Resultaten voor jeroen meus schartong met boschampignons

Jeroen Meus - Schartong met boschampignons, kruidenkaas en pasta - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/schartong-met-boschampignons-kruidenkaas-en-pasta

... schartong met boschampignons, kruidenkaas en pasta - Champignons smaken deze tijd van het jaar niet alleen goed met een stukje wild. In dit romige pastagerecht paren we dooierzwammen (girolles of cantharellen) met filet van schartong. Heerlijk! - Maak de dooierzwammen ...

Jeroen Meus - Gegrilde schartong met aardappelen en koude tartaar - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/gegrilde-schartong-met-aardappelen-en-koude-tartaar

... Gegrilde schartong met aardappelen en koude tartaar - schartong of tongschar is bekend onder heel wat namen waaronder melktong, steenschol of steenschar. Het is een delicate vis die wordt gevangen in de Noordzee en quasi het hele jaar verkrijgbaar is.In plaats van er ...

Jeroen Meus - Salade met boschampignons en roggecroutons - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/salade-met-boschampignons-en-roggecroutons

... Salade met boschampignons en roggecroutons - Dit is een gerecht waar jeroen écht van houdt: een koud-warme vegetarische salade met boschampignons en knapperige korstjes. Aards, warm, zoet en een beetje zuur. - 0. Maak de boschampignons schoon. 1. Smelt een klont boter ...

Jeroen Meus - Taco met goujonettes van schartong, avocadomayonaise en Mexicaanse sla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/taco-met-goujonettes-van-schartong-avocadomayonaise-en-mexicaanse-sla

... Taco met goujonettes van schartong, avocadomayonaise en Mexicaanse sla - Een Mexicaans hapje met krokante vis die Jeroen paneert in panko of Japans broodkruim. Hij geeft er avocadomayonaise bij en een frisse Mexicaanse salade. Alles wordt gegeten in een harde ...

Jeroen Meus - Rigatoni met wintergroenten en boschampignons - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/rigatoni-met-wintergroenten-en-boschampignons

... Rigatoni met wintergroenten en boschampignons - Een vegetarische, gezonde pasta met veel wintergroenten is het ideale gerecht op een koude winteravond. - 0. Breng water met een snuif zout aan de kook voor de pasta. 1. Maak de boschampignons schoon. Schil de aardperen ...

Jeroen Meus - Salade met bulgur, boschampignons, spruitjes en portosiroop - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/salade-met-bulgur-boschampignons-spruitjes-en-portosiroop

... Salade met bulgur, boschampignons, spruitjes en portosiroop - Dit is een vegetarische wintersalade met gebakken spruiten en boschampignons, afgewerkt met een portosiroop. jeroen schept er bulgur of gebroken tarwe door zodat het een volwaardige maaltijd wordt. - Bulgur ...

Jeroen Meus - Varkensgebraad met boschampignons, witloof en kroketten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/varkensgebraad-met-boschampignons-witloof-en-kroketten

... Varkensgebraad met boschampignons, witloof en kroketten - Dit is dagelijkse kost die jeroen met plezier op tafel zet: een flink stuk varkensgebraad met een champignon-roomsaus, gestoofd witloof en natuurlijk kroketten.Vraag je slager om een mooi varkensgebraad. Het achterste ...

Schartong met broccolipuree | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/schartong-met-broccolipuree

... schartong met broccolipuree - Snijd de schartongfilets in tweeën en paneer ze. Kook of stoom de broccoli heel gaar en spoel hem in koud water. Pureer de broccoli en warm hem op met water, boter en room. Paneer de schartongfilets eerst in de bloem, vervolgens in de geklopte ...

Jeroen Meus - Consommé en ravioli van ossenstaart met boschampignons - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/consomme-en-ravioli-van-ossenstaart-met-boschampignons

... Consommé en ravioli van ossenstaart met boschampignons - De bouillon én de consommé maak je natuurlijk van tevoren klaar. Je werkt hem op het feest af met wat fijne groenten en een ravioli gevuld met ossenstaart. - Bouillon Maak de prei, selder en wortelen schoon. ...

Jeroen Meus - Bulgurrisotto met boschampignons, pastinaak en spruitjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/bulgurrisotto-met-boschampignons-pastinaak-en-spruitjes

... Bulgurrisotto met boschampignons, pastinaak en spruitjes - Pastinaak is allang geen vergeten groente meer. In dit gerecht krijgt deze hippe wortel gezelschap van andere herfstgroenten, verwerkt in een heerlijke vegetarische bulgurrisotto. - Verwarm de groentebouillon. ...