Resultaten voor kalfsnieren
Ragout van kalfsniertjes | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ragout-van-kalfsniertjes
... Ragout van kalfsniertjes - Snijd alle groenten in gelijke stukken en stoom of kook ze gaar. Snijd de kalfsnieren in stukken van 3 à 4 cm. Bak het vlees bruin aan alle kanten in een beetje Alpro soya Bakken & Braden. Blus het gebakken vlees met het bier en het water. ...
Jeroen Meus - Steak & kidney pie - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/steak-kidney-pie
... ren met groene boontjes. - 0. Kalfsnieren: Vraag aan de slager om de niertjes grondig schoon te maken en open te snijden. Laat de kalfsnieren een nacht weken in water met zout (1 eetlepel per liter) en een scheutje azijn. Hierdoor zal het vlees wat grijs kleuren, maar dat is normaal. Spoel de niertjes nadien grondig in water, zodat het zout-zure vocht weggewassen wordt. 1. Runderfond: Ontdooi een portie runderfond, of maak vooraf een verse fond. Als alternatief kan je ook wat kant-en-klare vleesfond gebruiken. 2. Geef de boter die in het hartig taartdeeg terechtkomt de tijd om mals te worden. Neem ze een uur voordien uit de koelkast. 3. Maak alvast het deeg ...