Resultaten voor kerststronk bakken

Ijskoude chocolade kerststronk | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ijskoude-chocolade-kerststronk

... Ijskoude chocolade kerststronk - Smelt de chocolade met de boter. Klop de dooiers met 50 g suiker. Klop de eiwitten met 50 g suiker. Klop de room stijf. Meng de chocolade met de eierdooiers, daarna met de eiwitten en dan met de geklopte room. Stort het geheel in een stronkvorm ...

Opgerolde kerststronk | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/opgerolde-kerststronk

... Opgerolde kerststronk - Klop de eieren met de suiker zeer goed op tot schuim (10 min). Spatel de bloem eronder (niet met de mixer). Neem een bakplaat en leg er bakpapier op. Verdeel het deeg op het bakpapier. Zorg ervoor dat je een egaal dun laagje strijkt, zodat het snel ...

Kerststronk met chocolade | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kerststronk-met-chocolade

... kerststronk met chocolade - Doe de eieren in een kom, samen met de suiker. Klop dit stevig op met een mixer tot een schuimige, luchtige massa. Meng de bloem met het cacaopoeder. Zeef dit bij de opgeklopte eieren en meng voorzichtig met een spatel. Leg bakpapier in een ovenslede. ...

Koffiemarkt België

Kerststronk | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kerststronk

... room en rol op. Leg op een plateau om verder af te werken.Bedek nu ook de buitenkant van het biscuit met de zure room.Versier de kerststronk met de merengues-stokjes en zilveren parels. Ingrediënten Meringues 120 gr bloemsuiker 120 ml eiwit 120 gr ultrafijne suiker lepelbiscuit enkele el gemalen noten 7 eieren 375 gr suiker Sweet Choco-Cappuccino Mix van Sofie Dumont 375 gr bloem Afwerking zilveren pareltjes Citroencrème 3 el honing 200 ml limoncello 40 gr eierdooiers 3 citroenen Vulling 40 cl zure room ...

Luchtige kerststronk met sinaasappel en mandarijntjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/luchtige-kerststronk-met-sinaasappel-en-mandarijntjes

... Luchtige kerststronk met sinaasappel en mandarijntjes - Verwarm de oven voor op 230 °C.  Klop de eieren met de suiker op tot een witte, schuimige en héél luchtige massa. Meng er de bloem, de poedersuiker en het amandelpoeder onder. Bedek de allergrootste bakplaat die ...

Carolines blog: Chocolade kerststronk

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2012/12/chocolade-kerststronk.html

... Chocolade kerststronk Ingrediënten: -  4 grote eieren - 100 g fijne kristalsuiker - 85 g patentbloem - 25 g cacaopoeder Voor de ganache: - 150 ml slagroom - 100 g donkere chocolade Voor de vulling: - 150 ml slagroom - 225 gezoete kastanjepuree - 2 el fijne kristalsuiker ...

Jeroen Meus - Sneeuwwitte bûche - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/sneeuwwitte-buche

... Sneeuwwitte bûche - De kerststronk, gebaseerd op de traditionele rolcake, met mangocompote, slagroom en witte chocolade. - 0. Schil de mango’s, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in blokjes. Doe ze in een pot, voeg de suiker toe, wat citroensap en een scheutje ...

Recept voor kerst- of nieuwjaarsstronk met chocolade - e-gezondheid.be

http://recept.e-gezondheid.be/kerststronk-met-chocolade/recept/1809

... Bereiding voor kerststronk Maak de rolbiscuit klaar. Hak de chocolade in stukken met een mes of rasp hem. Doe alles in een grote kom.Giet 20 cl room in een steelpan en breng aan de kook. Haal van het vuur zo gauw de room begint te koken en doe er de koffie bij. Meng goed. ...

Recept voor kerst- of nieuwjaarsstronk met chocolade - e-gezondheid.be

http://recept.e-gezondheid.be/kerststronk-met-chocolade/recept/1167

... Bereiding voor kerststronk Maak de rolbiscuit klaar. Hak de chocolade in stukken met een mes of rasp hem. Doe alles in een grote kom.Giet 20 cl room in een steelpan en breng aan de kook. Haal van het vuur zo gauw de room begint te koken en doe er de koffie bij. Meng goed. ...

Pladijs bakken | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pladijs-bakken

... Pladijs bakken - Maak de vis proper en snij de vinnen eraf met een schaar. Dep de vis droog en kruid met peper & zout. Bebloem de pladijs en klop de overtollige bloem eraf. Zet een antikleefpan op een middelmatig vuur en smelt de boter tot het lichtbruin is. Leg de vis ...