Resultaten voor jeroen meus hoe maak je passata en hoe bewaar je die in flessen
Jeroen Meus - Appelmoes en passata inmaken - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.een.be/gerechten/appelmoes-en-passata-inmaken
... Appelmoes en passata inmaken - In het oogstseizoen werd er ten huize meus uitgebreid ingemaakt. Groenten en fruit uit moeders tuin verdwenen achter glas om er tijdens de komende maanden volop plezier van te hebben. Hoewel het inmaken een beetje uit de mode was geraakt, ...
Jeroen Meus - Homemade 'G6' - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.een.be/gerechten/homemade-g6
... Homemade 'G6' - Dit groentesap heet ‘G6’ omdat er 6 groenten in zitten. maak je eigen versie met de groenten die nog in het groentevak van je koelkast liggen. - 0. Was de tomaten, verwijder het kroontje en snijd ze in stukken. 1. Doe ze in een grote ...
Zo maak je zelf kruidenboter! | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/zo-maak-je-zelf-kruidenboter
... Zo maak je zelf kruidenboter! - Een steak, ribbetjes of zelfs een stukje vis...werk het af met zelfgemaakte kruidenboter en het is zoveel lekkerder. Breng de Kerrygold boter op kamertemperatuur. Dit kneedt en mengt gemakkelijker. Versnijd en/of versnipper de smaakmakers ...
Jeroen Meus - Ratatouillesoep - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.een.be/gerechten/ratatouillesoep
... Ratatouillesoep - Dit is een zomerse soep met grote stukken mediterrane groenten. Neem goed rijpe tomaten en gebruik de gemixte pitjes als passata. - Ratatouillesoep Emondeer de tomaten. Snijd een kruis in de bodem en dompel ze in kokend water. Dompel de tomaten dan ...
Wereld Nutella Dag: maak zelf de lekkerste Ferrero Rocher | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/wereld-nutella-dag-maak-zelf-de-lekkerste-ferrero-rocher
... Wereld Nutella Dag: maak zelf de lekkerste Ferrero Rocher - Speciaal voor chocofans: zelf ferrero rocher maken! Rooster hazelnoten in een droge pan. Wrijf eventueel met een handdoek de bruine pelletjes weg. Mix de koekjes fijn met een deel van de hazelnoten (60g). Verwarm ...
Zomertip: zo maak je superleuke ijsblokjes! | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/zomertip-zo-maak-je-superleuke-ijsblokjes
... Zomertip: zo maak je superleuke ijsblokjes! - Vul ijsblokvormpjes met aardbeien, frambozen of besjes. Vul op met water. Steek minstens drie uur in de frigo. Ontvorm en maak je eigen cocktail! Ingrediënten een paar frambozen een paar aardbeien een paar blauwe bessen ...
Zo maak je zelf aardbeienlimonade! | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/zo-maak-je-zelf-aardbeienlimonade
... Zo maak je zelf aardbeienlimonade! - Zalig lekker en de ideale kinderactiviteit: zelf limonade maken.Tip: suikersiroop maak je door de helft suiker (of honing) en de helft water te laten in koken tot de suiker of honing opgelost is. Laat het afkoelen voor je het geb ...
Zo maak je een lekkere gin-tonic | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/zo-maak-je-een-lekkere-gin-tonic
... Zo maak je een lekkere gin-tonic - Doe ijsblokjes in een diep en breed glas. Voeg de gin en tonic toe. Werk af met schijfjes komkommer, rozemarijn en jeneverbesjes. Ingrediënten ½ komkommer 4 jeneverbessen 4 cl gin (bv. Hendrick's) 1 flesje tonic (bv. Schweppes) 1 ...
Bakplezier: zo maak je het bekende luipaardbrood | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/bakplezier-zo-maak-je-het-bekende-luipaardbrood
... Bakplezier: zo maak je het bekende luipaardbrood - Het luipaardbrood is ondertussen een klassieker geworden. Benieuwd hoe je het moet maken? Ontdek hier het recept. Veel bakplezier! maak het deeg. Doe de bloem in een kom. Voeg de suiker, zout, melk en gist toe. Meng ...
Basistip: zo maak je choronsaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/basistip-zo-maak-je-choronsaus
... Basistip: zo maak je choronsaus - Begin met een eenvoudige gastrique als basis voor de saus. Hak hiervoor de dragonblaadjes fijn. Breng azijn aan de kook. Voeg de gehakte dragon toe en zet het vuur uit. Verwijder het kroontje van de tomaten. Kerf een kruis in ...