Resultaten voor klaaskoeken met zelfrijzende bloem

Klaaskoeken | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/klaaskoeken

... klaaskoeken - Meng de helft van de bloem met de gist en de lauwe melk (+/- 30 graden). Laat het deeg gedurende 30 minuten rijzen. Meng de rest van de ingrediënten onder dit deeg. Dek het deeg af en laat nogmaals rijzen. Het deeg kapot maken en uitrollen tot 1 centimeter ...

Recept voor Bessenmuffins | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/bessenmuffins/

... Menugang: Nagerecht Bereidingstijd: 60 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen Solo om in te vetten Toevoegen 115 g gesmolten Solo Toevoegen 230 g suiker Toevoegen 2 eieren Toevoegen ...

Recept voor Zachte vanille wafels | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/zachte-vanille-wafels/

... Menugang: Aperitiefhapje Bereidingstijd: 30 min Ingrediënten - voor 10 personen 300 gr boter Toevoegen 1 snuifje zout Toevoegen 325 gr suiker Toevoegen 5 st eieren Toevoegen 4 pakjes vanillesuiker (ong 8 gr. elk) Toevoegen 1 ...

Vegetarische speltwrap met falafel | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/vegetarische-speltwrap-met-falafel

... Vegetarische speltwrap met falafel - Meng de speltbloem met de zelfrijzende bloem, de boter en lauw water. Voeg eventueel nog 4 el water toe. Kneed tot een mooie bol. Bedek met folie en laat rusten. Schil (eventueel) en rasp de wortelen.  Bak de falafel balletjes in een ...

Pompoencupcakes | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/pompoencupcakes

... Pompoencupcakes - Verwarm de oven voor op 190°C. Ontpit de pompoen en snij ‘m in stukken. De pompoen hoeft niet geschild te worden. Maal de pompoen samen met 100 gram walnoten en 1 eetlepel sweet mix crispy caramel fijn in de cutter. Voeg hierbij 100 gram zachte boter, ...

Eierkoeken | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/eierkoeken

... Eierkoeken - Klop de eieren met de suiker wit. Voeg de bloem toe en doe er een afgestreken eetlepel bicarbonaat bij. Meng goed. Giet rondjes deeg op een bakplaat met bakpapier. Bak 10 à 12 minuten in een oven van 220 graden. Ingrediënten 1 el bicarbonaat 2 eieren 100 gr ...

Appel-yoghurttaart voor diabetici | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/appel-yoghurttaart-voor-diabetici

... Appel-yoghurttaart voor diabetici - Suikervrij én gezond koken hoeft niet altijd slecht te zijn. Hoewel deze taart een beetje suiker bevat, is ze toch ideaal voor diabetici. Kleine hoeveelheden suiker in combinatie met een maaltijd zijn namelijk toegestaan aangezien ze ...

ABRIKOZENTAART MET EEN GLANZEND LAAGJE VAN ABRIKOZENCONFITUUR - Chloe Kookt

https://chloekookt.be/abrikozentaart-met-een-glanzend-laagje-van-abrikozenconfituur/

... ABRIKOZENTAART MET EEN GLANZEND LAAGJE VAN ABRIKOZENCONFITUUR Haal de bakker in jezelf naar boven met dit super simpele en ongelofelijk lekkere receptje Ingrediënten:– 200g zelfrijzende bloem– 100g suiker– 2 eieren– 3 abrikozen– 1 tl vanille essence– 80g gesmolten ...

Appelwafeltjes

https://www.prinsessenboontjes.be/post/appelwafeltjes

... Appelwafeltjes De smaakt zit tussen een wafel en een appelbeignet, en dat is echt super lekker! Harder kan je niet genieten hoor. En het leuke is, je hebt vast alles in huis voor deze lekkernij.Ingrediënten:Bereidingswijze: Voor 16 wafeltjes Meng 50 g gesmolten boter met ...

Bananenbrood | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/bananenbrood

... Bananenbrood - Plet de bananen. Voeg de bicarbonaat bij de bloem en meng het bij de banaan. Meng de suiker met de boter. Voeg het ei toe en meng eronder. Meng de bananen met bloem samen met het suiker-ei mengsel. Doe er rozijntjes en stukjes walnoot bij. Stort in een bakvorm ...