Resultaten voor jeroen meus rundscarpaccio
Rundscarpaccio met korstjes en kappertjes | Jeroen Meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/rundscarpaccio-met-korstjes
... rundscarpaccio met korstjes en kappertjes - Wikkel de filet pur in plasticfolie en vries hem half in. Snij er met een scherp mes dunne plakjes van en schik die op een bord. Meng olijfolie en balsamico samen en besprenkel er het vlees mee. Kruid af met grof zeezout en ...
Jeroen Meus - Zeeduivel met rode pestopuree, rundscarpaccio en rucola - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zeeduivel-met-rode-pestopuree-rundscarpaccio-en-rucola
... Zeeduivel met rode pestopuree, rundscarpaccio en rucola - Maak kennis met een rasechte Meusklassieker: een surf en turf-gerecht van zeeduivel gecombineerd met een rundscarpaccio. Heel simpel om op tafel te toveren en zo ontzettend lekker. - Schil de aardappelen, snijd ...
Rundscarpaccio met kerstomaatjes, rucola en parmezaan
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/rundscarpaccio-met-kerstomaatjes-rucola-en-parmezaan
... rundscarpaccio met kerstomaatjes, rucola en parmezaan - Op zoek naar een puur en eenvoudig voorgerecht? Dan moet je deze rundscarpaccio met kerstomaatjes zeker eens proberen. In slechts 15 minuten zet je deze topper op tafel. - Wikkel het vlees in plastiekfolie en laat ...
Rundscarpaccio met een fris slaatje en broodkorstjes - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/wie-komt-er-eten/recept/rundscarpaccio-met-een-fris-slaatje-en-broodkorstjes
... rundscarpaccio met een fris slaatje en broodkorstjes By: jeroen meus Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: parmezaanschilfers olijfolie rundscarpaccio : 4 mooie stukjes balsamico rucola zongedroogde tomaat : 2 bieslook ...
Salade van rundscarpaccio met dressing
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/salade-van-rundscarpaccio-met-thaise-dressing
... Salade van rundscarpaccio met Thaïse dressing - Pimp je rundscarpaccio met deze heerlijke salade met Thaïse dressing - Verhit een grillpan met de vetstof. Schroei de filet pur rondomrond dicht. Haal van de grill en laat onder aluminiumfolie afkoelen in de ...
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rundscarpaccio-met-basilicumolie-parmezaanse-kaas-paddenstoelen-op-olie-en
... rundscarpaccio met basilicumolie, parmezaanse kaas, paddenstoelen op olie en notensla - Maak de basilicumolie: mix de basilicumblaadjes, de olijfolie en het snuifje zout in de blender. Verdeel de flinterdun gesneden plakjes rundvlees over vier borden. Kruid met versgemalen ...
Thais slaatje met rundscarpaccio | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/thais-slaatje-met-rundscarpaccio
... Thais slaatje met rundscarpaccio - Smelt de boter in een kleefpan. Bak de rosbief op een hoog vuur 30 seconden aan elke kant of tot hij mooi bruin ziet (binnenkant moet nog rauw zijn). Haal de rosbief uit de pan, wikkel het vlees in plasticfolie en leg een uurtje in ...
Gegrilde pompoen en een slaatje van rundscarpaccio - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/gegrilde-pompoen-en-een-slaatje-van-rundscarpaccio
... Gegrilde pompoen en een slaatje van rundscarpaccio By: Jamie Oliver Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: + 90 minuten Yield: 4 persons Ingredients: ossehaas boterpompoen Directions: 1. Verwarm de oven voor op 190ºC. Was de pompoen en snij hem voorzichtig doormidden. ...
Jeroen Meus - Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kotelet-met-pickleskorst-en-andijviestoemp
... Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost ten top: vlees met stoemp! jeroen kiest voor een stevige en sappige varkenskotelet met een lekkere korst op basis van pickles. Als groente gebruikt hij andijvie, een lekkere en v ...
Jeroen Meus - Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/konijn-meus-met-frietjes-en-kropsla
... Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dit is weer echte degelijke Dagelijkse kost zoals iedereen het graag heeft! Speciaal voor de verjaardag van zijn papa deelt jeroen een klassieker zoals die vroeger bij hem thuis op tafel verscheen: een stoofpot van ...