Resultaten voor jeroen meus hasseltse speculaas

Cappuccino van tiramisu met Hasseltse speculaas en jenever | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/cappuccino-van-tiramisu-met-hasseltse-speculaas-en-jenever

... Cappuccino van tiramisu met hasseltse speculaas en jenever - Scheid het eiwit van het eigeel en meng het eigeel met helft van de suiker. Voeg al roerend de mascarpone eraan toe. Klop het eiwit samen met de andere helft van de suiker op tot een stevige massa en meng het ...

Hasseltse Speculaas | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/hasseltse-speculaas

... hasseltse speculaas - Doe alle ingrediënten in een mengkom. Meng tot een homogene massa. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Strooi bloem over het werkblad. Verdeel het deeg in kleinere porties en leg op het bebloemde werkblad. ...

Hasseltse speculaas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/hasseltse-speculaas

... hasseltse speculaas - Breng de boter op kamertemperatuur. Meng ze op tafel of in een kom met de suiker, het zout en de kaneel. Voeg de eierdooier en het water toe. Meng de honing eronder. Zeef de bloem met de alkali. Meng alles zo kort mogelijk tot een samenhangend deeg. ...

Gestoofde peren met parfait van Hasseltse speculaas en Heidebittroom | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gestoofde-peren-met-parfait-van-hasseltse-speculaas-en-heidebittroom

... Gestoofde peren met parfait van hasseltse speculaas en Heidebittroom - Schil de peren en kook ze in de koffie. Voeg tijdens het koken de Kandijsuiker, de steranijs en het kaneelstokje toe (de kooktijd hangt af van de soort peer, harde peren 20 minuten, malsere peren ...

Jeroen Meus - Crumble met peer, speculaas en havermout - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/crumble-met-peer-speculaas-en-havermout

... Crumble met peer, speculaas en havermout - Heeft de Sint te veel speculaas gebracht? Gebruik een deel ervan in een crumble met stevige peren en rozijnen. Heel eenvoudig, snel klaar en superlekker. - Bereiding Verwarm de oven voor tot 200 °C.Schil de peren en snijd ze ...

Receptjes.be - Recepten - Cocktails en Dranken - Hasseltse Cocktail

http://www.receptjes.be/recept_hasseltse_cocktail.html

... hasseltse Cocktail Ingredienten - 1 wijnglas jenever - 2 wijnglazen appelsap - 2 wijnglazen sinaasappelsap - 1 likeurglas sinaasappellikeur - 1 fles ciderBereidingswijze Meng de gekoelde dranken en verdeel over cocktailglazen. Super op warme dagen of als aperitief ...

Jeroen Meus - Trifle van koffie en peer met artisanale speculaas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/trifle-van-koffie-en-peer-met-artisanale-speculaas

... Trifle van koffie en peer met artisanale speculaas - Het recept van artisanale speculaas dateert al uit de zestiende eeuw. De typische geur en smaak komt van de speculaaskruiden, onder andere kaneel, koriander, gember, nootmuskaat, foelie en kruidnagel. Je kan de kr ...

Receptjes.be - Recepten - Cocktails en Dranken - Hasseltse Koffie

http://www.receptjes.be/recept_hasseltse_koffie.html

... hasseltse Koffie Ingredienten - 1 kop sterke koffie per persoon - 1 maatje jenever - verse room - wat chocolade hagelslagBereidingswijze Klop de room op met een garde tot deze stijf is. Doe de jenever in een hoog glas en vul bij met de hete koffie. Voeg de room met ...

Jeroen Meus - 4/4 cake gevuld met speculaas en een ganache van chocolade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/44-cake-gevuld-met-speculaas-en-een-ganache-van-chocolade

... 4/4 cake gevuld met speculaas en een ganache van chocolade - Een eenvoudige 4/4 cake wordt heel feestelijk en bijzonder als je hem afwerkt met chocoladeglazuur, speculaaspasta en verkruimelde speculaaskoekjes. - 0. Verwarm de oven voor tot 175 °C. 1. Snijd de vanillestok ...

Jeroen Meus - Tapiocapudding met peer en speculaas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/tapiocapudding-met-peer-en-speculaas

... Tapiocapudding met peer en speculaas - Tapioca is een zetmeelrijk en glutenvrij ingrediënt, gemaakt van de cassavewortel of maniokwortel. Jeroens grootmoeder gebruikte tapioca vaak als bindmiddel voor allerlei soepen. In dit recept maakt jeroen er een smeuïge pap van, ...