Resultaten voor kalfsblanquette jeroen meus

Kalfsblanquette | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kalfsblanquette

... kalfsblanquette - Maak een groentebouillon en doe het kalfsvlees erin. Laat alles een uur sudderen op een zacht vuurtje. Wanneer je vlees bijna zacht is, doe je de gehaktballen in de bouillon en laat ze meekoken. Schuim ondertussen het vet van de bouillon. Kook de andere groenten ...

Kalfsblanquette | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalfsblanquette

... kalfsblanquette - Maak een bouillon met de prei, de selder, de wortel, de ajuin, de look, tijm en laurier. Voeg wat rundsbouillon toe, zet alles goed onder water en kook de stukken kalfsvlees gaar in de bouillon in ongeveer 2 uur. Maak een roux van boter en de bloem. Bevochtig ...

Recepten - Kalfsblanquette

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Kalfsblanquette

... Bereidingswijze Zet het vlees onder met gezouten water. Breng zachtjes aan de kook en roer regelmatig. Schep af en toe het schuim weg. Giet af en zet op in vers water. Voeg de groenten, de kruidnagel en het tuiltje toe en laat nog 90 minuten zachtjes garen (niet koken!). Maak ...

Recept voor kalfsblanquette - hof van cleve | njam!

http://www.njam.tv/recepten/kalfsblanquette-hof-van-cleve

... voorbereiden: Smelt een klontje boter in een pan en bak de kalfsschouder aan zodat het vlees aan alle kanten een mooi bruin korstje heeft. Kruid met peper en zout. Haal het vlees uit de pan en stoof de ui en knoflook op een zacht vuur glazig. Voeg de wortel en de kruiden toe ...

Recept voor kalfsblanquette met verse zilveruitjes | njam!

http://www.njam.tv/recepten/kalfsblanquette-met-verse-zilveruitjes

... voorbereiden: maak de kalfsnek: Snijd de kalfsnek ik blokjes van ca. 4cm. Breng alle ingrediënten samen met de kalfsfond in een stoofpan aan de kook en kruid met peper en zout. Laat ca. 90 minuten op een zacht vuur net onder het kookpunt sudderen. maak de gehaktballetjes: ...

Jeroen Meus - Lamskroon met kruidenkorstje - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/lamskroon-met-kruidenkorstje

... Lamskroon met kruidenkorstje - Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk altijd feestelijk uit. Bovendien is peuzelen toegestaan. jeroen stopt de lamskroon in de oven met een heerlijke kruidenkorst, hij serveert daarbij ...

Jeroen Meus - Aperitiefverrassingsbrood - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/aperitiefverrassingsbrood

... Aperitiefverrassingsbrood - Didier groeide op in de bakkerij van zijn ouders en zet de stiel nu voort. Elke dag bakt hij verse broden waarvan hij er een paar aflevert in Jeroens keuken.Jeroen tovert een multigranenbrood om tot een verrassingsbrood gevuld met ‘salsa verde’ ...

Jeroen Meus - Mayonaise - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/mayonaise

... Mayonaise - Voortaan alleen nog maar verse mayonaise! jeroen legt uit hoe je op de klassieke manier mayonaise maakt met een klopper, op basis van mosterd.Je zal merken dat mayonaise erg makkelijk te bereiden is. Maak er dus best niet te veel van, want verse mayonaise is ...

Jeroen Meus - Roux - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/roux-0

... Roux - Dé basis, hét fundament waarop elke witte saus kan bouwen. In twee stappen en klaar! - Roux Smelt de boter in een kookpot op een matig vuur. Schep de bloem bij de bruisende boter en roer met de garde.Laat het mengsel al roerend een beetje ‘opdrogen’, tot je een heerlijke ...

Jeroen Meus - Mayonaise voor 300 man - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/mayonaise-voor-300-man

... Mayonaise voor 300 man - Zelf mayonaise maken is een koud kunstje. Mayonaise maken voor 300 man is niet veel moeilijker. jeroen kruipt in de grootkeuken en gaat aan de slag met 20 eieren. Serveer deze klassieke saus met die andere Vlaamse klassieker: stoofvlees-friet! - Doe de ...