Resultaten voor kalfszwezeriken jeroen meus

Kalfszwezeriken | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalfszwezeriken

... e. Doe er de room bij en kook nogmaals in voor de helft tot een gebonden saus. Ingrediënten 2 dl witte wijn 8 champignons 800 gr kalfszwezeriken 1 gehakte sjalot bloem boter 1 tl tomatenpuree 2 dl water met 1 el rundsbouillon 2 dl room 4 vellen bladerdeeg (facultief) 2 el gehakte peterselie ...

Kalfszwezeriken op de grill met chimichuri | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kalfszwezeriken-op-de-grill-met-chimichuri

... ensap en azijn. Snij de zwezeriken in stukken en overgiet met de pikante saus. Versier met verse peterselie. Ingrediënten 800 gr kalfszwezeriken peper en zout olijfolie voor de pikante saus ¼ rode en gele peper 1 teentje look 1 blaadje verse laurier 1 bosje verse oregano ½ bosje peterselie ½ th l komijn peper en zout 10 zwarte peperbollen 4 el witte wijnazijn ⅛ rode paprika 2 dl olijfolie 1 th l kerriepoeder een paar druppels citroensap ...

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Kalfszwezeriken met Honing en Bloedsinaasappelen

http://www.receptjes.be/recept_kalfszwezeriken_honing_bloedsinaasappelen.html

... kalfszwezeriken met Honing en Bloedsinaasappelen Ingredienten Voor 8 Personen: - 1 kg verse kalfszwezeriken - 1 liter kalfsbouillon (of water en bouillonblokjes) - 1 Bouquet garni (kruidentuiltje) - 8 bloedsinaasappelen - 200 gr suiker - 400 gr kalfsfond - 1 scheutje sinaas ...

Koninginnenhapje van kalfszwezeriken | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/koninginnenhapje-van-kalfszwezeriken

... Koninginnenhapje van kalfszwezeriken - Meng het eigeel met wat water en smeer het bladerdeeg ermee in, bak ze 15 minuten op 180 graden. Pocheer de zwezeriken 10 minuten in gezouten water, spoel ze onder koud water en pel ze. Snijd de zwezeriken in stukjes van 2 centimeter en ...

Kalfszwezeriken met garnalensaus en linguine | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kalfszwezeriken-met-garnalensaus-en-linguine

... kalfszwezeriken met garnalensaus en linguine - Degorgeer (weeek in koud water) de kalfszwezeriken en blancheer ze. Spoel ze volledig koud en pareer (verwijder alle vliesjes) ze. Leg ze in een schotel tussen een doek en zet ze onder druk in de koelkast. Pel de garnalen.Stoof de ...

Kalfszwezeriken met Brugge pater | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kalfszwezeriken-met-brugge-pater

... kalfszwezeriken met Brugge pater - Ontvlies de zwezeriken giet er gezouten kokend water over en laat enkele min staan. Snij de knolselder, wortels en peterselie fijn en pocheer 15 min. in de bouillon en melk, leg de zwezeriken erbij en laat op een heel zacht vuurtje 10 min. weken. ...

Jeroen Meus - Lamskroon met kruidenkorstje - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/lamskroon-met-kruidenkorstje

... Lamskroon met kruidenkorstje - Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk altijd feestelijk uit. Bovendien is peuzelen toegestaan. jeroen stopt de lamskroon in de oven met een heerlijke kruidenkorst, hij serveert daarbij ...

Jeroen Meus - Aperitiefverrassingsbrood - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/aperitiefverrassingsbrood

... Aperitiefverrassingsbrood - Didier groeide op in de bakkerij van zijn ouders en zet de stiel nu voort. Elke dag bakt hij verse broden waarvan hij er een paar aflevert in Jeroens keuken.Jeroen tovert een multigranenbrood om tot een verrassingsbrood gevuld met ‘salsa verde’ ...

Jeroen Meus - Mayonaise - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/mayonaise

... Mayonaise - Voortaan alleen nog maar verse mayonaise! jeroen legt uit hoe je op de klassieke manier mayonaise maakt met een klopper, op basis van mosterd.Je zal merken dat mayonaise erg makkelijk te bereiden is. Maak er dus best niet te veel van, want verse mayonaise is ...

Jeroen Meus - Roux - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/roux-0

... Roux - Dé basis, hét fundament waarop elke witte saus kan bouwen. In twee stappen en klaar! - Roux Smelt de boter in een kookpot op een matig vuur. Schep de bloem bij de bruisende boter en roer met de garde.Laat het mengsel al roerend een beetje ‘opdrogen’, tot je een heerlijke ...