knolraap, rozemarijn, tijm en de laurierbladeren toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes stoven. Doe het vlees en de bloem erbij, giet de witte wijn erover e ...
Recepten - Aardappel-venkelsoepje met gerookte paling
http://www.lekkervanbijons.be/recept/aardappel-venkelsoepje-met-gerookte-paling
... Bereidingswijze Stoof de gesnipperde ui in de olijfolie en giet er de visbouillon en de witte wijn bij. Dit is de basis van de soep. Snijd de geschilde aardappelen in blokjes van 1 cm en doe ze bij de soep. Gaar ze, voeg de anijsdrank toe en mix de soep. Hak de dragon ...
Aardappel-venkelsoepje met paling
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aardappelsoep-met-gerookte-paling-en-krokante-uitjes
... Aardappelsoep met gerookte paling en krokante uitjes - Werk de aardappelsoep af met gerookte paling en gefrituurde uitjes voor een soep waar je maar niet genoeg van kan krijgen. - Stoof de gesnipperde ui in de olijfolie en giet er de visbouillon en de witte wijn bij. Dit ...
Chili van knolgroente met yoghurtsaus
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/450/chili-van-knolgroente-met-yoghurtsaus-1
... et preiwit en de gember in olie. Voeg de tomatenpuree en chilikruiden toe en laat even meestoven. Blus met de bouillon. Doe er de knolraap en de zoete aardappelen bij en laat afgedekt 15 minuten garen. Doe de bieten en lichtgroene prei bij de andere groenten en laat nog 10 minuten garen. Roer wat geraspte citroenschil samen met enkele druppels citroensap door de yoghurt. Snipper de peterselie en strooi die bij de groenten. Breng verder op smaak met peper en zout. Serveer de chili met de yoghurt apart erbij. ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/_tips
... Tip: romige soep Je krijgt super romige soep als je er een handvol cashewnoten bij mixt.Tip: Gebruik een goede keukenrobot of mixer.Check wel even of er geen allergie voor noten is, als je dit voor gasten wil maken. ...
Jeroen Meus - Liaison - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/liaison
... Liaison - Liaison is een mengsel van eigeel en room dat zorgt voor een romige, zachte binding. Het is een klassieke techniek die voor een culinaire toets zorgt in je soep. - 0. Giet de room samen met de eigelen samen in een pot. 1. Roer het mengsel los. 2. Voeg de liaison ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/spinaziesoep
... Spinaziesoep Spinazie in de soep? Popeye zou er blij van worden. Vol met vitamines. 💚Lekker gemakkelijk, met diepvriesspinazie. En dat je spinazie niet opnieuw mag opwarmen, dat is intussen achterhaald. Maar de soep is lekker, dus ze zal snel genoeg op zijn.Ingrediënten: ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/soep-van-gegrilde-pompoen
... soep van gegrilde pompoen Er zijn zoveel lekkere pompoensoepen. Wij maken ze ook niet altijd hetzelfde. Dit is eens een afwisseling. Met kokosroom voor wie wil. Maar moet niet hoor. Ingrediënten:Bereidingswijze:Op het vuur:Stap voor stap recept Voor de Thermomix vrie ...
Finse koolraapschotel - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/koolraap/finse-koolraapschotel
... bij gebraden of gegrild vlees. Extra benodigd Ovenschaal van 18 x 30 cm, keukenmachine Variatietip Maak deze schotel ook eens met knolraap (raapjes, meiknolletjes) in plaats van met koolraap. KookboekHet recept 'Finse koolraapschotel' is afkomstig uit het kookboek... Van de groentemanLeanne Kitchen'Van de groenteman' biedt ruim 150 recepten, zowel zoete als hartige, variërend van een eenvoudige soep tot verrukkelijke gerechten, taarten en desserts, voor een... lees verder© Terra Lannoo. ...