Resultaten voor jeroen meus kalkoenstoofvlees met kriekbier

Cocktail met kriekbier en rum

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/cocktail-met-kriekbier-en-rum

... Cocktail met kriekbier en rum - Cocktail met kriekbier en rum - Schenk in 4 cocktailglazen de helft kriek en de helft schuimwijn.Klop het eiwit tot schuim met het citroensap een snuifje zout en de rumsiroop.Lepel het eiwitschuim op de cocktailglazen steek nog een gesuikerde ...

Jeroen Meus - Hoeve-ijs met warme kersen en sabayon met kriekbier - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hoeve-ijs-met-warme-kersen-en-sabayon-met-kriekbier

... Hoeve-ijs met warme kersen en sabayon met kriekbier - Verse kersen, da’s zoiets waar je blijft van eten. Ze zijn ook bijzonder geschikt om er desserts mee te maken. Dit is in elk geval een boeiend glas zoetigheid om de maaltijd mee af te sluiten. Het ijs, de warme ...

Jeroen Meus - Varkenswangen met kriekbier en peperkoek - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkenswangen-met-kriekbier-en-peperkoek

... Varkenswangen met kriekbier en peperkoek - Liefhebbers van klassieke stoverij moeten deze stoofpot eens uitproberen. Na lang garen veranderen de varkenswangen in stukjes botermals en smakelijk vlees. Het is varkensvlees om ‘u’ tegen te zeggen. De o-zo-belangrijke ...

Kalkoenstoofvlees met een korstje | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/kalkoenstoofvlees-met-een-korstje

... kalkoenstoofvlees met een korstje - Snij de prei, de selder en de wortel in stukken. Verhit 1 eetlepel vetstof in een ruime pot en roerbak de kalkoenblokjes. Voeg na enkele minuten de grof gesneden groenten en gesnipperde look toe en roer alles goed rond. Strooi de 2 ...

Gelakt hammetje met jus van kriekbier en witloofsalade | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gelakt-hammetje-met-jus-van-kriekbier-en-witloofsalade

... Gelakt hammetje met jus van kriekbier en witloofsalade - Verhit de boter in een ruime pan en schroei de hammetjes kort toe. Giet er een weinig bier over, dek af en laat in de oven garen gedurende 2 uur op 140°. Overgiet regelmatig met kriekbier. Meng ondertussen de ...

Recept voor Konijn in kriekbier gestoofd met gebakken appel en pruimen | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/konijn-in-kriekbier-gestoofd-met-gebakken-appel-en-pruimen/

... Menugang: Hoofdgerecht Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 4 konijnenbouten Toevoegen 2 el Solo Vloeibaar Toevoegen 1 ui, fijngesneden Toevoegen 1 flinke appel om te ...

Stoofvlees met kriekbier en kersen

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.com/2014/07/stoofvlees-met-kriekbier-en-kersen.html

... Stoofvlees met kriekbier en kersen Een stoofschotel in de zomer. Niet iedereen denkt eraan stoofvlees te maken voor een maaltijd tijdens een zomerse dag, maar het kan. De zomer geeft juist weer extra mogelijkheden om een smakelijke stoofschotel op tafel te zetten. Eén ...

Jeroen Meus - Kotelet met rodekool en gekookte aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kotelet-met-rodekool-en-gekookte-aardappelen

... Kotelet met rodekool en gekookte aardappelen - Het grof geschut: rodekool met een kotelet en een gekookte aardappel. Jeroen maakt de rodekool klaar met kriekbier en kriekenconfituur. Dit is de Belgische keuken op zijn best! - De rodekool Smelt de smout in een grote ...

Jeroen Meus - Konijn van "moe rotselaar" - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/konijn-van-moe-rotselaar

... Konijn van "moe rotselaar" - ‘Moe Rotselaar’ heeft een culinair konijn uit haar hoed getoverd. Toen jeroen Monique en Pol ontmoette, vertelden ze hem over een bijzonder recept uit de familiekeuken. Het zou zonde zijn om het konijn van hun ‘moe’ verloren ...

Jeroen Meus - Clafoutis van kersen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/clafoutis-van-kersen

... Clafoutis van kersen - Clafoutis klinkt misschien als een Grieks gerecht, maar niets is minder waar. Deze klassieker uit de Franse culinaire geschiedenis is een gebakken dessert met verse kersen. Creatievelingen kunnen dit stevig nagerecht ook bereiden met vijgen of ...