Resultaten voor kersenclafoutis van jeroen meus
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kersenclafoutis
... kersenclafoutis - kersenclafoutis - Verwarm de oven voor op 180°COntpit de kersen.Smelt de boter op een zacht vuurtje. Klop de eieren en de dooier samen met de kristalsuiker 10 minuten tot een wit schuimig mengsel. Voeg er de bloem amandelpoeder hazelnotenpoeder ...
Kersenclafoutis - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/clafoutis/kersenclafoutis
... kersenclafoutis 6 personen 0 min voorbereiden 1 uur bereiden 2 uur wachten waardering8.0obv 16 waarderingen NagerechtVegetarischFrans bevat per portie350 kcal 9 g eiwit 11 g vet 45 g koolhydraten Ingrediënten 600 g kersen, zonder pit 4 eetlepels kirsch of vruchtenwijn 4 eieren ...
Carolines blog: Kersenclafoutis
http://carolinebrouwer.blogspot.be/2010/07/kersenclafoutis.html
... kersenclafoutis Ingrediënten:- 50 g gemalen amandelen- 15 g bloem- een flinke snuf zeezout- 100 g fijne kristalsuiker- 2 grote eieren- 3 grote eidooiers- 250 ml slagroom- boter om in te vetten- poedersuiker om te bestuiven- 300 g verse kersen ontpit (of uit een pot)Bereiden:Doe ...
Kersenclafoutis | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/kersenclafoutis/
... Zoals je ziet bestaat er zelfs een kookboek met alleen maar clafoutisrecepten. Ik kan het me voorstellen want de mogelijkheden zijn eindeloos. Als nagerecht, bij de thee, maar ook als hartig voorgerecht. Alles is mogelijk bij clafoutis. Belangrijkste regel is dat de vulling, ...
http://saskookt.blogspot.be/2011/06/kersenclafoutis.html
... kersenclafoutis De inspiratie voor dit recept haalde ik uit de Foodies van juli 2011, maar het recept dat ik gebruikte kwam uiteindelijk uit Good food voor elke mood, een kookboek dat al een tijdje in mijn kast staat. Maar geef nu toe, die titel nodigt toch niet echt uit om uit ...
Jeroen Meus - Lamskroon met kruidenkorstje - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamskroon-met-kruidenkorstje
... Lamskroon met kruidenkorstje - Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk altijd feestelijk uit. Bovendien is peuzelen toegestaan. jeroen stopt de lamskroon in de oven met een heerlijke kruidenkorst, hij serveert daarbij ...
Jeroen Meus - Aperitiefverrassingsbrood - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aperitiefverrassingsbrood
... Aperitiefverrassingsbrood - Didier groeide op in de bakkerij van zijn ouders en zet de stiel nu voort. Elke dag bakt hij verse broden waarvan hij er een paar aflevert in Jeroens keuken.Jeroen tovert een multigranenbrood om tot een verrassingsbrood gevuld met ‘salsa verde’ ...
Jeroen Meus - Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/konijn-meus-met-frietjes-en-kropsla
... Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dit is weer echte degelijke Dagelijkse kost zoals iedereen het graag heeft! Speciaal voor de verjaardag van zijn papa deelt jeroen een klassieker zoals die vroeger bij hem thuis op tafel verscheen: een stoofpot van konijn met ...
Jeroen Meus - Mayonaise - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mayonaise
... Mayonaise - Voortaan alleen nog maar verse mayonaise! jeroen legt uit hoe je op de klassieke manier mayonaise maakt met een klopper, op basis van mosterd.Je zal merken dat mayonaise erg makkelijk te bereiden is. Maak er dus best niet te veel van, want verse mayonaise is ...
Jeroen Meus - Roux - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/roux-0
... Roux - Dé basis, hét fundament waarop elke witte saus kan bouwen. In twee stappen en klaar! - Roux Smelt de boter in een kookpot op een matig vuur. Schep de bloem bij de bruisende boter en roer met de garde.Laat het mengsel al roerend een beetje ‘opdrogen’, tot je een heerlijke ...