Resultaten voor kiwibes bewaren
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/mojito-van-kiwibes
... Mojito van kiwibes - Deze mojito van kiwibes is lekker verfrissend. Perfect om mee af te koelen op een warme zomerdag! - Spoel de besjes en mix ze samen met de rietsuiker limoen- en citroensap rum en munt.Vul een glas met crushed ice steek er de plakjes gember een plakje ...
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/fruittiramisu
... n mango. Daarbovenop komt mascarpone. Wissel verder af met koekjes, fruit en mascarpone. Werk af met wat coulis en grofgesneden kiwibes. Maak nu de limonade: Mix de rozenblaadjes samen met de suiker fijn. Wrijf de rand van het glas in met de citroen en duw deze in de rozensuiker. Doe ijsblokjes in het glas. Vul het dan voor de helft met het appel-peren sap en vul aan met spuitwater. Ingrediënten 4 appelsienen 2 el diepvriesframbozen 250 g mascarpone 4 eidooiers 80 g rietsuiker 150 g plantaardige slagroom 2 bananen 1 doosje boudoirs 1 mango 2 doosjes kiwibes voor de limonade appel-peren sap spuitwater 4 el suiker 2 el rozenblaadjes citroen ijsblokjes met gedroogde, eetbare bloemen ...
Jeroen Meus - Bladerdeeggebakje met mascarpone en kiwibes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bladerdeeggebakje-met-mascarpone-en-kiwibes
... Bladerdeeggebakje met mascarpone en kiwibes - Dit eenvoudig dessert is een combinatie van een luchtig bladerdeegkoekje gevuld met een zoete mousse van mascarpone. En daar zit meer in dan je denkt. De opgeklopte eiwitten zijn essentieel om een lichte mousse te krijgen. ...
Verse kruiden gebruiken, bewaren en drogen | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/verse-kruiden-gebruiken-bewaren-en-drogen
... Verse kruiden gebruiken, bewaren en drogen - Om kruiden te drogen, pluk je de kruiden (neem niet te veel steel mee), leg ze op een bakpapier, en laat ze 1 à 2 uur drogen in een oven op 50°C. Om verse kruiden in de koelkast te bewaren, snij een stukje af van de verdroogde ...
Jeroen Meus - Lookolie om te bewaren - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lookolie-om-te-bewaren
... Lookolie om te bewaren - Met een minimum aan inspanning, een maximum aan smaak: lookolie die je kan gebruiken bij de meest diverse bereidingen. - 0. Kneus de tenen look en verwijder de pel. Verzamel ze in een (diepe) mengkom. 1. Schenk er de fijne olijfolie over. 2. Zet ...
Recept voor crunchy chocopasta | njam!
http://www.njam.tv/recepten/crunchy-chocopasta
... bereiden: Klop de boter zacht in een kom. Hij moet de dikte van een zalf hebben. Verwarm hem eventueel lichtjes bij. Meng er de hazelnootpraliné door. Breng de 2 chocoladesoorten op temperatuur en meng ook deze goed door het beslag. Je moet een uniforme kleur krijgen. ...
De keuken van Johanna: Gado Gado
http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2010/05/gado-gado.html
... Gado Gado Gado Gado (Indische groenteschotel met pindasaus)Ingrediënten:1 komkommer250 gram sperzieboontjes1 winterwortel125 gram taugé2 eieren1 zakje longton rijst5 eetlepels Wijko satésaus2 eetlepels Petjil Half kopje melk3 eetlepels gebakken uitjes Bereiding:Snijd ...
Jeroen Meus - Lookolie, chiliolie, basilicumolie en dragonazijn - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lookolie-chiliolie-basilicumolie-en-dragonazijn
... Lookolie, chiliolie, basilicumolie en dragonazijn - Olie en azijn vormen de basis van heel wat recepten. Door ze op voorhand te mengen met kruiden en andere smaakmakers zoals look of chilipeper krijgen ze extra smaak. Je vindt geïnfuseerde olie en azijn in winkel maar ...
Abrikozenprut | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/abrikozenprut/
... Want jam is het zeker niet en je kunt het niet dagenlang bewaren. Maar je moet het eigenlijk helemaal niet bewaren. Niet moeilijk doen met de hoeveelheden. Als je een goede kwaliteit gedroogde abrikozen hebt (Californische bijvoorbeeld) dan hoeft het maar 15/25 minuten ...