Resultaten voor kip taki marsala
Gepocheerd ei, sla van vitelotte, gelee van marsala en bresaola. | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/gepocheerd-ei-sla-van-vitelotte-gelee-van-marsala-en-bresaola
... Gepocheerd ei, sla van vitelotte, gelee van marsala en bresaola. - De vitelotte aardappelen bakken. Gelei maken met 20 cl kippenbouillon en 10 cl marsala en 1 gr agar agar. Laten afkoelen. Snij het stokbrood en laat grillen in de oven. Snij de bresaoala in julienne. ...
Wortel recept - Gestoofde wortel met pastinaak in marsala - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/pastinaak/gestoofde-wortel-pastinaak-marsala
... Gestoofde wortel met pastinaak in marsala 6 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering6.6obv 7 waarderingen BijgerechtVegetarischItaliaans Ingrediënten 400 g pastinaak, in stukjes 600 g winterwortel, in stukjes 3 eetlepels boter 4 eetlepels ...
Aardbeien en perziken in marsala van Ursula Ferrigno - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/aardbeien/aardbeien-perziken-marsala-ursula-ferrigno
... Aardbeien en perziken in marsala van Ursula Ferrigno 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 1 uur wachten waardering8.2obv 17 waarderingen NagerechtVegetarischItaliaans Ingrediënten 225 g rijpe aardbeien, gehalveerd 2 middelgrote perziken, in plakjes 1 eetlepel ...
Carolines blog: Gekarameliseerde perziken met Marsala
http://carolinebrouwer.blogspot.be/2010/07/gekarameliseerde-perziken-met-marsala.html
... Gekarameliseerde perziken met marsala Ingrediënten:- 100 g suiker- 50 g roomboter- 100 ml marsala- 1 vanille stokje- 6 - 8 perziken- vanille ijs Bereiden:1. Verwarm de suiker met 3 eetlepels water in een wok, laat 5 minuten pruttelen tot je een karamelsaus hebt.2. ...
Kalfsoester met marsala - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/kalfsoester/kalfsoester-marsala
... Kalfsoester met marsala 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 25 min wachten waardering7.6obv 7 waarderingen HoofdgerechtVleesItaliaans Ingrediënten 30 g gedroogde funghi porcini (eekhoorntjesbrood) 1 eetlepel olijfolie 30 g boter 4 kalfsoesters à 150 ...
Chocoladesabayon met vanille-ijs en banaan | Jeroen Meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/chocoladesabayon-met-vanille-ijs-en-banaan
... Chocoladesabayon met vanille-ijs en banaan - Klop de eierdooiers, suiker, wijn en marsala op een laag vuur tot een mooi schuim. Voeg er het cacaopoeder aan toe en roer het goed onder de sabayon. Snij de bananen in stukjes. Serveer 2 bollen vanille-ijs in een ijscoupe ...
Kip met marsala, mango en hazelnoten - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/kip/kip-marsala-mango-hazelnoten
... tlepel olijfolie 1 teentje knoflook, geperst 1 theelepel fijngeraspte verse gember 1 prei of ui, gehakt 750 g ontbeende, ontvelde kippendijen, in stukjes van 3 cm 125 ml kippenbouillon 125 ml marsala 1 theelepel Chinees vijfkruidenpoeder of pimentpoeder 1 eetlepel balsamicoazijn ½ rode paprika, in blokjes 1 grote mango, in blokjes van 3 cm 2 eetlepels maïzena, in 4 eetlepels water opgelost Bereiden Doe de olie in de kom van de rijstkoker. D ...
Hazenrug met polenta en kastanjes | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hazenrug-met-polenta-en-kastanjes
... Hazenrug met polenta en kastanjes - Bak het vlees in wat olijfolie en boter. Kruid met peper en zout Giet de polenta langzaam in kokend water. Kook al roerend 3 min gaar. Voeg de laatste minuut de gekookte kastanjes toe. Maak de porcini (eekhoorntjesbrood) schoon, ...
Kerst-tiramisu - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/tiramisu/kerst-tiramisu
... Kerst-tiramisu 8 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 2 uur wachten waardering7.8obv 19 waarderingen NagerechtVegetarischItaliaans Ingrediënten 3 eidooiers 4 eetlepels suiker 250 g mascarpone 150 ml marsala 150 ml slagroom 400 g ambachtelijke panettone (of ...
Recept voor kip marsala | njam!
http://www.njam.tv/recepten/kip-marsala
... Bereiden: Kruid de kipfilets met zout, peper en de bloem. Verhit de olie en boter en bak de kipfilets even aan tot ze lichtbruin zijn. Haal ze uit de pan en hou ze warm onder aluminium folie. Fruit de uitjes aan in dezelfde pan, voeg de knoflook en champignons ...