Resultaten voor kalfsblanquette op grootmoeders wijze jeroen meeus
Receptjes.be - Recepten - Bijgerechten - Snijbonen op Grootmoeders Wijze
http://www.receptjes.be/recept_snijbonen_grootmoeders_wijze.html
... Snijbonen op grootmoeders wijze Ingredienten Voor 2 Personen: - 30 verse snijbonen - 1 sjalotje (gesnipperd) - peper en zout - nootmuskaat - bakboter - 10 cl waterBereidingswijze Verwijder de uiteinden van de snijbonen. Snij de snijbonen dwars in kleine schuine reepjes. Smelt ...
Receptjes.be - Recepten - Bijgerechten - Champignons op Grootmoeders Wijze
http://www.receptjes.be/recept_champignons_grootmoeders_wijze.html
... Champignons op grootmoeders wijze Ingredienten Voor 4 Personen: - 500 gr champignons (in schijfjes gesneden) - 100 gr spekblokjes - 3 teentjes knoflook (fijngesneden) - 2 eetlepels peterselie (fijngehakt) - bakboter - peper en zoutBereidingswijze Smelt wat boter in een pan en ...
Bretontaart op Grootmoeders wijze | VTM Koken
https://koken.vtm.be/glamour-puds/recept/bretontaart-op-grootmoeders-wijze
... Bretontaart op grootmoeders wijze - Doe de boter en de suiker in een kom en klop met een handmixer romig; voer daarbij geleidelijk aan de snelheid op. Voeg de eierdooiers, de bloem en de rum toe. Strijk de helft van het mengsel uit in de beboterde bakvorm. Schik er de appelschijfjes ...
Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Konijn op Grootmoeders Wijze
http://www.receptjes.be/recept_konijn_grootmoeders_wijze.html
... Konijn op grootmoeders wijze Ingredienten Voor 4 Personen: - 1 panklaar konijn (in stukken gesneden) - bakboter - 50 cl bruin bier (naar keuze) - 1 ajuin (fijngesneden) - peper en zout - muskaatnoot - water - azijnBereidingswijze Zet de stukken konijn onder water en voeg een ...
Receptjes.be - Recepten - Dessert en Gebak - Appeltaart op Grootmoeders Wijze
http://www.receptjes.be/recept_appeltaart_grootmoeders_wijze.html
... Appeltaart op grootmoeders wijze Ingredienten Voor 6 Personen: - 4 appels (vb jonagold, pink lady...) - 0.4 L room - 150 gram suiker - 4 eieren - 1 vanillestok - kaneelpoeder - 1 rol kruimeldeeg - 1 bakvorm van 20 cm - bloem - boter - bakpapier - gedroogde erwtenBereidingswijze ...
Zoet kruimeldeeg op grootmoeders wijze | Jamie Oliver
https://koken.vtm.be/jamie-home/recept/zoet-kruimeldeeg-op-grootmoeders-wijze
... Zoet kruimeldeeg op grootmoeders wijze - Zeef de bloem van op een hoogte op een schoon werkblad en zeef daarbovenop het suikerglazuur. Kneed met je handen de blokjes boter door de bloem en de suiker. Wrijf daarvoor met je duimen tegen je vingers tot je een fijn, kruimelig mengsel ...
Kalfsblanquette | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kalfsblanquette
... kalfsblanquette - Maak een groentebouillon en doe het kalfsvlees erin. Laat alles een uur sudderen op een zacht vuurtje. Wanneer je vlees bijna zacht is, doe je de gehaktballen in de bouillon en laat ze meekoken. Schuim ondertussen het vet van de bouillon. Kook de andere groenten ...
Pudding met speculaas | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/pudding-met-speculaas
... Pudding met speculaas - Een dessert vol herinneringen, nostalgie én smaak: vanillepudding op grootmoeders wijze met speculaas! Kook de melk met het vanillestokje. Klop de eierdooiers met de suiker en voeg er op het laatste de maïzena aan toe. Giet de melk op het mengsel en ...
Kalfsblanquette | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalfsblanquette
... kalfsblanquette - Maak een bouillon met de prei, de selder, de wortel, de ajuin, de look, tijm en laurier. Voeg wat rundsbouillon toe, zet alles goed onder water en kook de stukken kalfsvlees gaar in de bouillon in ongeveer 2 uur. Maak een roux van boter en de bloem. Bevochtig ...
Grootmoeders keuken: Broodpudding | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/grootmoeders-keuken-broodpudding
... grootmoeders keuken: Broodpudding - Snij de korsten van het brood en snij het in teerlingen. Laat de melk koken met de suiker en een snufje zout. Voeg er het broodkruim en de peperkoek aan toe, en plet alles fijn met een vork of stamper. Doe er de rozijnen bij, de eierdooiers, ...