Resultaten voor jeroen meus portobello met gehakt

Jeroen Meus - Gevulde portobello’s met tomatensaus en puree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/gevulde-portobellos-met-tomatensaus-en-puree

... Gevulde portobello’s met tomatensaus en puree - Gevulde paprika’s of tomaten kent iedereen, maar heb je al eens gevulde portobello’s geprobeerd? jeroen kruidt het gehakt voor zijn portobello’s ‘farcis’ met peterselie en Parmezaanse kaas. Daarbij serveert ...

Recept voor Portobello-champignons gevuld met gehakt, pijnboompitten en zuiderse kruiden | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/portobello-champignons-gevuld-met-gehakt-pijnboompitten-en-zuiderse-kruiden/

... Menugang: Bijgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 200 g Solo Toevoegen 1 teentje knoflook Toevoegen 4 el peterselie Toevoegen 1/2 tl grof zeezout ...

Jeroen Meus - Gevulde portobello's met couscous - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/gevulde-portobellos-met-couscous

... Gevulde portobello's met couscous - Rijkelijk gevulde champignons met een pittige saus van geroosterde paprika. - Verwarm de oven voor op 225°C. Snij de paprika’s in kwarten. Pel de sjalot en de look en snij grof in een vuurvaste schaal.Voeg er de halve chilipeper, ...

Jeroen Meus - Kippenvleugels met penne en portobello's - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/kippenvleugels-met-penne-en-portobellos

... Kippenvleugels met penne en portobello's - De ‘chicken wings’ zijn een klassieker op de barbecue. jeroen marineert de kippenvleugels ‘cajun style’ en serveert ze met een koude salade van grote gegrilde paddenstoelen, kropslaharten en pasta. Lepel ...

Jeroen Meus - Groenteburgers met portobello - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/groenteburgers-met-portobello

... Groenteburgers met portobello - Een burger is comfort food, en aan zo’n bord eetpleizer komt er helemaal geen vlees of vis te pas. Gebakken hoeden van de grote portobello-champignon vervangen het brood. Daarbovenop komt een krokant gebakken burger op basis van ...

Receptjes.be - Recepten - Dieet en Afslankrecepten - Portobello Caprese

http://www.receptjes.be/recept_portobello_caprese.html

... portobello Caprese Ingredienten Voor 2 Personen: - 4 portobello paddenstoelen - 1 el olijfolie - 2 tomaten - 1 bolletje mozzarella light - Verse basilicum - Peper en zoutBereidingswijze Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een ovenschaal in met de olijfolie. Veeg ...

Hobbykok Pluis: Gevulde portobello uit de oven

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012/04/gevulde-portobello-uit-de-oven.html

... Gevulde portobello uit de oven Ingrediënten:4 portobello’s 2 eetl. olijfolie 1 rode ui, fijngesnipperd 50 g ontbijtspek, fijngesneden 2 teentjes knoflook 2 takjes tijm, alleen de blaadjes 4 blaadjes salie, gehakt 100 g zachte geitenkaas zout en versgemalen peper ...

Gevulde portobello met broccoli

http://saskookt.blogspot.com/2014/04/gevulde-portobello-met-broccoli.html

... Gevulde portobello met broccoli Gisteren vond ik dit recept voor gevulde portobello uit en ik ben er best trots op :). De nootjes, broccoli en portobello gaan geweldig samen en de tofu zorgt dat het lekker smeuïg wordt én dat je voldoende eiwitten binnen krijgt.Dit ...

Recept Makkelijke portobello salade – Salades & zo

http://www.saladesenzo.nl/959/makkelijke-portobello-salade/

... Makkelijke portobello salade6 stengels bleekselderij 4 portobello hoedjes een handvol verse bladpeterselie een handvol rucolablaadjes een handvol verse basilicum stuk parmezaanse kaas, om te raspen Dressing sap van 1 citroen olijfolie zout en peper Was de bleekselderij ...

Sas Kookt!: Gevulde portobello's

http://saskookt.blogspot.be/2013/01/gevulde-portobellos.html

... Gevulde portobello's Gisteren bleven onverwacht mijn schoonouders eten en aangezien ik vreesde niet genoeg vlees in huis te hebben, maakte ik deze gevulde portobello's als bijgerecht. Geïmproviseerd met wat er nog in de koelkast te vinden was, maar het viel in de ...