Resultaten voor jeroen meus koude kreeft met zeewier

Knolseldersoepje met witbier, kreeft en Ganda Ham | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/knolseldersoepje-met-witbier-kreeft-en-ganda-ham

... Knolseldersoepje met witbier, kreeft en Ganda Ham - Breng royaal water met gekneusde peperkorrels en wat wortel, ui, prei en 1 blaadje laurier aan de kook. Leg de kreeft erin met de kop eerst, neem de pan van het vuur en laat de kreeft ± 7 minuten in het hete vocht ...

Jeroen Meus - Visbeignets en een aioli-dip met zeewier - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/visbeignets-en-een-aioli-dip-met-zeewier

... Visbeignets en een aioli-dip met zeewier - Met een budgetvriendelijke witte vis bereid je heerlijke visbeignets. jeroen kiest hier voor wijtingfilets. Ze doen het goed als warm hapje, maar met een slaatje erbij kan je ze ook als voorgerecht serveren. Dip de vesgebakken ...

Tabouleh met zeewier - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/couscous/tabouleh/tabouleh-zeewier

... Tabouleh met zeewier 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 1 uur wachten waardering7.5obv 2 waarderingen BijgerechtVegetarischMediterraan Ingrediënten 150 g bulgur 100 g gemengd vers zeewier, fijngehakt 4 takjes peterselie, fijngehakt 4 takjes verse koriander, ...

Zalmtartaar met dille en zeewier - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zalmtartaar/zalmtartaar-dille-zeewier

... Zalmtartaar met dille en zeewier 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 15 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen VoorgerechtVisFrans Ingrediënten 400 g zalmfilet, in kleine blokjes 4 takjes verse dille, fijngehakt 60 g gemengd vers zeewier (dulse, nori, ...

Kruidenboter met zeewier - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/sauzen/kruidenboter/kruidenboter-zeewier

... Kruidenboter met zeewier 1 portie 0 min voorbereiden 5 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen Sauzen / dipsVegetarischHollands Ingrediënten 125 g boter 1 eetlepel fleur de sel met zeewier Bereiden Snijd de boter in stukjes, doe ze in een kom en ...

Loempia's met zeewier - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/tortillas-wraps/loempia/loempias-zeewier

... Loempia's met zeewier 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HapjeVisOosters Ingrediënten 4 grote gekookte, ongepelde garnalen 4 rijstvellen (voor loempia's) 30 g verse zeesla (zeewier) 8 blaadjes verse munt 4 takjes ...

Kreeft belle-vue | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kreeft-belle-vue

... kreeft belle-vue - Maak een krachtige bouillon van alle groenten en kruid goed met de Piet Huysentruyt pepermolen, tijm, laurier, look en zout. Laat 10 minuten goed doorkoken. Leg de kreeft levend in het kokend water. Zet het vuur na 2 minuten lager en laat de kreeft ...

Kreeft in papillot | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kreeft-in-papillot

... kreeft in papillot - Dit gerecht is oorspronkelijk bedoeld om in de keuken te bereiden maar iedereen weet dat je een barbecue met deksel ook dienst kunt laten doen als over. Fan van kreeft? Dan moet je deze papillot zeker eens proberen. Kook of stoom de kreeften 4 à ...

Kreeft in looksaus | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/kreeft-in-looksaus

... kreeft in looksaus - Meng 1 eetlepel margarine met de bloem en de hersenen. Voeg de gehakte look en de kruiden toe, zodat je een soort pasta bekomt. Bak de kreeft in een antiaanbakpan. Laat de Fama ‘zingen’ en kleur eerst de kant van het vlees. Als je eerst de schaal ...

Broodje kreeft met limoenmayonaise | VTM Koken

https://koken.vtm.be/bills-food/recept/broodje-kreeft-met-limoenmayonaise

... Broodje kreeft met limoenmayonaise - Maak eerst de limoenmayonaise: meng de mayonaise met de overige ingrediënten en kruid met flink wat peper en zout. Smeer een laagje op de onderste helft van elk broodje en garneer afwisselend met stukjes kreeft, komkommer en koriander. ...