Resultaten voor kabeljauw papillot met spinazie

Kabeljauw Dijonaise op een bedje van spinazie | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kabeljauw-dijonaise-op-een-bedje-van-spinazie

... l in schuim en gaar zijn. Smelt de bakboter en werk het schuim ermee op. Meng de graanmosterd door de mousseline. Bak of stoom de kabeljauwstukken gaar. Stoof de spinazie aan in wat bakboter. Frituur 4 mooie bladeren spinazie. Serveer de kabeljauw op een bedje van spinazie met de Dijonaise en een gefrituurd blad spinazie. Ingrediënten 3 eierdooiers 500 gr verse spinazie 4 stukken kabeljauw van 150 gr he ...

Vis in papillot | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vis-in-papillot

... papillot gedurende 10 minuten in een oven van 180°C. Serveer en versier met dille en een klontje boter. Ingrediënten 4 stukken kabeljauw 1 wortel 1 prei ½ venkel saffraan 1 tomaat 2 dl witte wijn Pastis dille venkelzaadjes 1 teentje gehakte look boter ...

Papillot van rood fruit met kriekenbier

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/papillot-van-rood-fruit-met-kriekenbier

... papillot van rood fruit met kriekenbier - Wil je een overheerlijk dessert op de BBQ klaarmaken? Dan is deze papillot van rood fruit met kriekenbier zeker iets voor jou! - Was indien nodig het fruit en verdeel het over vier Q-bags of papillot.Strooi er de suiker over ...

Kabeljauw met spinazie | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kabeljauw-met-spinazie

... kabeljauw met spinazie - Gril de kabeljauw. Stoof de spinazie aan. Maak een kreeftenbouillon met een kreeftenbouillon. Voeg de room toe, laat tot de helft inkoken. Werk op met boter en mix tot een schuimig geheel. Voeg de rauwe champignons toe. Klop de eieren met een beetje ...

Recept voor Papillot van kabeljauw met witloof, prei en fijne kruiden | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/papillot-van-kabeljauw-met-witloof-prei-en-fijne-kruiden/

... voegen 1/2 koffielepel(s) versnipperde basilicum Toevoegen 1/2 koffielepel(s) versnipperde kervel Toevoegen 300 g kabeljauwfilet Toevoegen 1 witloofstronk Toevoegen 2 prei Toevoegen 1 tomaat Toevoegen 1 stuk knolselder Toevoegen Bereidingswijze Snij een fijne julienne van de wortel, Å“ prei en een weinig knolselder. Gaar de julienne in Solo op een klein vuurtje zonder te kleuren. Pel de tomaat, snij in vier en verwijder de pitten. Snij de rest van de prei in schuine repen van 2 cm dikte en stoof ...

Papillot van vis | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/papillot-van-vis

... ng stuk aluminiumfolie en maak een papillot per persoon. Leg op het blaadje aluminiumfolie een beetje groentjes en leg daarop het kabeljauwhaasje. Kruid met peper en zout en voeg een blaadje basilicum toe. Sluit de papillot langs drie zijden. Voeg 4 eetlepels bouillon en 4 eetlepels witte wijn toe en plooi de papillot helemaal dicht. Leg op ...

Kabeljauw in de oven met spinazie, spek en pureelaagje | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kabeljauw-in-de-oven-met-spinazie-spek-en-pureelaagje

... e puree vooraf klaar. Neem een antikleefpan en smelt een klontje boter. Kruid de stukken vis met peper en zout. Bak dikke stukken kabeljauw kort aan langs beide zijden ( 1 minuut aan beide kanten) Zet een ander potje op het vuur en doe er een klontje boter in. Doe er een fijngesneden teentje look en spekblokjes in de pot, voeg de sp ...

Papillot met groenten, rucolapesto en kip

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/papillot-met-groene-groenten-rucolapesto-en-kip

... papillot met groene groenten, rucolapesto en kip - papillot met groene groenten, rucolapesto en kip - Rooster 20 g pijnboompitten in een pan. Meng de pijnboompitten met 40 g grof gesneden rucola 50 g geraspte Parmezaan en een knoflookteentje in een keukenmachine. Schenk ...

Mosselen met Oude Geuze en mosterdroomsaus in papillot | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/mosselen-met-oude-geuze-en-mosterdroomsaus-in-papillot

... Bereiding Was de selder. Spoel ook de mosselen zeer goed. Verwijder eventueel de slechte mosselen. Snij de venkel, selder en ui fijn. Stoof de ui in een klont boter. Voeg daarna de fijngesneden venkel en selder toe. Stoof kort aan. Kruid met peper en zout. Blus met twee ...

Recept voor Kabeljauw met spinazie en kwarksaus met mosterd | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/kabeljauw-met-spinazie-en-kwarksaus-met-mosterd/

... Toevoegen 1 eetlepel mosterd Toevoegen 1 teentje knoflook Toevoegen 400 g spinazie in room Toevoegen 600 g kabeljauwfilet Toevoegen 4 eetlepels kwark Toevoegen Bereidingswijze De kabeljauw kort bakken in Solo en verder in een warme oven garen. Stoof de spinazie in Solo. Steek het gepelde teentje look aan een vork en roer daarmee tijdens het stoven door de spinazie. Op smaak brengen met peper en zout.Neem nu de pan waarin u de vis gebakken hee ...