Resultaten voor kalkoennootjes welk deel van dekalkoen

St. Helena's Poison Punch | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/st-helenas-poison-punch

... St. Helena's Poison Punch - Meng alle dranken goed bij mekaar. Werk af met schijfjes sinaasappel, kaneel, munt en poedersuiker. Ingrediënten 2 delen tequila Patron Silver 1 deel Mandarine Napoleon 1 deel Limoncello 1 deel limoensap ¼ deel sinaasappelsap 2 sinaasappels 4 k ...

Cake | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/cake

... Cake - Klop de zachte boter met de suiker en klop er 1 na 1 de eieren door. Spatel op het laatst de bloem erdoor. Scheid het deel in 2 en meng 1 deel door de cacao. Meng de 2 delen terug, zodanig dat je een wit deel en een bruin deel nog kan onderscheiden. Stort ze in 1 vorm ...

Appel-Martini cocktail | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/appel-martini-cocktail

... Appel-Martini cocktail - Doe alle ingrediënten in de shaker met ijs. Flink shaken en serveer in een martini glas. Ingrediënten 1 deel appelsap 1 deel appellikeur 1 deel wodka ...

Aan tafel met Tanja: Lulkoekinfo

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2011/05/lulkoekinfo.html

... Lulkoekinfo Vandaag, en we leven toch echt 17 mei 2011, ben ik de meest merkwaardige verpakkingsinfo tegen gekomen die ik me kan heugen (klik op linkerfoto voor vergroting). En dat op een flesje Eko-vruchtensap 'op locatie vers bereid'. Lekker vaag, dat kan ook in China zijn. ...

Worteltaart (vegan) » Kokerellen Snel, makkelijk én overheerlijk!

https://www.kokerellen.be/worteltaart-vegan/

... Het is bijna zo ver! Dagen zonder Vlees komt tot een eind. Bij wie is het goed gegaan? Hopelijk hebben jullie veel inspiratie uit mijn receptjes kunnen halen! Om deze actie met een knal af te sluiten (niet dat je een excuus nodig hebt om deze lekkernij te maken), deel ik nog ...

Antwerpse handjes met chocolade | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/antwerpse-handjes-met-chocolade

... Antwerpse handjes met chocolade - Meng de zachte boter met de suiker. Voeg 1 ei en de bloem toe en meng tot een deeg. Laat gedurende ongeveer 3 uur rusten. Rol het deeg uit en steek de handjes uit (je kan eender welk vormpje gebruiken). Bak gedurende 15 minuten op 180 graden. ...

Mexicaanse hapjes

https://www.prinsessenboontjes.be/post/kopie-van-nanbrood

... Mexicaanse hapjes Dit is echt een snel klaar gerechtje, waar je iedereen mee kan laten smullen. Als je een paar kleine porties Mexicaanse saus invriest, tover je op eender welk moment deze verrassende lekkernij op tafel.Een bladerdeeg hapje dat altijd smaakt.Ingrediënten:B ...

Ijsjes 'Viva Italia': limoen, aardbei, kokos | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/ijsjes-viva-italia-limoen-aardbei-kokos

... Ijsjes 'Viva Italia': limoen, aardbei, kokos - Om de week af te sluiten, maakte Sofie nog heel speciale ijsjes. Helemaal in de kleuren van de Italiaanse vlag, maar zonder kleurstoffen en volledig glutenvrij. Mix het limoensap met de suiker en de avocado fijn. Giet in de ijsvormpjes. ...

Aan tafel met Tanja: Tuinboon je mee?! (deel 2)

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2011/05/tuinboon-je-mee-deel-2.html

... Tuinboon je mee?! (deel 2) Na een buitengewoon zachte aprilmaand groeit en bloeit het op mijn balkon. De tuinbonen doen het precies volgens de 'gebruiksaanwijzingen' en ik ben natuurlijk erg benieuwd naar het resultaat. Wordt vervolgd! op 2.5.11 Geplaatst door Aan tafel met ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/03/tagliatelle-met-medaillons-van-geit-en.html

... e geitjes. Kies gerust voor lamsvlees of kalfsmedaillons die je in hapklare stukken snijdt. Je zou het zelfs ook kunnen maken met kalkoennootjes.Wat hebben we nodig:2 eetlepels geklaarde boterolijfolie150 gr medaillons van een jong geitenbokje (of lam of kalf), in hapklare stukjes gesnedenpeper van de molenzoutthijm, geritst en fijngehakt150 gr verse tagliatelle3 eetlepels kerstomaatjes op olie45 gr bûche geitenkaas met arrabiata kruiden, in plakjes gesneden Hoe gaan we te werk:Laat de geklaarde boter goed warm worden in een pan.Besprenkel de medaillons aan beide zijden met wat olijfolie en kruid ze dan met peper, zout en thijm.Bak de stukjes vlees mooi krokant aan beide zijden en hou ze warm onder folie.Kook de tagliatelle al dente in ruim, gezouten water.Giet de pasta af en hou wat kookvocht apart.Meng de pasta in de pan van het vlees met de kerstomaatjes en voeg ook het vlees weer toe.Voeg extra pastakookvocht toe om het omscheppen makkelijker te maken en te zorgen dat de pasta niet gaat samenklitten.Verdeel de plakjes geitenkaas over het gerecht en serveer.TIP:Ga meteen aan tafel. Dit recept leent zich er niet toe om het her op te warmen. ...