Resultaten voor kip op z'n jagers

Wildzwijn op zijn Toscaans | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/wildzwijn-op-zijn-toscaans/

... Wildzwijn op zijn Toscaans Kerst in de Franse supermarkt. Dat is een orgie van foie gras, oesters, gecastreerde vogels, coquilles, slakken, champagne en desserts in de vorm van een boomstam. Ik snap niet waarom, maar foie gras is er in pakweg vijftig variaties, ...

Wild wild en tam wild | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/wild-wild-en-tam-wild/

... ouge, dat bijna op hetzelfde niveau staat als biologisch, maar dat wordt hier zelden verkocht. Gefokt wild is, vergeleken met kip of varken, een nicheproduct. De sector is daarom nog buiten beeld gebleven van mensen die kijken naar leefomstandigheden. Een u ...

Recept Oostenrijkse gehaktballen met paddestoelensaus | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/recept-oostenrijkse-gehaktballen-met-paddestoelensaus-2/

... Recept Oostenrijkse gehaktballen met paddestoelensaus Hou je niet van Sissi, blijf weg uit Wenen. Sissi, keizerin Elizabeth officieel, is overal, op posters, boeken, folders, ansichtkaarten, museumpanelen, vitrines, paleizen, parken. Oostenrijk mag haar (en Romy ...

Recept Oostenrijkse gehaktballen met paddestoelensaus | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/recept-oostenrijkse-gehaktballen-met-paddestoelensaus/

... Recept Oostenrijkse gehaktballen met paddestoelensaus Hou je niet van Sissi, blijf weg uit Wenen. Sissi, keizerin Elizabeth officieel, is overal, op posters, boeken, folders, ansichtkaarten, museumpanelen, vitrines, paleizen, parken. Oostenrijk mag haar (en Romy ...

Aardbeien met zabaione | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/aardbeien-met-zabaione/

... trekt de te snelle gevolgtrekking dat alla cacciatora, ‘op jagersmanier’, een bereiding voor wild is. Nee. Tam konijn en kip worden ermee opgesierd. Als troost voor falende jagers misschien. Een adembenemend boek, dat Beste Restaurant (De Geus, 17,90). Van Eijkerens queeste is tegelijk een ode aan de goede Italiaanse smaak, nee, aan de goede smaak, punt. Te triviaal voor sommige mensen, maar die hebben ongelijk. Tijd voor zabaione met aardbeien: neem een ruime pan met kokend water en een kleiner (steel)pannetje dat daarin past. Een bain marie dus. Klop met de mixer de eidooiers in het pannetje glad met de suiker tot het mengsel schuimig en wit is – dat duurt even! Doe er de marsala bij en verhit al kloppend. Ga rustig door tot het gaat binden. Wees niet bang en houd vooral niet te snel op. Serveer met de aardbeien. Aardbeien met zabaione Voor 4 personen 3 eidooiers 100 gram witte basterdsuiker 100 ml marsala, port of andere zoete wijn 500 gram Hollandse aardbeien, kroontjes verwijderd ...